Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Продавам Хюндай Лантра 94
Продавам Хюндай Лантра 94
Колеги с много тъга дойде време да продам Лантрата....аз я оставям , тя мен не... Ама какво да се прави, риболовец съм, пък и за работата ми трябва по-голяма кола-миниван, да си товаря тонколоните. Та така, Хюндая е Лантра 94 година , 115 к.с. 1.6 16V, двувалка . Нещата които наскоро съм сменял са предни амортисьори (2 х 150 лв.) , съединител (340 лв.) , ляти джанти оригинални на Хюндай , чисто нови , без забележки, нови брони и т.н.
Колата е с работещ климатик и с газов инжекцион. Има вариант да сваля инжекциона , защото колата която ще купувам е без газ и мога да си го поставя на нея. Колата е прилично техническо състояние за възрастта си. Има забележки по външния вид и един тампон за смяна. Цената която и искам е 1100 лв. с газовия инжекцион или 700 лв без него (нжекциона го давам евтино защото не ми се занимава с разкачвания иначе е в перфектно състояние , слаган е чисто нов преди 2 години за 1000 лева). Ако до няколко дни не продам колата , ще я пусна на части.
Намира се в Пловдив, но до 1-септември е с мен на морето. 0878262332 Евгени
Утре ще кача и актуални снимки на колата, защото в момента нет-а ми е много слаб.

Колата е с работещ климатик и с газов инжекцион. Има вариант да сваля инжекциона , защото колата която ще купувам е без газ и мога да си го поставя на нея. Колата е прилично техническо състояние за възрастта си. Има забележки по външния вид и един тампон за смяна. Цената която и искам е 1100 лв. с газовия инжекцион или 700 лв без него (нжекциона го давам евтино защото не ми се занимава с разкачвания иначе е в перфектно състояние , слаган е чисто нов преди 2 години за 1000 лева). Ако до няколко дни не продам колата , ще я пусна на части.
Намира се в Пловдив, но до 1-септември е с мен на морето. 0878262332 Евгени
Утре ще кача и актуални снимки на колата, защото в момента нет-а ми е много слаб.

Re: Продавам Хюндай Лантра 94
Последна цена 500 лева без газта....иначе си свалям джантите и на Белканто.