Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Баташки костури-2 !
Re: Баташки костури-2 !
Определено !G.Petkov написа:......Та, костура е хубава риба, нали!
Вземам си бележка!G.Petkov написа:....Не съм съгласен с "водещото" изречение!...........

Специално за теб,колега Петков

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/901MhvhlY1U?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/901MhvhlY1U?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
А-а-а,
Благодаря на Телескоп-а за поздрава,
Много подходящ музикален аранжимент,
Гласа ми заприлича на Висоцки, ама може и да греша ?
Иначе с руския език нямам проблеми, чета много, вкл. "хващам" малко и на диалекти
!
Благодаря на Телескоп-а за поздрава,
Много подходящ музикален аранжимент,
Гласа ми заприлича на Висоцки, ама може и да греша ?
Иначе с руския език нямам проблеми, чета много, вкл. "хващам" малко и на диалекти

G.Petkov написа:....Гласа ми заприлича на Висоцки, ама може и да греша ?.....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Иначе,
И аз днес извадих малко костур на една рекичка,
Въпреки, че повече и не ми трябва - за една вечеря за мен и жена ми
!
И аз днес извадих малко костур на една рекичка,
Въпреки, че повече и не ми трябва - за една вечеря за мен и жена ми

И аз извадих малко костур на Батак -вчера и днес след контрастената. По един на ден
. На бял - един на дъно и един на плувка. На рибе не пипнаха.

Ако си търсил целенасочено костур не си бил на правилното място!КАЯ написа:И аз извадих малко костур на Батак -вчера и днес след контрастената. По един на ден. На бял - един на дъно и един на плувка. На рибе не пипнаха.

Не просто избягах от жегата в София, а имах и малко работа в Пазарджик - жената да посети гробовете на родителите си. Повече време отделих като че ли на биропитие под сянката на някакви дървета далеч от водата.
П.п. А кое е правилното място?
П.п. А кое е правилното място?
Много са!КАЯ написа:...П.п. А кое е правилното място?

Ето ти три от тях

НАСЛУКА !

П.П Разбира се,че има още хубави местенца,но ако имаш някакви други въпроси пиши на лични!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Mястото на 1-вата снимка се казва Нос Хорн.
Баташкият" Нос Хорн ",всички ветрове се събират тамmen4o написа:Mястото на 1-вата снимка се казва Нос Хорн.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
За това място мога да разправям легенди за костурите.
Обаче и самото място трябва човек да знае точно къде.
Ами сподели го де! Нека и колегите се възползват от твоите знания и умения!men4o написа:За това място мога да разправям легенди за костурите.

Телескоп, благодаря за информацията. Рядко ходя към Батак, обикновено когато се наложи ходене до Пазарджик, тогава гледам да съчетая нещата. Ако потрябва ще се обърна на лични, а тези снимки отиват в тефтера с места за риболов.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Клипа е много як ама песента ме изпълни яко,та чак на леглото си танцувах

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ето отговарям за всички мераклии.........задължително лодка,достатъчно броя рибки (най-добър резултат съм имал на рибки в бяла окраска и от водоема,може и не живи).Телескоп написа:Ами сподели го де! Нека и колегите се възползват от твоите знания и умения!men4o написа:За това място мога да разправям легенди за костурите.
Ако имате сонар,най-добре,другия вариант е :на 30-40 метра от брега има пояс от водорасли който е широк около 10 метра.В момента са на 30-40 см от дъното,ако пуснеш стръвта в тях,за 3-4 секунди имаш кълване.Намериш ли пояса пускаш котва и почваш,ако стръвта не е вътре,а само на 50 см от пояса,няма пипане.Успех на всички.
P.S. Ще съм благодарен ако някой използвал съвета ми има успех и го сподели тук.