Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)

Мнение от ivo24m »

Извинявам се за спама но кой ми е изтрил снимката с рибата в другата ми тема затова пускам пак нова с същите снимки?????
Къде в условията в този форум пише къде трябва да е снимам рибата дали да е снимам в къщи или на язовира.Къде съм нарушил правилата ?
За тази снимка става въпрос .
ЛОВИХ ГИ НА ЯЗОВИР СУШИЦА.РЕГЛАМЕНТА Е НА ПРЪЧКА ПО 10 ЛВ.
Каквото си хванеш прибираш.Предишния път хванах 40 шарана с един колега и ги пуснахме ,но другия път ще ги взема всичките и ще ги снимам пак,на пук на някои хора в форума които само акъли ръсят и си врат носа дето не трябва.Хванахме 5 -шарана общо взехме 2 и ние ядем риба :drinkers: Излизаха предимно на царевица. :drinkers:

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от ivo24m на Пет Авг 10, 2012 8:28 pm, променено общо 6 пъти.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)

Мнение от borislav58 »

Браво бре Много красиви шарани!!!!!!!!!!!

П.п.Колега прави снимките на рибите на тревата, не в мивката .Винаги ще имаш опляващи :lol: Рибите са хубави като са живи .Смисъл не съм противник да си вземаш риби за ядене .Аз също го правя като съм на платен ,нали за това отивам на платен . Моите риби заминават за Атина на дъщерята защото дома риба никой не яде само ,че не ги снимам в мивката . :wink:
Последно промяна от borislav58 на Пет Авг 10, 2012 5:35 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Евала пич,само вземи си оправи сифона на мивката....... :smt080
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

bkd написа:Евала пич,само вземи си оправи сифона на мивката....... :smt080
Няма нужда,другия път като напълня мивката сифона няма да се вижда :drinkers:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

bkd написа:Евала пич,само вземи си оправи сифона на мивката....... :smt080
Ε адаш аз за това не си ги снимам в мивката ,защото моя сифон и той е същия :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Браво!
:smt041
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

borislav58 написа:Браво бре Много красиви шарани!!!!!!!!!!!

П.п.Колега прави снимките на рибите на тревата, не в мивката .Винаги ще имаш опляващи :lol: Рибите са хубави като са живи .Смисъл не съм противник да си вземаш риби за ядене .Аз също го правя като съм на платен ,нали за това отивам на платен . Моите риби заминават за Атина на дъщерята защото дома риба никой не яде само ,че не ги снимам в мивката . :wink:
Добре колега ще ги снимам на язовира ,аз и така правя но нямах време за снимки на язовира направих една набързо и си тръгнахме,просто в къщи снимах да се видят шараните като големина,някой ако иска да го посети този язовир.Нали затова е тази тема да се публикуват снимки с уловена риба и снимки на язовира има хора харесват да гледат кой какво е уловил.
Ако беше форума за Лов щяхме да показваме кой какво е утрепал или прасетата ловците щяха да ги стрелят с гумени патрони да не ги нараняват да има дивеч ,ако бяха в тази тема :drinkers:
Все пак е на платено,вместо да си купувам риба ходя ловя и си взимам колкото ми трябва,на платен водоем.Не виждам нищо нередно ,да споделя моя улов,който не оспях да го снимам на водоема и го снимах другаде,целта е да се покаже каква риба и колко голяма излиза и на кава стръв,красотата на водоема и хубавите емоции.За това е тази тема.

поздрави :drinkers:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

borislav58 написа:Браво бре Много красиви шарани!!!!!!!!!!!

Аз също съм ги снимал на плочките и са ми ги трили и то приятели които няма да ги споменавам.Не ме разбра правилно .
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

ivo24m написа:Не виждам нищо нередно ,да споделя моя улов,който не оспях да го снимам на водоема и го снимах другаде,целта е да се покаже каква риба и колко голяма излиза и на кава стръв,красотата на водоема и хубавите емоции.За това е тази тема.

поздрави :drinkers:
Привет колега, хубав излет, хубави шарковци, не се коси излишно, тука има хора всякакви. Едни които си ходят за риба, кой на платено, кой на диво и после пускат подобни репортажи, други, които само чакат подобен снимков материал и си изливат злобата натрупана къде от жена им в къщи, къде от кофти работодател. Зада избегнеш такива простотии просто снимай това, което другите обичат да виждат - резултат ще е впечатляващ. А и още нещо, тоз живарник или не го снимай или си купи друг, току те гепнали и оплюли и за него. А това че си хванал на платен водоем, демек си платил за щуротията, явно на критикарите им минава между очите. Успех...
По-голям шаран от рибаря няма...
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Един авер кърти цяла вана заради две баки от латекс с каракуда ... навремето дрътите ора не са ги весили шараните по асмите .. ай стига вече .. мен са ме възпитали , хващаш, носиш, колиш, пържиш и ядеш. благодаря за кирилицата :)
Последно промяна от angel81 на Пет Авг 10, 2012 6:23 pm, променено общо 1 път.
късмет работа . .
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

angel81 написа:eguH aBep kbpTu BaHa 3apagu eguH 4yBaJI kapakyga :) .. bravo, dyrtacite navremeto ne sa gi vesili 6aranite po asmite . . ai aman ve4e .. otkyde da si svalq kirilica be? golqm zor vijdam!!
http://download.cnet.com/Bulgarian-Phon ... 57280.html
http://www.digital.bg/software/bulgaria ... e2692.html

За Windows, ако си на Linux нинам къде
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

pacho69 написа:
angel81 написа:eguH aBep kbpTu BaHa 3apagu eguH 4yBaJI kapakyga :)
Направо ме разби с такава кирилица колегата :):):)
Верно голяма мъка е било.
А за шаранчетата на Ивчо - хубавци са :) И още по-голени да снимаш другия път! ;)
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Не се коси брат ще свикнеш...след ..около 20 репортажа...вече ще си претръпнал.....И няма да снимаш във мивкката...Не си го слагай много навътре.. :lol: :mrgreen: :twisted:
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Браво на Иво за излета, снимките и темата :!:

Но , винаги има "НО" :!: К'во толкова, че някой е казал, че нещо не му харесва :?: В интерес на истината последната снимка( умрели шарани в стара мивка) не се връзва с красивите предни снимки. Ако някой я е изтрил без да пита е кофти, но е било в интерес на темата. Въпрос само на естетика :!:
НАСЛУКА :!: :!:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

angel81 написа:Един авер кърти цяла вана заради две баки от латекс с каракуда ... навремето дрътите ора не са ги весили шараните по асмите .. ай стига вече .. мен са ме възпитали , хващаш, носиш, колиш, пържиш и ядеш. благодаря за кирилицата :)

А мен кво ме интересува, че теб някой не те е възпитал като хората. Прайте си месарски форум некъде, коляйте, бесете, не ми се навирайте в очите. И тоя фанал два шарана, пляснал ги в мивката и решил да ми се хвали. Като ти се яде взимай си рибата която си уловил и си трай. Ако искаш да се хвалиш и да ти викаме "браво", "евала", снимай на тревата на гьола.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”