D.A.M. - Quick Shadow

Модератор: sapuna

Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

D.A.M. - Quick Shadow

Мнение от eroucma »

Здравейте колеги, от известно време се заглеждам по тази макаричка http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=8062
в размер 3000, ще я ползвам на пръчка Formax Striker 2.70 с плетени влакна, за щука, костур и бяла риба ( и много се надявам за некое сомче).
Ще помоля колегите вижда ли я и пипа ли я на живо да споделят мнението си заслужава ли си парите.
По принцип знам че немската марка не е лоша, и дори притежавам няколко от старите им такъми, които въпреки че са на по 10-12 години продължават да ми служат вярно.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
tokaitopd
новобранец
новобранец

Re: D.A.M. - Quick Shadow

Мнение от tokaitopd »

според мен D.A.M. Quick Super (fd) е по-добра.имам я и съм много доволен.
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Не се заблуждавай, че марката ДАМ има нещо общо с ДАМ от преди 10-15 години :roll: в момента марката няма нищо общо с Германия, а продават евтина конфекция :wink:
В момента бих заложил само на този модел на фирмата :
Изображение
и то ако говорим за хеви спининг или дъно :) макар, че като му гледам цената в България ако ще купувам от тук бих заложил на някоя дайвичка размер 2500 или 3000

пп това макар и да не съм го пипал на книга като параметри и тегло не изглежда зле пък и е доста леко :
Изображение
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
krasi gg
новобранец
новобранец

Мнение от krasi gg »

Хибрида ,съм го връткал..... не е лоша , но наистина ДАМ не e това което беше.за парите на хибрида - по-добре роби,или даива.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Колеги моля ви нека не бягаме от темата не говорим за хибрида, а ме интересуваше D.A.M. - Quick Shadow, и имали къде да я пипна тая макарка някъде из В. Търновска област.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
zonata
новобранец
новобранец

Мнение от zonata »

Колега аз си я взех, хареса ми не се влияй от чужди мнения намери къде да я врътнеш и решавай.Имам три четри риболова с нея по Дунава и за сега съм доволен въпреки че уловите не са кой знае какви
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”