Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Не постигаш целта си -да знаеш!
Аз също не одобрявам политиката на арендаторите.но ще си остана балама просто защото за мен това е най-красивия язовир в региона[/quote]
Всеки може да лови риба,но хваща само майстора...А в язовир Николаевка-2 няма вече арендатор,има собственик с нотариален акт.Разликата е много голяма...Природата си е природа,лаф няма...
Аз също не одобрявам политиката на арендаторите.но ще си остана балама просто защото за мен това е най-красивия язовир в региона[/quote]
Всеки може да лови риба,но хваща само майстора...А в язовир Николаевка-2 няма вече арендатор,има собственик с нотариален акт.Разликата е много голяма...Природата си е природа,лаф няма...
-
- научил се да хвърля
Не съм си поставял цел за да я постигна. А за красотата и чистата природа около водоема, Николаевка го нареждам на едно от последните места. Живи и здрави, не ми се водят безмислени спорове.андрей дончев написа:Не постигаш целта си -да знаеш!
Поздрави!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

аз пък немога да разбера кво сте го заяли тоя глупавия язовир и всички само за него пишете все едно само тои съществува на света.както колегата писа по напред нито природата там нито рибите са нещо особено.
-
- новобранец
наистина е голямо разочарование тая николаевка,първо с тоя измислен регламвнт.вземам съсед за компания просто ,че е хубав за приказка,нали ще правим уж вечерен риболов ,че да избягаме от жегатаи фактически с 4 въдици си вземат най-нагло 20 лв,смешници,удари-почти никъде ,таранки чат пат ,а за мръсотията да не говорим.ходят постоянно напред назад за левове.ао барем бяха направили уборка или да се изпразнят варелите -къде къд ,ама са заети с таксуване,какво да се прави,та така де
сложих ми хикса,а също и доста мои колеги,така че да сте наясно с моментната обстановка.питам за някаква риба вадена скоро,като се визира по перзумция шаран,амур,не плевели,отговора- някакъв наскоро изваден тулуп 20 кг?!мое мнение -не си губете времето и средствата ,пък и оттделен въпрос ,е тоя тулуп дори н е зарибяван от сегашните наместници,но това е друга тема.
сложих ми хикса,а също и доста мои колеги,така че да сте наясно с моментната обстановка.питам за някаква риба вадена скоро,като се визира по перзумция шаран,амур,не плевели,отговора- някакъв наскоро изваден тулуп 20 кг?!мое мнение -не си губете времето и средствата ,пък и оттделен въпрос ,е тоя тулуп дори н е зарибяван от сегашните наместници,но това е друга тема.
- kolintodorov
- новобранец
Някой ходил ли е на Блъсково(големия)?
Дайте прясно инфо.
Дайте прясно инфо.
-
- научил се да хвърля
Здравейте на всички!Карам такси и едни руснаци искат да отидат някъде за шаран!Миналата година са ходили на Венелин,харесало им е, но нищо не са хванали, та къде бихте предложили да ги заведа, хем да има човешки условия,хем по възможност и риба да хванат?Благодаря предварително!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Аз миналата година също водих едни руснаци на Алуминия до Шумен.Не че и те хванаха много,но им беше кеф защото ако не друго поне условията там са много човешки-нахраниха ги,напоиха ги взеха им паричките и всичко бе ОК.strelolist написа:Здравейте на всички!Карам такси и едни руснаци искат да отидат някъде за шаран!Миналата година са ходили на Венелин,харесало им е, но нищо не са хванали, та къде бихте предложили да ги заведа, хем да има човешки условия,хем по възможност и риба да хванат?Благодаря предварително!
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
колеги ще съм много благодарен за прясна информация за Манастир или Оброчище
Колега, давам прясно инфо за Манастир и Оброчище. На Оброчище преди 10-на дни хванахме само дребни шаранчета. Бяхм лидерите на язовира
Сега за Манастир... за последните 2 седмици ходихме 3 пъти и 3-те пъти хванаме по 2-3 амура по 1,5 кг, покрай него много дребни шаранчета. Таксата е 10 лв. и рибата се плаща по 5 лв./кг.
Наслука!

Наслука!
Здравейте, колеги ще съм ви много благодарен ако имате прясно инфо за Венелин или Добротич
Закарай ги на Засмяно - Випа , ще хваната риба , условията са добри , има беседки , заведение единствено таксата спира хората , която е 20 лв , но винаги съм си изкарвал добре на това гьолчеstrelolist написа:Здравейте на всички!Карам такси и едни руснаци искат да отидат някъде за шаран!Миналата година са ходили на Венелин,харесало им е, но нищо не са хванали, та къде бихте предложили да ги заведа, хем да има човешки условия,хем по възможност и риба да хванат?Благодаря предварително!

z0mbata написа:Закарай ги на Засмяно - Випа , ще хваната риба , условията са добри , има беседки , заведение единствено таксата спира хората , която е 20 лв , но винаги съм си изкарвал добре на това гьолчеstrelolist написа:Здравейте на всички!Карам такси и едни руснаци искат да отидат някъде за шаран!Миналата година са ходили на Венелин,харесало им е, но нищо не са хванали, та къде бихте предложили да ги заведа, хем да има човешки условия,хем по възможност и риба да хванат?Благодаря предварително!
Колега имаш предвид развъдници... те са "частни" . Те не са към самия язовир Засмяно.
Иначе прясно инфо за Засмяно - има доста малки амурчета, жалко че всички извадени се взимат...
Колеги , моля за информация за водоеми около Варна където има само вход /след това рибата да не се заплаща на килограм /.
Доколкото знам такива са Засмяново, Звънец, Киселово , други ?
Кажете , препоръчайте нещо в радиус до около 60-70км около Варна.Какви са таксите, какво кълве ?
*принципно рибата не я взземам , връщам я в водоема , но там където се плаща имам едни кудуци които те следят като детективи какво си хванал , което адски много ме дразни
Доколкото знам такива са Засмяново, Звънец, Киселово , други ?
Кажете , препоръчайте нещо в радиус до около 60-70км около Варна.Какви са таксите, какво кълве ?
*принципно рибата не я взземам , връщам я в водоема , но там където се плаща имам едни кудуци които те следят като детективи какво си хванал , което адски много ме дразни
Тръстиково е идеален вариант колега.Вчера приключи състезанието там,ето виж колко риба се е извадила http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... &start=100s_toshkov написа:Колеги , моля за информация за водоеми около Варна където има само вход......
*принципно рибата не я взземам , връщам я в водоема.......
Колега, на 10.08.2012 бях на яз.Доброплодно таксата е 5 лв 4 пръчки около 06;30 разпъвахме въдиците до едни папури в началото на язовира за 2 часа една червеноперка, после с авера се преместихме на 50-100метра от стената има две тополи, изкарахме над 10 килограма червеноперка и каракуда до 19;00ч. /червеноперките бяха около 200 гр кълваха на бял червеи, каракудата около 500гр на торен червеи/ захранвахме с бял червеи и 2 пакета ягода с коноп бяхме пуснали и за шаран на топче,царевица и качамак ама не удари
.