Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)
Извинявам се за спама но кой ми е изтрил снимката с рибата в другата ми тема затова пускам пак нова с същите снимки?????
Къде в условията в този форум пише къде трябва да е снимам рибата дали да е снимам в къщи или на язовира.Къде съм нарушил правилата ?
За тази снимка става въпрос .
ЛОВИХ ГИ НА ЯЗОВИР СУШИЦА.РЕГЛАМЕНТА Е НА ПРЪЧКА ПО 10 ЛВ.
Каквото си хванеш прибираш.Предишния път хванах 40 шарана с един колега и ги пуснахме ,но другия път ще ги взема всичките и ще ги снимам пак,на пук на някои хора в форума които само акъли ръсят и си врат носа дето не трябва.Хванахме 5 -шарана общо взехме 2 и ние ядем риба
Излизаха предимно на царевица.

Къде в условията в този форум пише къде трябва да е снимам рибата дали да е снимам в къщи или на язовира.Къде съм нарушил правилата ?
За тази снимка става въпрос .
ЛОВИХ ГИ НА ЯЗОВИР СУШИЦА.РЕГЛАМЕНТА Е НА ПРЪЧКА ПО 10 ЛВ.
Каквото си хванеш прибираш.Предишния път хванах 40 шарана с един колега и ги пуснахме ,но другия път ще ги взема всичките и ще ги снимам пак,на пук на някои хора в форума които само акъли ръсят и си врат носа дето не трябва.Хванахме 5 -шарана общо взехме 2 и ние ядем риба

Последно промяна от ivo24m на Пет Авг 10, 2012 8:28 pm, променено общо 6 пъти.
- borislav58
- сериозен играч
Re: Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)
Браво бре Много красиви шарани!!!!!!!!!!!
П.п.Колега прави снимките на рибите на тревата, не в мивката .Винаги ще имаш опляващи
Рибите са хубави като са живи .Смисъл не съм противник да си вземаш риби за ядене .Аз също го правя като съм на платен ,нали за това отивам на платен . Моите риби заминават за Атина на дъщерята защото дома риба никой не яде само ,че не ги снимам в мивката . 
П.п.Колега прави снимките на рибите на тревата, не в мивката .Винаги ще имаш опляващи

Последно промяна от borislav58 на Пет Авг 10, 2012 5:35 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Евала пич,само вземи си оправи сифона на мивката....... 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Няма нужда,другия път като напълня мивката сифона няма да се виждаbkd написа:Евала пич,само вземи си оправи сифона на мивката.......

- borislav58
- сериозен играч
Ε адаш аз за това не си ги снимам в мивката ,защото моя сифон и той е същияbkd написа:Евала пич,само вземи си оправи сифона на мивката.......

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Добре колега ще ги снимам на язовира ,аз и така правя но нямах време за снимки на язовира направих една набързо и си тръгнахме,просто в къщи снимах да се видят шараните като големина,някой ако иска да го посети този язовир.Нали затова е тази тема да се публикуват снимки с уловена риба и снимки на язовира има хора харесват да гледат кой какво е уловил.borislav58 написа:Браво бре Много красиви шарани!!!!!!!!!!!
П.п.Колега прави снимките на рибите на тревата, не в мивката .Винаги ще имаш опляващиРибите са хубави като са живи .Смисъл не съм противник да си вземаш риби за ядене .Аз също го правя като съм на платен ,нали за това отивам на платен . Моите риби заминават за Атина на дъщерята защото дома риба никой не яде само ,че не ги снимам в мивката .
Ако беше форума за Лов щяхме да показваме кой какво е утрепал или прасетата ловците щяха да ги стрелят с гумени патрони да не ги нараняват да има дивеч ,ако бяха в тази тема

Все пак е на платено,вместо да си купувам риба ходя ловя и си взимам колкото ми трябва,на платен водоем.Не виждам нищо нередно ,да споделя моя улов,който не оспях да го снимам на водоема и го снимах другаде,целта е да се покаже каква риба и колко голяма излиза и на кава стръв,красотата на водоема и хубавите емоции.За това е тази тема.
поздрави

