Сложете малко ред у форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Сложете малко ред у форума

Мнение от pacho69 »

Привет на всички колеги, темата е основно към модератори, администратори др. подобни. Момчета, напоследък доста често се мяркам из форума, къде от любопитство, кой къде и на какво е хванал, къде да пусна някоя тема за мой излет, къде да прочета малко полезна информация относно, методи, тактики и други при различните видове сладководен риболов. В контекста на това, се предполага, че се ровя по различни теми и с ужас установявам, че форума освен на бит пазар (визирам мащабното купуване продаване) се е обърнал и на площадка за кавги, крамоли, разправии, даже вече има привкус на откровено заплашване между "колеги" в различните подфоруми. Има няколко потребителя, няма да им цитирам никовете, които освен да се заяждат и да създават напрежение, нищо друго не правят. Направих си труда да проследя мненията им и смело мога да кажа, че нищо полезно не са написали, освен глупостите, които ръсят. Подобно поведение не бива да се толерира, напротив трябва да се вземат мерки и то сериозни. Това е мое мнение, но мисля много от пишещите братя ще го споделят. Наслука
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Сложете малко ред у форума

Мнение от dako71 »

:rock: :rock: :rock:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Епа тия модератори,да не взимат пари та да ги интересува,кой с кого си го мери А :?: Всеки форум или сайт лапа от реклами и подобни търговийки.Я ми кажи дали модераторите назад във времето са пускали обяви или са толерирали такива А :idea:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

lusienn написа:Епа тия модератори,да не взимат пари та да ги интересува,кой с кого си го мери А :?: Всеки форум или сайт лапа от реклами и подобни търговийки.Я ми кажи дали модераторите назад във времето са пускали обяви или са толерирали такива А :idea:
Оооо Мой, скоро не съм те меркал тука. Ми какво да кажа Люсиенчо, взе да ми писва от простотии тука, напоследък кавгаджиите и продавачите са повече от всички останали. Няма тема в която някой да не се заяде и да я оплеска
krasi gg
новобранец
новобранец

Мнение от krasi gg »

Аз пък си харесвам форума ,такъв ,какъвто е.БЛАГОДАРЕН съм ,че го има . Разбирам колегите , които се дразнят от един или друг коментар, остър тон или закачка/подигравка/ ,от друг посетител на форума,но това му е интересното на форума/и живота/-- ние сме просто РАЗЛИЧНИ.Има хора -подредени които не искат никои да им мъти водата,има други на които им миришат краката ,или пък се напиват яко ,и ,,осират пеизажа ,,НО всички сме хора ,и си искаме мястото под слънцето .Много се кефя на колегите които споделят своите излети , и така трябва да е с всеки риболовец .но както написах по-горе има И хора на които им миришат чорапите - ТОВА Е.... приемете го,и да не ви пука.Наслука и успешни риболови желая на ВСИЧКИ .
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Въпреки,че те уважавам Пачо,не мога да не кажа ... в момента не твориш нищо по различно от поредната интригантска тема!!!

Правилата и редът в една къща ги определя чорбаджията и!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lusienn

Мнение от lusienn »

Е сега поне сме 178 човека на линия.Ти светиш в светло зелено,което означава че си решил да се включиш в група.Такива като теб в момента има 5 човека.От модераторите на линия са Сапуна и Митев-и двамата са продавали стока тук-иначе нямам лични дрязги с никой от тях.Да отбележа за мен-не съм купил нищо от никой тука,защото си имам всичко от преди да пиша тук.Нямам и нищо за продаване.На краставичар краставици не става :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

sapuna написа:Въпреки,че те уважавам Пачо,не мога да не кажа ... в момента не твориш нищо по различно от поредната интригантска тема!!!

Щом му се нрави на чорбаджията в къщата му да има думанлък, това е друг въпрос, моля за ключ.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

То ако може на всеки да се угоди ... Не го казвам с лошо, но - разни хора, разни идеали. Бате Косьо много добре отсява нещата и едва ли има чак толкова много дразнители
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Ей,колеги,
повечето имаме по пет пръста на собствената си ръка и един с един не са еднакви.
Как да очакваме,че хората във форума ще са еднакви-еднаквомислещи...пишещи и т.н.
Та нали "В спора се ражда истината" и това е хубавото на общуването във форума-всеки научава нещо дето не знае.
Вярно е,че има празнодумци и интриганти,но вярвам след време да се осъзнаят и променят като поведение. Споко!
Прехвърлете си разправиите на ЛС,а не в темите. Така,мисля си,кавгите ще намалеят и темите
няма да се раздуват с излишни разправии. Или -"убий глупака с мълчание"- според мъдреците.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

sapuna написа:Въпреки,че те уважавам Пачо,не мога да не кажа ... в момента не твориш нищо по различно от поредната интригантска тема!!!

Много правилно го каза сапун..имаше една поговорка крадеца вика дръжте крадеца...
Аз си признавам че по някога прекалявам но то не е без причина...Не че се защитавам но има и такива колеги тук във форума който уж не създават дразги но без да искат ги подклаждат...Направят се на умряла лисица и после гледат сеира...И аз няма да казвам имена
Но..Колеги спазвайте и вие правилата ...вашият хумор не е уместен повечето пъти...Така че недейте вие които създавате интригите да искате да ги намалява админа....Има една тънка линия която със един такъв надменен тон се прекрачва доста често.Много подигравки към
нови членове...Тънък хумор под формата на лек майтап....наистина е дразнещо...Ако се позамисли човек то си е подигравка ......И нека да пооправим темите ...репортажите със маломерки и количества риби над нормата да не се толерират ..обръщения като.."селски"
и тем подобни също и тогава ще видите че ще се стабилизират нещата....Поздрави и наслука...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

За моя радост коментарите дотук не граничат с интригата, напротив. Вярно е, че всеки сам за себе си е уникален екземпляр, освен ако не е клониран, вярно е също, че "В спора се заражда истината", вярно е още , че някои прекаляват, но е хубаво че го осъзнават. Не мога обаче да се съглася с омаскаряването особено на теми в "Моят риболовен излет". Снимал се колега с маломерки, или показал снимка с живарник където освен тупалки се среща и някоя маломерна и му се лепва етикета бракониер? Друг пък показал трофейна риба или риби и веднага влиза в секцията месар? Скоро попаднах на прекрасен репортаж, който с първия отговор беше оцапан. Да риболова е необятно пространство в което някой се мъчи да научи нещо ново,друг иска да се похвали с приличен улов или да сподели методи и тактики. И е напълно нормално да има критики, но нека те да бъдат креативни, а не злобни или заядливи. Не може с лека ръка да "нахраниш" колега риболовец без дори да го познаваш, още по нелепо и досадно е да ти навлизат в личното пространство посредством ЛС, скоро имах такъв пример. Пуснах темата не за да създавам ИНТРИГИ, а по-скоро онези, които критикуват, малко от малко да се замислят и да вземат да посмекчат критиките си, да критикуват по начин, който да накара отсрещната страна да се замисли, вместо на "шамара" да отвърнат с "шамар".
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

pacho69 написа:..........даже вече има привкус на откровено заплашване между "колеги" в различните подфоруми. .
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=9&t=63646 ето за какво иде реч... Оставам без коментар....
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Помогнете всичките на модераторите,пускайте линкове където забелязвате неправилности.....
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Прав е Никола,има една червена удивителна там "докладвай"!!!
После съответния модератор на раздела ще я види и той ще реши,какво да прави с въпросната тема.
Но сигурно е по лесно да се пускат нови теми за оплакване.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”