Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Воден Свят - Хисаря
Модератор: sapuna
Язовир Воден Свят - Хисаря
Колеги кажете ми моля Ви нещо за Язовир Воден Свят - Хисаря, каква риба има , Шаран , Каракуда , и на какво кълве
Брагодаря предварително.

Брагодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Воден Свят - Хисаря
Гориш с 10 кинта.По-добре не ходи.Каракуди на дъно,ако това е твоя риболов?.
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
това да не е в "маймундере"?
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Да.А относно риболова трябва да уцелиш когато пуснат риба иначе през другото време си е направо мъкаsteven1969_bg написа:това да не е в "маймундере"?

-
- учете се от него
Точно там е; ходиха колеги- милиарди гладни и освирепяли "кубинци", които кълвът на всичко в "шаранджийски" стил и една каракуда цял денsteven1969_bg написа:това да не е в "маймундере"?

Мой приятел е бил преди 3 дни по работа до Хисаря и е минал през язовира без да лови. Стопанина е казал, че излиза много шаран, каракуда, както и сом. Мястото е било мн красиво с отлични условия за риболов през жегите. Единствено табелата е била подвеждаща - пишело 500 м. а реално поне 1.5 км.
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
Мястото е наистина добро, но местата за риболов са ограничени.
Излиза предимно каракуда и дребни шаранчета.
Пазача и собственика, на дълго и широко разказват колко хиляди шарана са пуснали, но не стана ясно коя година.
Черният път е около 1км, таксата е 10лв. Ако успееш да дръпнеш каракудите на близо, ще ти се откачи ръката.
Излиза предимно каракуда и дребни шаранчета.
Пазача и собственика, на дълго и широко разказват колко хиляди шарана са пуснали, но не стана ясно коя година.
Черният път е около 1км, таксата е 10лв. Ако успееш да дръпнеш каракудите на близо, ще ти се откачи ръката.
-
- научил се да хвърля
До преди няколко години това ми беше любимата дистинация,излизаха сомове шарани толупи и безчет едри каракуди.Ресторанта и бунгалата ги стопанисваше един страхотен пич от Хисаря Илиян .Миналата година отивам с надеждата отново да загреят авансите-да ама не
Някакви пълни откачалки са го взели язовира,мисля ,че семейство бяха.Тотална мизерия и занемареност,от рибите които бяха вътре нема и следа.Кой им на дава на такива язовири..наистина ми е болно .Не си губете времето ,и пилите нервите там.
п.с.Някой колега от Хисаря ако познава Илиянчо да го поздрави, Иво от Сливен
На слука колеги.

п.с.Някой колега от Хисаря ако познава Илиянчо да го поздрави, Иво от Сливен