Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Колега,има място определено за къмпинг,но не съм се интересувал как стои въпроса с къмпингуването там ,тъй че ще те излъжа!За съжаление нямам и тел.номер за да се разучи положението!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
коега мерси а вобще свободен водоемлие или се плаща мерси
На предната страница съм написал какви са условията!10лв на човек до 3 пръчки,можеш да задържиш до 5кг риба,като каракуда,перка и костур не се брои!Наслука!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Знае ли някой как е положението по водоемите около Хисаря - Калояново, Дуванлий, Раковица-Старосел, Веригово, Воден свят? Препоръки за хищници?
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
Вчера колегата е ловил на Спортен свят - на хранилка и на дъно, общо 10-12 удара за деня. Всичко е било само шаран-зарибител по 10-15 см.
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
здравейте приятели !!!
скоро си дойдох от германия и ми се иска да ида на марица за нещо сериозно .. ама не ги знам места пак като бях бг ходих все на платена любов и не сам ходил на река та всичко което кажете ще бъде полезно .. може и на лично да пишете .. почерпката е от мене
скоро си дойдох от германия и ми се иска да ида на марица за нещо сериозно .. ама не ги знам места пак като бях бг ходих все на платена любов и не сам ходил на река та всичко което кажете ще бъде полезно .. може и на лично да пишете .. почерпката е от мене

кажете как върви риболова по Марица, похвалете се с нещо
)

-
- новобранец
Здравейте колеги!
Как е положението на яз.Калето до Пясъчник и също така искам да попитам дали е разрешен риболова на яз.Кавака (също до яз.Пясъчник, малко по на северозапад)
Как е положението на яз.Калето до Пясъчник и също така искам да попитам дали е разрешен риболова на яз.Кавака (също до яз.Пясъчник, малко по на северозапад)
-
- разбира нещата
До колкото знам,Кавака се държи от мноооого години и не съм чувал да е пускан за риболов.chocho_lili написа:Здравейте колеги!
-
- ще става разбирач
За яз. Кавака изобщо не съм чувал скоро да е бил разрешаван, бях пускал питане за него миналата есен и колега от Паничери ми каза че е строго пазен и забранен, а също така и пътя бил почти непроходим само с джип ставало ... А сега ако има нещо ново е друг въпрос.
Колеги аз бих искал да питам дали може някой да ми каже повече инфо за водоем който е до с. Отец Паисиево и тези дни го били давали по Хоби Тв. Къде точно се намира, каква а таксата и общо взето каква риба може да се търси там.
Колеги аз бих искал да питам дали може някой да ми каже повече инфо за водоем който е до с. Отец Паисиево и тези дни го били давали по Хоби Тв. Къде точно се намира, каква а таксата и общо взето каква риба може да се търси там.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Непосредствено преди селото е ,не можеш да го подминеш,минава се през Долна махала към Сухозем,като хванеш този път има отбивка на него за Отец Паисиево.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ако сте решили за трофеини риби на воиводиново е супер 10лв. за ловене и 5.в. мисля че беше килото на шарана. на фидер или с болонезе всъшност ти решаваш на мястоSONY написа:Колеги , смятаме да ходим някъде до Пловдив , но понеже все отиваме по Марица , та не сме много наясно със затворените водоеми около града.Става въпрос за платени и неплатени водоеми , на които да излиза рибка.Чакам прясно инфо и предложения , ако може информацията да бъде предоставена подробно със такси , какво се заплаща и какво не.Благодаря ви и поздрави!
пич от скоро ловя на фидер и ми се иска да пробвам с повдигач можеш ли да ми кажеш как става тая магия понеже аз съм плувкар и жула само с болонезето и на марица и на язовири та ми е мътно с тоя фидер
Разрови се тук. Ще намериш доста полезна информацяmouzes1 написа:пич от скоро ловя на фидер и ми се иска да пробвам с повдигач можеш ли да ми кажеш как става тая магия понеже аз съм плувкар и жула само с болонезето и на марица и на язовири та ми е мътно с тоя фидер