Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

На палатка около София
Модератор: Ачо ♣
- vladobe
- научил се да хвърля
На палатка около София
Здравейте колеги извинете ме ако вече има такава съществуваща тема! Искам да Ви помоля да ми предложите , къде да отида за риба идната събота и неделя около София. Иска ми се да разпънем палатки но се колебая между яз. Искър и яз. Огняново моля Ви дайте някакви мнения!?
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- vladobe
- научил се да хвърля
Re: На палатка около София

Ванга
Ванга
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По пътя, който се вижда на картата. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- vladobe
- научил се да хвърля
темата може да се заключи намерих как да стигна. Благодаря ти колега. От всички хора във форума един човек да се намери съвестен да каже 

Ванга
Ванга
Като си намерил как се стига защо не споделиш?vladobe написа:темата може да се заключи намерих как да стигна. Благодаря ти колега. От всички хора във форума един човек да се намери съвестен да каже
-
- новобранец
нормално колега само един да ти помогне тук повечето са само разбирачи и професионалисти не им се занимава с теб и са компентентни по всички въпроси а да ти кажат някое място е дълбоко пазане тайна да им изловиш рибата