Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Shimano Catana TE 4-500GT 5 метра
Модератор: sapuna
Shimano Catana TE 4-500GT 5 метра
Здравейте мисля да заприходя следната въдица Shimano Catana TE 4-500GT 5 метра та се питам какво мислите за тази пръчка като цяло знам че не е върха на сладоледа но все пак мойте възможности се изчерпват в този ценови клас.Благодаря 

Re: Shimano Catana TE 4-500GT 5 метра
Какво значи "върха на сладоледа? "
Щом това са ти възможностите - това е върха на твоя сладолед.
Пръчката е повече от добра, имам същата и не я заменям за нищо, заменям и само върховете
защото често ги чупя - по моя вина.
На Пънча (пенсионерския) преди години .. имам даже комична ситуация с тази пръчка - хвърлил съм на хируномус и прибирам .. остава да прибера последната секция и плувката ми изчезна .. последната подробност е , че при сгъната пръчка с неприбрана последна секция извадих 2 кг шаран
Щом това са ти възможностите - това е върха на твоя сладолед.
Пръчката е повече от добра, имам същата и не я заменям за нищо, заменям и само върховете
защото често ги чупя - по моя вина.
На Пънча (пенсионерския) преди години .. имам даже комична ситуация с тази пръчка - хвърлил съм на хируномус и прибирам .. остава да прибера последната секция и плувката ми изчезна .. последната подробност е , че при сгъната пръчка с неприбрана последна секция извадих 2 кг шаран

Имах такава и като цяло е много стегната и приятна болонеза за цената си. Може да погледнеш Colmic REGAL XS 200 - на 5м е 160лв в момента. По-добре балансирана и по лека от Шиманото с запас от много мощ. Даноо съм бил полезен. Наслука
-
- кандидат преподавател
От "Шимано" на 5 метра -никакви Катана и пр.,само "Спийдмастър"500 ГТ боло-мач,ама е с биофибри и ще те отдънкат над 300 лева за пръчката -моята беше за около 365 лева.Ама да видиш после пръчка -бедна ми е фантазията,за да напиша за какво ли не става по реките и язовирите.Не ми е приоритет,никога не ходя само с една пръчка,ама когато включа тази към комплекта за риболов,не издържам да я пробвам и след това /въображаемо,разбира се,да си избърша гъза от прекалените пичатления
/.