Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос към шаранджиите
Модератор: dantho.mihov

Здравейте колеги,
вчера се отказах, но днеска чух нещо за почерпки и домашнярка и реших да се пробвам! Понеже не знам отговора, ще трябва да налучквам. Какво е бирата - нискоалкохолна газирана напитка - значи алкохола едва ли е от значение. За газировката - газирани напитки много, защо точно бира, каква е разликата? Само в бирата има мая! Според мене маята в бирата спомага за ферментацията (вкисването) на царевицата!
-
- и господ не е толокова добър
Дойде време за истината.В началото на темата не напразно написах жокер за вкисната царевица.Истината е много проста,както при хората от вкиснало се получава,растройство и диярия така и при рибите.Рибата получава така наречената диярия и коремите им се изпразват напълно.След хапване пак.След 2-3 дена хранене с такава царевица шарана,особено амура обезвирява от глад и става като ярмомелка.За скептиците ще кажа,че на язовир Бата след 5 дневно хранене с такава царевица е извадено огромно количество риба.А дупето на рибата е било червено и обърнато обратната-смях,но е самата истина.Все пак аз ще почерпя.
-
- сериозен играч
Ами да вземем да слагаме на царевицата английска сол и рициново маслоsnegk написа:Дойде време за истината.В началото на темата не напразно написах жокер за вкисната царевица.Истината е много проста,както при хората от вкиснало се получава,растройство и диярия така и при рибите.Рибата получава така наречената диярия и коремите им се изпразват напълно.След хапване пак.След 2-3 дена хранене с такава царевица шарана,особено амура обезвирява от глад и става като ярмомелка.За скептиците ще кажа,че на язовир Бата след 5 дневно хранене с такава царевица е извадено огромно количество риба.А дупето на рибата е било червено и обърнато обратната-смях,но е самата истина.Все пак аз ще почерпя.

-
- ще става разбирач