Какво кълве на яз.Тича

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Тича

Мнение от IVKOPIVKO »

И така след много канене днес най-сетне посетихме Тича. Бяхме на прословутите тополи (почти до самите тополи) отбивката непосредствено след табелата за село Кьолмен. Мястото чудно и деня беше прекрасен хвърляхме на дъно с два фидера и три пружини както и една въдица на плувка. На плувка само маломерни червеноперки , на пружините и на фидера имаше почти през целия ден удари, но за мое съжаление рибите бяха сравнително дребни 200-300 грама. Нищо общо с това което ми бяха казали като размер 500-800гр. На тръгване забелязах голяма тълпа рибари на един по-широк залив който по моя преценка е по-близо до селото. Дали пък големите каракуди не бяха там ...само бог знае.
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sashito »

Посещавал ли е някой язовира след откриването и по точно при с.Маломир,че мисля да го посетя скоро,откъм нивото и откъм риболова какво е полужението?
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Язовира е пълен почти на 100 % изпуска се регулирано. Риболова е активен почти навсякъде. Ако ходиш драсни после някой ред.
Аватар
jamc
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от jamc »

Някакво инфо от язовира? В тея жеги струва ли си да бия път до Тича? Какво излиза? Къде препоръчвате да отида?
donadoni8208
новобранец
новобранец

Мнение от donadoni8208 »

В петък след обилно захранване от четвъртък - основно платики, на два часа каракуда.
Аватар
jamc
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от jamc »

donadoni8208 написа:В петък след обилно захранване от четвъртък - основно платики, на два часа каракуда.
Къде ги лови колега? Миналата година по това време беше пълно с каракуди до село Маломир.
donadoni8208
новобранец
новобранец

Мнение от donadoni8208 »

на 3-4км от с.Кьолмен, почти срещу Маломир -каракуди имаше но под шамарче - до два часа вземаше само на бял, след това почна и на торен на земен отказа да взема.
ivanvladov93
новобранец
новобранец

Мнение от ivanvladov93 »

какъв е размера на платиките ?
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

Здравейте ! Изчетох темата но никъде не срещнах нищо за шарана в язовира,освен че съществува като вид :) . Та очертава ми се един 2-3 дневен излет там 1-2 седмици преди пролетната забрана и ме интересува -има ли смисъл да си губя времето или са възможни удари. Ще съм благодарен на всякаква информация места, дълбочини, стръв , подхранка ,размери на рибите и все от тоя сорт,а и има ли амур в язовира ?
Интересуват ме подходящи места за шаранджийски риболов достъпни с лек автомобил и да не е на някое голо поле :Д
Поздрави !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”