Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: Къца- кълве воблери BG
Бих взел Джако за тия пари! 

Е, не се знае през колко ръце са минали, но във "Фишинг мания" колега спомена сходна цифра. Всеки си решава сам...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Цените по магазините са силно завишени
Преди време писах на къцата за какви пари ги дава и мисля, че цената беше около 3-4лева като за повече бройки цената намаляваше
за съжаление съм изтрил всички лични съобщения
иначе джаковците след договорка с производителя излизаха към 3.60-3.80 бройка без опаковките
същата работа и е със сръбските воблерчета в това число и голди, в Сърбия ги продаваха за жълти стотинки в сравнение с цените тук, но все пак всеки сам си преценява колко и по каккъв начин ще печели
Иначе имам няколко воблерчета от къцата купени от битака преди няколко години на цена около 4лв.

Преди време писах на къцата за какви пари ги дава и мисля, че цената беше около 3-4лева като за повече бройки цената намаляваше

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
аз писах на колегата Кълца кълве преди време за цената и нещо като каталог но така и не благоволи да отговори
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Да де, но тука става въпрос ако си търговец, а това 3.60-3.80 лв. е цена на едро, или греша? Щото бих се изненадал човекът да ги дава на тая цена при поръчка от 5-6 бройки примерно...czd написа:Цените по магазините са силно завишени![]()
Преди време писах на къцата за какви пари ги дава и мисля, че цената беше около 3-4лева като за повече бройки цената намалявашеза съжаление съм изтрил всички лични съобщения
иначе джаковците след договорка с производителя излизаха към 3.60-3.80 бройка без опаковките
същата работа и е със сръбските воблерчета в това число и голди, в Сърбия ги продаваха за жълти стотинки в сравнение с цените тук, но все пак всеки сам си преценява колко и по каккъв начин ще печели
Иначе имам няколко воблерчета от къцата купени от битака преди няколко години на цена около 4лв.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
става въпрос за около 20 бройкиSleepwalker_ написа:Да де, но тука става въпрос ако си търговец, а това 3.60-3.80 лв. е цена на едро, или греша? Щото бих се изненадал човекът да ги дава на тая цена при поръчка от 5-6 бройки примерно...

Имам 2 жаби и 1 рибка и мога да ви кажа, че за 10 излета нямам нито чукване.
Не, а ТИ?С.Върбанов написа:Друсан ли си ?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не , но мразя евтина и прозрачна и още повече глупава и безсмислена рекламаourglory написа:Не, а ТИ?С.Върбанов написа:Друсан ли си ?

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- eroucma
- разбира нещата
Наистина темата като цяло не е лоша, но начина по който беше поднесена е.
Все пак успях да затвърдя своето мнение, че въпреки добрата си форма и интензивната си игра воблерите ловят само на клипчетата на производителя си. Ще взема да прежаля едни 9 кинта и ще си купя една жаба, ако не друго поне да мога да дам по компетентно мнение, а не само да гадая. Какво ще кажете.
Все пак успях да затвърдя своето мнение, че въпреки добрата си форма и интензивната си игра воблерите ловят само на клипчетата на производителя си. Ще взема да прежаля едни 9 кинта и ще си купя една жаба, ако не друго поне да мога да дам по компетентно мнение, а не само да гадая. Какво ще кажете.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Оф........само не ми е ясно що се съгласявате да гледате реклама за телефон,четка за зъби ,таблет и т.н и то по двеста пъти на ден а скачате на някой дето се мъчи нещо да произведе и да изкара някой лев с труда си.Дали ловят ще преценят хората,а това дали Вие нещо сте произвели и измислили във вашия живот е тема за размисъл за самите вас.Защо може да се купуват китайски воблери, които стават само за играчка на децата и да се налива в джоба на Су,Цяо или там еди кой си а да е лошо да оставиш някой лев за нещо произведено в БГ.Така и така не виждам някакъв положителен изход за нашто мило Отечество,ама с такива разсъждения няма и да има такова след едно две полколения.Сега за да не си помислите,че познавам колегата ще кажа,че даже не знаех за съществуването му.
- eroucma
- разбира нещата
Не бе колега, не че са лоши воблерчетата, ама ме съмнява, че колегата се е постарал да направи ловящ воблер и е успял. Но незнам защо после не му е направил точна матрица и сега тези дето са в магазинната мрежа явно нещо не са доизкусурени и " не ги бива" - както казват в Майнатаун
Другият вариант, който ми се върти в главата, е че воблерчетата така са направени и оцветени, че работят само в региона на колегата - производител.
Наистина неискам да гадая, ще зема и аз една жаба да пробвам и тогава ще пиша пак.

Другият вариант, който ми се върти в главата, е че воблерчетата така са направени и оцветени, че работят само в региона на колегата - производител.
Наистина неискам да гадая, ще зема и аз една жаба да пробвам и тогава ще пиша пак.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- кандидат преподавател
Втори последен път по темата - след като напреднах доста в L спининга /вече не съм "пън"в спининга
,само една трета "дънер" май все още в спининга след почти две години практика/,скромно заявявам,че независимо от всички други възможности,ще продължа да си купувам от време на време от колегата Къца-кълве от неговите воблери.Не го познавам лично,нито имам представа що за човек е,ама произведенията му са страхотни -с играта си;с цената си /5 лева на брой/;с качеството на изработката.Много се кефя,като се намери такъв майстор,който не се мисли за Господ,който задължително пробва по Огоста качеството на продукцията си и който е съгласен да прати на другия край на България поръчка на значителна стойност,без да има гаранцията,че ще му бъде платена.Толкоз от мен,решавайте такива въпроси кой как си иска,все пак сме една шибана демокрация 

Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Мунчо,приеми посоченото в кавичките като едно чисто субективно определение-накрая съм заявил,че не задължавам никой да възприеме вижданията ми,защото...няма да се повтарям.
И жабите му бяха на същата цена,която съм посочил.В четири различни комбинирани оцветявания.Имат наистина страхотна игра-или така,която за мен е страхотна,щото наистина ме кефи.Иначе,аз не участвам в никакви състезания,мерене на риболовни пишки,дуели и пр.-92% от излетите ми, са в категорията "Сам на реката или язовира",което при липсата на рекламни снимки, е пряко доказателство за това,че такъв риболов се извършва само за собствено удоволствие.