Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- kodek
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Ми... не пускат много.Ако имаш познат - може.butnik написа:На стената пускат ли бе,аз ловя около шахтата,ама наесен ако има вода разбира се.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,не очаквах и по различен отговор от този,значи ще можеkodek написа:Ми... не пускат много.Ако имаш познат - може.butnik написа:На стената пускат ли бе,аз ловя около шахтата,ама наесен ако има вода разбира се.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Утре съм решил да пробвам новата лодка с която се сдобих в сряда :

Верно,евтинка е - 220 лв, но пък самия материал е дебел,а и със самата лодка е с добри размери - 270 на 135.
Решил съм да ида на беловица,като пусна лодката на крушовския ръкав,че пътя е по-добър и по няма опасност да затънеш,след днешните дъждове
Ще дам инфо за положението като се върна
Ще пробвам както за мирна риба,така и за хищник.

Верно,евтинка е - 220 лв, но пък самия материал е дебел,а и със самата лодка е с добри размери - 270 на 135.
Решил съм да ида на беловица,като пусна лодката на крушовския ръкав,че пътя е по-добър и по няма опасност да затънеш,след днешните дъждове

Ще дам инфо за положението като се върна

-
- научил се да хвърля
Лодката е супер.Наслука!alankulu1987 написа:

-
- разбира нещата
Не можах да севтосам лодката колеги
Бях още в 5:30 - 6 без нещо на язовриа,направо си беше тъмно! Засилих се към крушувския ръкав,като слезнах покрай дупката ( то от другаде няма май ) и като отидох почна да преросява,а пътя под мен един мек .... Теглих му една на ум обърнах колата и се върнах на любимото място на дупката. Опънах чадъра,събрах багажа отдолу барабар с мен
и почнах да мятам. На вън вали,а аз под чадъра = Кеф
Извадих някое друго бебенце шаране и 3 карадкуди + 1 костур. След като спря дъжда към 10 и нещо - 11 си викам ей ся като пекне и ще почнат перките и караконджулите. Е да ама не .... и шаранчетата спряха,все едно бях хвърлил във кенефа. 3 часа и едно пипане нямах. В 14:00 събрах багажа,пуснах си каракудата на свобода,натоварих багажа в колата и си викам ми ся кво ще правя като се прибера
Айде към кулата. Слезнах,а долу имаше 4-5 колеги,от които единия тъкмо си тръгваше та заех неговото място. До мен се оказа,че е съфоромника ни Borislav58. След лек коментар на някои съфоромници Борката взе да ги чеше едрите костури
Голям е майстор,признавам си от все сърце
На мен ми се закачи само един хубав костур на белия,а на рибката 5-6 дребни ..... Борката хвана над 10 костура и все класни. Към 6 излезна един бурен вятър ... вълните станаха по половин метър пожелах на колегата наслука и " Дим да ме няма ". Еми тва е от днешния излет ... Май май времето обърка рибата яко. Дано сега след затоплянето да се нормализира.

-
- новобранец
А нивото на язовира спаднало ли е спрямо както беше през средата на юли?
-
- разбира нещата
Ами .... с около 1-1.5 м , за по точна информация,вече дупката е отделена от язовира,ако това може да ти бъде за ориентирchocho_lili написа:А нивото на язовира спаднало ли е спрямо както беше през средата на юли?

Поздрав за всички колеги, които харестват "Пясъка"
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=11778 ... h8Jgmo#_=_
Пускат 250 000 шаранчета.
Най-накрая. Бравос.
Пускат 250 000 шаранчета.

Най-накрая. Бравос.
-
- новобранец
Шаранаvelio70 написа:Поздрав за всички колеги, които харестват "Пясъка"
Пускат 250 000 шаранчета.![]()
Най-накрая. Бравос.

- borislav58
- сериозен играч
Те сигурно не са толкова ама както и да е .Започнаха вече да ги слагат в торбите, и то не бледоликите братя ами помиярите които не могат да си уловят друго.Късно есен пък сигурно няма да минават вече и през мрежите .
няма и проверки абе дано поне остане вода в язовира.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Честито на изгладнелите пенсионери и месари не подбиращи риба 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
И мен ме е яд за дребосъците Борка .... видя ли го индиянеца дето беше застанал до теб на кулата как си ги прибираше ... И му направих забележка и той кво вика като му казах,че догодина ще ми хваща дядовия " Аз до година незнам дали ще съм жив " .... Да го ... и в индианецаborislav58 написа:Те сигурно не са толкова ама както и да е .Започнаха вече да ги слагат в торбите, и то не бледоликите братя ами помиярите които не могат да си уловят друго.Късно есен пък сигурно няма да минават вече и през мрежите .няма и проверки абе дано поне остане вода в язовира.

-
- разбира нещата
Сега, отново ще има нашествие на индианци. 

-
- разбира нещата
Грабваме коловете и саморазправа явно ще е спасението !burg написа:Сега, отново ще има нашествие на индианци.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дано ИАРА Пловдив ги опази малките мустакатковци 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;