- borislav58
- сериозен играч
Аз също съм ги снимал на плочките и са ми ги трили и то приятели които няма да ги споменавам.Не ме разбра правилно .borislav58 написа:Браво бре Много красиви шарани!!!!!!!!!!!
П.п.Колега прави снимките на рибите на тревата, не в мивката .Винаги ще имаш опляващиРибите са хубави като са живи .Смисъл не съм противник да си вземаш риби за ядене .Аз също го правя като съм на платен ,нали за това отивам на платен . Моите риби заминават за Атина на дъщерята защото дома риба никой не яде само ,че не ги снимам в мивката .
Привет колега, хубав излет, хубави шарковци, не се коси излишно, тука има хора всякакви. Едни които си ходят за риба, кой на платено, кой на диво и после пускат подобни репортажи, други, които само чакат подобен снимков материал и си изливат злобата натрупана къде от жена им в къщи, къде от кофти работодател. Зада избегнеш такива простотии просто снимай това, което другите обичат да виждат - резултат ще е впечатляващ. А и още нещо, тоз живарник или не го снимай или си купи друг, току те гепнали и оплюли и за него. А това че си хванал на платен водоем, демек си платил за щуротията, явно на критикарите им минава между очите. Успех...ivo24m написа:Не виждам нищо нередно ,да споделя моя улов,който не оспях да го снимам на водоема и го снимах другаде,целта е да се покаже каква риба и колко голяма излиза и на кава стръв,красотата на водоема и хубавите емоции.За това е тази тема.
поздрави
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- ще става разбирач
Един авер кърти цяла вана заради две баки от латекс с каракуда ... навремето дрътите ора не са ги весили шараните по асмите .. ай стига вече .. мен са ме възпитали , хващаш, носиш, колиш, пържиш и ядеш. благодаря за кирилицата 

Последно промяна от angel81 на Пет Авг 10, 2012 6:23 pm, променено общо 1 път.
късмет работа . .
http://download.cnet.com/Bulgarian-Phon ... 57280.htmlangel81 написа:eguH aBep kbpTu BaHa 3apagu eguH 4yBaJI kapakyga.. bravo, dyrtacite navremeto ne sa gi vesili 6aranite po asmite . . ai aman ve4e .. otkyde da si svalq kirilica be? golqm zor vijdam!!
http://www.digital.bg/software/bulgaria ... e2692.html
За Windows, ако си на Linux нинам къде
По-голям шаран от рибаря няма...
- pachosz
- сериозен играч
Направо ме разби с такава кирилица колегатаpacho69 написа:angel81 написа:eguH aBep kbpTu BaHa 3apagu eguH 4yBaJI kapakyga![]()

Верно голяма мъка е било.
А за шаранчетата на Ивчо - хубавци са

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не се коси брат ще свикнеш...след ..около 20 репортажа...вече ще си претръпнал.....И няма да снимаш във мивкката...Не си го слагай много навътре..

Браво на Иво за излета, снимките и темата
Но , винаги има "НО"
К'во толкова, че някой е казал, че нещо не му харесва
В интерес на истината последната снимка( умрели шарани в стара мивка) не се връзва с красивите предни снимки. Ако някой я е изтрил без да пита е кофти, но е било в интерес на темата. Въпрос само на естетика
НАСЛУКА

Но , винаги има "НО"

НАСЛУКА

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
angel81 написа:Един авер кърти цяла вана заради две баки от латекс с каракуда ... навремето дрътите ора не са ги весили шараните по асмите .. ай стига вече .. мен са ме възпитали , хващаш, носиш, колиш, пържиш и ядеш. благодаря за кирилицата
А мен кво ме интересува, че теб някой не те е възпитал като хората. Прайте си месарски форум некъде, коляйте, бесете, не ми се навирайте в очите. И тоя фанал два шарана, пляснал ги в мивката и решил да ми се хвали. Като ти се яде взимай си рибата която си уловил и си трай. Ако искаш да се хвалиш и да ти викаме "браво", "евала", снимай на тревата на гьола.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?