Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от s_toshkov »

s_toshkov написа:Колеги , моля за информация за водоеми около Варна където има само вход /след това рибата да не се заплаща на килограм /.

Доколкото знам такива са Засмяново, Звънец, Киселово , други ?

Кажете , препоръчайте нещо в радиус до около 60-70км около Варна.Какви са таксите, какво кълве ?

*принципно рибата не я взземам , връщам я в водоема , но там където се плаща имам едни кудуци които те следят като детективи какво си хванал , което адски много ме дразни

Колеги , моля за актуална информация за Киселово, Засмяново и подобни

Благодаря
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Еми на Добротич колега 15лв не дават да се нощува (почивните дни не ходи там а само през седмицата),Доброплодно 5 лв може да се нощува, държи го варненската групировка ТИМ и явно тази година ще го изостават или поне така изглежда и там риба няма по голяма от 300-400гр (мрежосан), Есеница държи го собственика на николаевка до колкото знам и рибата също е от там 15лв може да се нощува рибите са малко и от порядъка на 1-2кг Николаевка Рибарниците същата работа 15 лв дават да се нощува риба още по трудно На големия Николаевка условията са същите с тази разлика че за там се чака следващо зарибяване за да лудне половин варна а и не само ! Което май ще е чак другата година вече най рано! Приселка много шаранчета но от порядъка на 200-300-400гр такса 15лв спиш и взимаш ако ти дава сърце де! И той е мрежосан и то яко!Засмяново язовира такса не знам но ще е нещо символично 5-10лв мах. и само таранка Тоя язовир всеки казва че имало едри риби но съм бил свидетел акк от едната страна се хвърлят мрежи на чистото а от другата се хвърлят бомби -плиткача (това е когато го бяха изоставили!) Левски 15лв дават да се нощува но там рибата винаги е била трудна а и сега май я и няма не съм ходил скоро!!! Бозвелийско не знам какво стана с този язовир не знам какви са условията но преди беше много добър язовир!Таксата там беше 15лв 24ч В девня знам че има също някакво язовирче но не знам къде се намира инфото ми е от преди 2-3г че имаше амури и шарани по 2-3-4кг 10лв беше таксата тогава но аз веднъж реших да отида там и питах местните а те ме насочиха към развъдниците на девня и там риболовствах но там се плаща рибата! За тези се сещам поне!
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

dim dim , еваларка за поста колега :smt038

Заинтригува ме Зомбата с това инфо за тоя прословут Засмяновски ВИП :D Ако скоро си ходил колега, сподели малко информация, защото незнам къде да го диря тоя ВИП и как да се подготвя за язовира. Предпочитам фидера и тежкото, за тях най-вече се интересувам. И дали може да се пали огън за скаричка, да не е като Тръстиково, яко ристрикции :)
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

Колеги информация за Киселово ?-какво кълве, как се плаща

На Добротич само такса ли е , рибата заплаща ли се , какво излиза ?
ivanbata
новобранец
новобранец

Мнение от ivanbata »

А НЯКОИ ДА СПОДЕЛИ ПРЯСНА ИФОРМАЦИЯ ЗА ДРАГОЕВО , КОМПЛЕКС МОМИНА СЪЛЗА КАК Е ... УСЛОВИЯ .... ИМА ЛИ РИБА
jan7712
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jan7712 »

някой да има инфо за Пчелник
Аватар
андрей дончев
новобранец
новобранец

Мнение от андрей дончев »

jan7712 написа:някой да има инфо за Пчелник
На Пчелник- 20 лв такса,буквално целия язовир е опасан в мрежи!Преди месец поне беше така.Пазачът чистеше някаква риба .Най-голямата беше 10 см .Така че платихме,обиколихме да търсим място ,но като видяхме количеството тапи и мрежи се върнахме при пазача да си вземем парите и да разменим пожелания!По късно подочух за неуредени сметки м/у собственика и охраната-та затова гледат да си изкарат заплатата както могат :)
jan7712
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jan7712 »

благодаря!!
kaishaka

Мнение от kaishaka »

kolegi idete na zvanec zahranete stabilno i si napravete pirqten ribolov po 4esto ribite sa ot kilogra do dva kilograma ako imate kasmet moji i po edro da ydari ribite sa tam na boryna do paza4a ne v kanala
Bor0
новобранец
новобранец

Мнение от Bor0 »

Здравейте колеги, моля за информация за язовира до село Левски. Какво се заплаща? Кълва риба излиза и на какво ? Благодаря.
Аватар
NWC
новобранец
новобранец

Мнение от NWC »

kaishaka я дай повече инфо за там ?
once a gunner always a gunner
mutabo
новобранец
новобранец

Мнение от mutabo »

колеги някой знае ли какво се е случило на яз Блъсково последните 10 дни. Аз бях на 04,08,12 и смея да кажа че беше много добре от 5 ч до 13ч един амур над 6 кг , един такъв изтърван , 3 шарана по около кило-кило и половина .Вземаше се и от двете страни и всички доволни. Един колега до мене сигурно извади над 10 шаранета. Следващата седмица на 11 и 12 август говорих с едни познати - същата работа замо че дръпнали шаран над 5 кг. И тогава затворили яз за една седмица. Сега ми казват че не бута нищо. Какво са направили мама му стара не знам. На 18 и 19 е нямало удар. Даите съвет къде да отида с преспиване на 25 . Таксата не е от значение важното е да е зарибено добре.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Ние бяхме на 11 08.-няколко шаранета 1-1.7кг и един добитък :?: ,който се откачи....
Сега чух за хлорна вар,което се вързва с затварянето на язовира за седмица-ето защо няма удари.Като цяло май няма да повторя?!
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

mutabo написа:колеги някой знае ли какво се е случило на яз Блъсково последните 10 дни. Аз бях на 04,08,12 и смея да кажа че беше много добре от 5 ч до 13ч един амур над 6 кг , един такъв изтърван , 3 шарана по около кило-кило и половина .Вземаше се и от двете страни и всички доволни. Един колега до мене сигурно извади над 10 шаранета. Следващата седмица на 11 и 12 август говорих с едни познати - същата работа замо че дръпнали шаран над 5 кг. И тогава затворили яз за една седмица. Сега ми казват че не бута нищо. Какво са направили мама му стара не знам. На 18 и 19 е нямало удар. Даите съвет къде да отида с преспиване на 25 . Таксата не е от значение важното е да е зарибено добре.
Тръстиково!
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

колеги вчера чух че близо до Блъсково имало проучване за шиистов газ някои знае ли дали е вярно
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”