Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

р. Искър при Карлуково
Модератори: Павел Иванов, sestrata
р. Искър при Карлуково
Здравейте колеги,
Спинингист съм и спортувам редовно по дефилето и под Мездра, но никога не съм пробвал при Карлуково. От влака реката ми изглежда прекрасна, но не знам дали ще дава на воблери и блесни, какво кълве там по принцип и къде около гарата има перспективни места. Благодаря предварително за информацията.
Спинингист съм и спортувам редовно по дефилето и под Мездра, но никога не съм пробвал при Карлуково. От влака реката ми изглежда прекрасна, но не знам дали ще дава на воблери и блесни, какво кълве там по принцип и къде около гарата има перспективни места. Благодаря предварително за информацията.
- daniel defoe
- разбира нещата
Re: р. Искър при Карлуково
За малко да дублирам темата
Никой ли не е хващал там нещо на блесна/воблер

Никой ли не е хващал там нещо на блесна/воблер

- daniel defoe
- разбира нещата
Един познат беше хванал в района огромен клен наскоро. 

Предната неделя бях там за 3-4 часа. Беше ми за първи път в тая дестинация и не познавах местата. Отидох "на разузнаване". Всъщност не се отдалечих много от гарата - до втория ж.п. мост посока Кунино. Всъщност под тези мостове са хубавите и достъпни места. Изредих всичко - 10 блесни и толкова воблери - 4 клена по 300-400 гр. на жълта обикновена блесна за 1.50 лв. Местата са прекрасни, но в голямата си част реката е труднодостъпна. Меракът ми бе да я огледам от Карлуково до Кунино... - ама явно друг път. Когато имам цял свободен ден. Успех!!!!!!!!!!!!!!
- daniel defoe
- разбира нещата
Аз може би ще слезна в неделя към Кунино, ама ти докладвай какво си доразузнал.
Дано по край кленовете закачите и по някое сомче!
Успех!!!
Успех!!!
Темата е стара, но ще се включа и аз, понеже отивам на там (проходна пещера) скоро и влязох да проверя дали колеги сте писали за хубави местенца, но доколкото разбирам брадвичката да си нося,а ако имам слука ще пиша пак 

Трябва да се спре продажбата на мрежи и всичко бракониерско със закон!
Аз вероятно ще прослушам района Радовене-Кунино в събота. Но последното ми ходене беше напразно, защото от новостроящия се ВЕЦ водата беше кална. Та ако колегата Vestak ходиш по-рано - драсни някой ред как е водата.
Аз в неделя, така че ще чакам да пишеш, въпреки че аз ще съм с приятели и няма да мога много да хойкам, но ще отделя няколко часа
и ще пиша

За Vestak. Доста слабичко - няколко клена, нищо особено (колегата закова един 1,5 на воблер) - на всичко това към Радовене. На Кунино - нито удар.
Горе до Карлуково нищо