Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: около Бургас ????
момчета кажете нещо за Ясна поляна гонят ли или е свободно да не бия път до там.
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Инфото е от по-миналата седмица - никой не ни е гонил (влязохме откъм страната на Ново Паничарево), но и нищо не хванахме... То и нямахме много време да захранваме и чакаме, но имаше два добри удара, последвани от късане... та знае ли човек
Иначе едно малко голо шаранче се излъга на пружината и бе отпратено да вика дядо си.
Мястото е страхотно, но моля ви събирайте си боклуците и ако не вземате хванатата риба пущайте я обратно във водата - имаше поне 10-на изхвърлени и вмирисани каракуди около 300-400г
Не я разбирам тази работа (то верно, че блондинките са глупави, ама...) - отиваш някъде, осираш хубаво мястото и заминаваш... а после се възмущаваш като отидеш другаде и намериш същата кочина - е прасета сме си 
П.с. На другия ден ходихме до Порой - много, но дребен костур (няма отърване от него) и няколко големи, на които се зарадвахме, но... пълни с червеи. Казват, че тази седмица били порасли повече, но като видях тези червеи костурската кауза ме загуби - ще търся риби-вегетарианци

Мястото е страхотно, но моля ви събирайте си боклуците и ако не вземате хванатата риба пущайте я обратно във водата - имаше поне 10-на изхвърлени и вмирисани каракуди около 300-400г

П.с. На другия ден ходихме до Порой - много, но дребен костур (няма отърване от него) и няколко големи, на които се зарадвахме, но... пълни с червеи. Казват, че тази седмица били порасли повече, но като видях тези червеи костурската кауза ме загуби - ще търся риби-вегетарианци

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
вчера са минавали охраната на стената да гонят мой приятел, неприятно е като си помъкнал багаж и си захранил да те натирят...
в събота до нас се изсипа една тумба от 50-тина мангала, с мощна музика, резачки и двайсетина малки циганчета...
след като им направихме забележка затихнаха, все едно не са там, че и за учудване почти си събраха боклука?! 

-
- ще става разбирач
Благодаря ви колеги за информацията наслука на всички майстори
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според наредбата на министъра на земеделието и храните, за 2012 г. яз. Ясна Поляна НЕ е забранен за риболов. Ако има друг документ, регламентиращ забраната за риболов на този водоем, нека бъде цитиран тук. Ако съм за риба там и някой дойде да ме гони, нека ми донесе и документ, според който риболовът е забранен там. Иначе НЯМА как да си събера багажа!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivalpetkov
- разбира нещата
Не е забранен-комшията всеки ден ходи.Аз по-селяндурско място в България не знам-чалгията се вихри денонощно,пияни и дрогирани селяци правят скоци във водата,мутри карат джетове...и тем подобни.Някакви бекове обикалят да тормозят хората-това не е моята представа за риболов.НЕ -благодаря....

- vlado_kamburov
- новобранец
трети човек за утре-спининг-тунджа,след устрем.има ли желаещ
- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
С удоволствие, но точно утре нямам възможностvlado_kamburov написа:трети човек за утре-спининг-тунджа,след устрем.има ли желаещ
Едит: Пишете ме ако има следващ път
- vlado_kamburov
- новобранец
- ivalpetkov
- разбира нещата
И аз съм в отбора ако има място в колата-за напред ме имайте в предвид...
Направо като решите да ходите пишете ми на лични...

Направо като решите да ходите пишете ми на лични...

-
- сериозен играч
Владо,пиши дали си хванал нещо на Тунджата.Ако дойдеш на беседката пред 48бл. ще приказваме или ще
по бира.

-
- новобранец
Ха, със слуката ми през този сезон май не съм критерий.jivko.evn написа:Владо,пиши дали си хванал нещо на Тунджата.Ако дойдеш на беседката пред 48бл. ще приказваме или щепо бира.

Вчера ме взеха няколко рибока, като само този си заслужи фотото.

ALWAYS ONE FISH AHEAD
-
- сериозен играч
Ебаси и рибока.Другия път по-голям.НАСЛУКА! 

- Живко Василев
- разбира нещата
Добър рибок, поздрави!

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Колеги някой знае ли как да стигна до помпените станции на яз.Ясна поляна ако можете да ми обясните пътя. Или ако не знаете къде са да ми кажете някой път до язовира където и да става за палатка и за риболов че до сега не съм ходил на този язовир.