Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Слаковци
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Слаковци
Ходих в понеделник сутринта на Слаковци.Седях от 6 до 8 сутринта.За това време нищо не пипна.И най важното,колегите с които говорих и са седели там от неделя не са хванали нито една риба
.
От там беж на Красава.До обяд хванах 7 малки шаранчета(от 400-800гр.)Зарибявали са в петък,като има да пускат ,още риба, ама не разбрах кога.
Потвърждавам ,че там наистина има европейски сом.Аз съм хващал ,преди две години, един 3.5 кг.

От там беж на Красава.До обяд хванах 7 малки шаранчета(от 400-800гр.)Зарибявали са в петък,като има да пускат ,още риба, ама не разбрах кога.
Потвърждавам ,че там наистина има европейски сом.Аз съм хващал ,преди две години, един 3.5 кг.
- emo vasilev
- сериозен играч
Saksi и аз бях там,пристигнахме в неделя слетобяд колеги които бяха спали предишната вечер и си тръгваха ни казаха,че не са хванали нищо та затова се бяхме настанили на първата беседка в ляво от бунгалата (по близо до кръчмата).Та до понеделник до 17ч. седяхме ама залудо,едно шаранче към кило се беше хванало самичко и тва си беше.Бяхме с една Kappa,предупредихме няколко колеги и си заминаха, мисълта ми беше дали и ти не си сред тях та да ПОЧЕРПИШ.