доспат-много пъстърва

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

BEAGLE написа:1-во не ме наричаи пич след като не ме познаваш...........да и според мен не разбираш от риболов след като мислиш съзнателно че 3 ма човека може да обезрибят този язовир с 3 кули...............сега колегата snegk ще каже а 10000 с по 50 риби..........а аз ще му отговоря колко успешни излети има тази година в този саит на доспат????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Първо:
Повече няма да ми се наложи да те наричам както и да било :!: поради причината ,че не обичам да споря за неща за които хора като теб не могат да бъдат убедени кое е правилно и кое не е :!:
Второ:
Дали разбирам или не от риболов могат да кажат хората ,които ме познават и са риболовствали заедно с мен, но не и ти (ти само можеш да гадаеш :lol: :wink: )
Трето:Няма водоем, който да е бил "ОБЕЗРИБЕН" напълно от риболов с въдица ДА, НО
има достатъчно други фактори ,които подпомагат за това ,така че един съвестен риболовец не може да си позволява лукса да унищожава рибата безразборно :!: Ако ли го прави ,той със сигурност не е такъв (риболовец) :!:
Айде наслука
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”