Вече мога да се похваля

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Благодаря приятели,тези които дойдат на срещата ще ги черпя,а тези които са ангажирани да са живи и здрави.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Вече мога да се похваля!

Мнение от Диканаров »

Честито колега! Само с приятни хора да си около масичката му! Да не затъваш в кал и много риба да изловиш на нови места! :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Честито за безценната придобивка!
Да си жив и здрав, да си я ползваш ! :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

честито и от мен
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

8) 8) 8) 8)
Да ти е честита подвижната къщичка! Дано мястото в хладилника никога да не ти достига! А от мен да знаеш - бивш караванаджия няма!
snegk

Мнение от snegk »

Колеги днеска съм бесен,отивам да взема буса а той още не е изтъркан.Направо ми е омръзнало да се занимавам с малоумници в тази държава.Искаше ми 700лв аз му ги направих 1000лв да свърше за 3 дена а той се мота,нямам думи.Ако утре не е готова ще има кютек и без пари.Знам,че не ва интерсуват моите проблеми ама аз да си кажа да ми олекне.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Moже наистина да има причини за забавянето. Не го защитавам майстора, но като погледнеш външно ,уж ръждата е малко,а като удариш с чука се оказва,че под боята ,здраво място няма. Все пак ,ти си го познаваш човека и сам ще прецениш ситуацията,но моя съвет е да не се ядосваш чак толкова. И с ядове,и без ядове нещата няма да се променят. Успех,и като стане кемпера,щракни една снимка да му се накефим и ние!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

аз предлагам да му теглиш и един здрав секс,та да си знае за следващия път да не се ебава с риболовци :twisted:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D
Колега snegk,
не се коси ще побелееш като мене, на "майсторите" всички сме им сърбали попарата! И помни - боя не поправя, но показва грешките!
snegk

Мнение от snegk »

И аз се водя за майстор,но спазвам обещанията.Вчастния сектор много е важно да държиш на думата си,иначе си банкрутирал.Щях да си правя при него тунинг на аудито,но сега да забрави.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти Shegk!Честита придобивка и с здраве да я ползваш.Много са практични и удобни,защото са на базата на бус/не са с надстроиките над кабината/.Баща ми кара същия ,но е дизел,93г. и си минаваме на всякъде.За късмет твоя го знам.Миналата година по тава време купих караваната от Русе и на връщане минах през Свищов ,бащами да го гледа.Но не му хареса точно външния вид/беше му казал че има тук там ръжда,но от зад и от ляво си беше за цяла боя на буса/.Иначе вътре е добре ,може би ще му трябва една газова уредба на мотора.Но щом си майстор и мераклия всичко се оправя.После е удоволствието на язомира,няма дъжд,няма няма вятър.А,един съвет-отзад винаги зимни гуми/може и регенерат/,защото е малко "лигав"на мокро/кал,трева,ит.н./Още веднъж честито. П.С.Та не се сърди на майстора,може да се е отворила работа по боята.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
udo
новобранец
новобранец

Мнение от udo »

Бе то тия бояджии са голяма работа.Днес казват едно утре друго,а истината е че когато дойде някой само за козметично боядисване и оставят голямата поръчка за сметка на малката.Но за нашата родина това е нормално.
Вървял приятел през реката,видял приятеля в реката рак,посегнал приятеля с ръка да хване рака............
snegk

Мнение от snegk »

MITKO70 за същия става на въпрос само,че първат цена беше 8000лв и накрая го взех за 6000лв.външния вид неставаше с частично боядисване.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Точно така беше цената,но ни я свали на 7200лв.Абсолютно си беше за цяла боя,отзад нямаше и броня май.Но след 1месец по нагоре на реката,от Лом го взехме нашия за 7000лв.Същите хора сега продават един червен с бяло,но е със стария дизелов мотор за6500лв,даже разпродаваха оборудването,че го продават вече година.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Етого и звяра.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
много съм доволен всичко е ново.Утре ще свърша още нещо и ако сме живи и здеави следобед щесъм на язовира.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”