Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

въпрос за Копринка?
Модератор: sapuna
въпрос за Копринка?
Колеги някой ще сподели ли прясно инфо за Копринка, другата седмица мисля да " нахраня ' шараните с малко царевичка, последно време посещавам язовира епизодично все избирам Дунавския, но не мога да се похваля в голяма слука, миналата година имах успехи със щуките, тази година пълно капо.
Ако някой сподели нещо:за актуални места,/ защото гледам на камерата, че язовира е много пълен за това време на година/, както и каква стръв и захранка за шаран се ползва ще съм благодарен???
Исках да изпратя това в темата за Копринка, ама нещо не се получи, Моля модератора да ме извини.!
Благодаря и наслука!
Ако някой сподели нещо:за актуални места,/ защото гледам на камерата, че язовира е много пълен за това време на година/, както и каква стръв и захранка за шаран се ползва ще съм благодарен???
Исках да изпратя това в темата за Копринка, ама нещо не се получи, Моля модератора да ме извини.!

Благодаря и наслука!
Re: въпрос за Копринка?
Колега здравей,виждам че никой не ти пише,защото на Дунавския ръкав убиват рибата,места няма,лови се амур 10+кг.,шаран 3 +кг.,върви сериозно.Аз бях от петък до неделя там,само разпъване с лодка 250-300 м.,и сериозна захранка с чували царевица.Съжалявам че няма снимки.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

dido1313 написа:Колега здравей,виждам че никой не ти пише,защото на Дунавския ръкав убиват рибата,места няма,лови се амур 10+кг.,шаран 3 +кг.,върви сериозно.Аз бях от петък до неделя там,само разпъване с лодка 250-300м.,и сериозна захранка с чували царевица.Съжалявам че няма снимки.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги, няма нужда да влизате в спор, просто исках да отида на язовора за дни два дни да се изкефя, аз живея във Варна специализирал съм се в риболова на хищници, миналата година по това време имах щуки по 2-3 кг на Дунавския, тази година се запалих по шараните, нямам намерение да храня рибите с чувалите, не държа толкова на рибата, върнал съм до сега повечето риби,които съм хванал.....баща ми е учил на риболов на този язовир преди 20 години исках да му покажа новите методи, дължа му го.. той още мята пружините....
Ще си пробвам късмета, някъде другаде..знам местеца посока Сахране който хич не са лоши...Ще дам по-пълна информация дори да нямам с какво да се похваля.
...Благодаря и на слука!
Ще си пробвам късмета, някъде другаде..знам местеца посока Сахране който хич не са лоши...Ще дам по-пълна информация дори да нямам с какво да се похваля.
...Благодаря и на слука!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
tiholovec написа: Ще си пробвам късмета, някъде другаде..знам местенца посока Сахране който хич не са лоши..
...Благодаря и на слука!

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Колега Върбанов групата която храни с чувалите беше от Стара Загора,а аз тъйкато нямах лодка си захранвах с ракета и не можах да се запиша с сериозен улов.За ръкава метрите си ги има защото хващат средата на Дунавският ръкав където върви самата рекичка.С това захранване на вътре риба на по плитко не излиза.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Колега dido1313.От първия ти пост разбирам че ти си хранел с чувалите.Поне с такова убеждение останах.След като се поправи разбрах как са нещата.
Ок.Наслука!