Има ли рибари

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
tina
новобранец
новобранец

Има ли рибари

Мнение от tina »

от Варна?Идвайте тук да разменим опит къде са чистите места за ловене на рибка...!!
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

в какъв смисъл чисти,за каква рибка, на морски или сладководен.Къде остана онова симпатичното засмяно момиче от аватара.
Изображение
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

За 4истите места

Мнение от zurnacia »

айде и аз да знам за тия местица - и то тези на които не се събират зверски такси на кило а само с разрешително. мерси предварително!
ицо
Аватар
tina
новобранец
новобранец

Мнение от tina »

нали морето е до мен..и всеки ден съм на брега...:)когато виждам че рибари ловят рибка до самите кораби,спрели на пристана...а водата е мръсна...:(такава рибка става ли за ядене...?за това питам къде има чисти местенца...а рибата ходи ли там?
Ако правилно не питам..това е защото нямам опита ВИ..
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Ами какво да ти кажа,сигурно ако знам с какво се храня по добре гладен да стоя.Нашите дядовци и баби са доживели до старини без такива мас.болести като сегашните защото са си произвеждали екологично чисти продукти за храна, а и не се е използвала печалбарска химия като сегашната, нали се досещаш, какво да говорим.На тези колеги в пристанището и аз им се чудя,никога не бих ловил риба там между тези мръсотии.Аз специално ходя на Кранево,Валнолома,Шкорпиловци,и на палеца под Родни Балкани.лека :lol:
Изображение
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

чисти местенца

Мнение от zurnacia »

колеги и колежки - айде обадете къде има такива около София - само с билет(или в краен случай не много скъпи платени...) ама дето се обажда рибата че ония ден ходих до Панчарево и на всички рибари общо имаше 3-4 клъввания и нито една уловена риба... Мерси много предварително!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”