Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?

и литър ракия ще дам ,стига да ми се повторят удоволствията с тази както я наричат мойте авери "Penisula""

- Прикачени файлове
-
- е такъв търся ?
- 580845_509567809070035_2106536492_n.jpg (80.09 KiB) Преглеждано 1767 пъти
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
За литър ракия 2 ще ти пратя - но само , ако е домашна 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Зелен брокат или шартрьоз е цвата,Radoy написа:е такова червейче търся ... из цяла София минах - никъде ... а всъщност продавач-консултантите викат "Да,този е най-актуалния"
и литър ракия ще дам ,стига да ми се повторят удоволствията с тази както я наричат мойте авери "Penisula""![]()

Аз там съм пораснал...
Зелен брокат ... а колкото до големината къс е колкото показалеца ... и главата е не повече от 5-10 гр ... така като я гледам
-
- научил се да хвърля
Колеги, в понеделник с приятели сме решили да отидем на 4 дневен излет на яз Сопот.Попорочетох предишните мнения но много неща не ми станаха ясни тъй като до сега не съм ходил на този язовир и не можаха да ми се изяснят доста неща.Ще се радвам ако ме упътите до някое място където да се ловят мирни риби.Не разполагаме с лодка и ще ходим с лека кола, така че пътя трябва да бъде приемлив.Ако мястото е по затънтено и няма много навалица ще бъде оше по добре.
Поздрави и мерси предварително.
Поздрави и мерси предварително.
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
-
- вече хвърля и на тежко
Мите, мога да ти кажа, че на Сопот почти няма затънтени места. Понеже много пътища слизат към язовира и са удобни за леки коли. Язовирът продължава да спада. Може да се надяваш от мирните риби на таранки, колкото една педя и на безброй маломерни платики с тук-таме някоя в нормата между тях. Имай предвид, че почти всеки ден проверяват за маломерна риба най0вече платики, шаранчета и бели риби и миналата седмица пак са написали доста актове. Дано съм ти бил полезен. Наслука!
-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото колега.Ние ще отидем пък каквото дал господ от към риба релакса е важен.А за това че проверяват почти всеки ден може само да радва по нашия край ходя почти всяка седмица за риба и за 10 години са ме проверили само един път....
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
-
- новобранец
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Сопот много зле. Сутринта ни валя дъжд. 3 часа. През целия ден вятъра много силен. Хванахме 10-тина таранки колкото една длан и безброй костури, бибани и царици. Място на риболов - дигата между рибарника и язовира.
Слабо... костурлета по 100-150 гр
- Menkata
- фен клуб-скобар
След 5 дена се прибирам от морето и ги почвам,вече цяла година и се каня и се някакви маломерки ловя,но като чета предшните постове май ще си остана с големите очаквания 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Замря ни темата
Но ,това си е на практика положението,няма големи риби от 10 тина дни,освен едно изключение на едър шаран миналия уикенд.Колегите от Ловеч,може да кажат,сигурно се е чуло вече
,да не разказвам аз
Но ,се очаква голямото включване,другата седмица пак ще ги пробвам.

Всичко може,но не всеки го можe.

Почна леко движение друга група два удара резултат 1на 1. 

Риба къща няма.
Дайте малко инфо как е положението в почивните дни, може ли да се намери място? Плановете ми са да направя една седмица на язовира и да тръгна в неделя след обяд, но ми се иска да отида в събота. До сега съм бил веднъж там, под Троянския път, срещу гребната база, сега ми се иска да опитам отсрещния бряг, от гребната посока стената. Там пътя проходим ли е за нормални автомобили с ненормални водачи?