Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за река Въча около Михалково
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Инфо за река Въча около Михалково
Най-добре е да се провери на място. Предлагам на спорещите един излет до там и хванатата риба ще изпържим при Доктора. Който познава тези места ще познава и Доктора.
Изхвърляйте си боклуците след риболова
- daniel defoe
- разбира нещата
В събота бях на реката - над Кричим. Видях огромни количества циганор
и се отказах да ходя по-нататък ...

-
- разбира нещата
Колега, напълно нормално е по-близко до града да си видял бая мангали, но по-нагоре няма и 1 човек и е адски спокойно. Аз бях под уравнителя който е точно под тунела на Кричимския язовир. Много риба видях,като имаше кефали и над кило според мен които излизаха изпод големите камани и пак се мушкаха отдолу. Не бях подготвен за риболов,а за мохабет. Обадих се на братчеда и ми донесе една въдица,ама на перо и извадих за час някъде 1 мрянка само. Ако имаш булдо или блесни положението може да е съвсем другоdaniel defoe написа:В събота бях на реката - над Кричим. Видях огромни количества циганори се отказах да ходя по-нататък ...

-
- кандидат преподавател
Тони Вр.,ти да не си тъпанарска мангалска п....? Ми да ми беше проверил личния профил,спорите без да имате елементарните познания за живота,образование,жизнен опит и интелектуални възможности,без да сте ходили на въпросната отсечка толкова пъти като мен там,за пореден път ви тегля всичките най-хубави...и наистина окончателно. Georg,да си уточним познатите "доктори"там -и аз си имам един доктор,който хваща колкото 120 пъти повече от Бат Стан и всички други още по-епизодични посетители на тази зона,ама на ЛС,щото аз наистина няма да пиша нищо повече тук.
Колега чети сега внимателно!Нито ме интересува твоят личен профил,нито твойто образование още по малко познанията ти за живота и жизненият ти опит!!!В тази тема бях задал един простичък въпрос като ни най малко несъм очаквал мнения от такива "капацитети" като теб.НЕ искам да се впускам в излишна полемика и да давам поле за изява на болният ти мозък и комплексарски брътвежи.Дали съм мангал заповядай ела и виж сам,за себеси не съм казал нищо за разлика от теб,ти ни наду главите колко си велик,колко голяма работа си в твойто село и колко важни приятели имаш все светила в риболова.Приятелю мойто скромно мнение е че си за лекар,дано ти помогмат.Относто Бат Стан искам да кажа че нямам честа да го познавам лично(а бих се радвал) но като се поразрових тук там видях че има доста кво да уча от него, доста неща е писъл човека и доста неща е свършил,а ти мили ми INCIBUS си въздох под налягане от всякаде.INCUBUS написа:Тони Вр.,ти да не си тъпанарска мангалска п....? Ми да ми беше проверил личния профил,спорите без да имате елементарните познания за живота,образование,жизнен опит и интелектуални възможности,без да сте ходили на въпросната отсечка толкова пъти като мен там,за пореден път ви тегля всичките най-хубави...и наистина окончателно. Georg,да си уточним познатите "доктори"там -и аз си имам един доктор,който хваща колкото 120 пъти повече от Бат Стан и всички други още по-епизодични посетители на тази зона,ама на ЛС,щото аз наистина няма да пиша нищо повече тук.
If fishing isn`t allowed in heaven,then i`m not going!
Привет колеги, в неделя ще ходя към Михалково та се питах някой няма ли инфо за реката. Благодаря предварително.