Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Beastmaster CX Sea Bass
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Beastmaster CX Sea Bass
http://fish.shimano-eu.com/publish/cont ... x_sea.html
някой да има впечатление от тази въдица? ще се ползва за чернокоп/циганка (дай боже и лефер и паламуд
) от брега и от лодка във вариянта 3 метра 70-120г.
Как е като далечина на зaмятане и колко са и големи водачите понеже на тази снимка не мога да ги преценя а пък тука в Бургас няма къде да я видя понеже не ги държат на склад и е с поръчка само.
някой да има впечатление от тази въдица? ще се ползва за чернокоп/циганка (дай боже и лефер и паламуд

Как е като далечина на зaмятане и колко са и големи водачите понеже на тази снимка не мога да ги преценя а пък тука в Бургас няма къде да я видя понеже не ги държат на склад и е с поръчка само.
-
- новобранец
Re: Beastmaster CX Sea Bass
аз за далечно замятане ползвам 3.30 3.60 а малко странично от темата да те попитамна какво ще ги ловиш от брега.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Щом е Sea Bass всичко е наред по принцип и водачите ще са достатъчно големи.Води се кастингова пръчка и е създадена за морето.Все още при пръчките съм фен на Шимано но при макарите отдавна вече не е така
Аз предпочитам по-големите дължини макар,че преди да си взема това,което имам сега бях на косъм да заприходя един Тенриу ама това е тема за друг вид риба
Предполагам,че ще ти свърши идеална работа стига да я окомплектоваш с някоя читава лебедка и съответния за нея плетеняк.Аз не съм лодкар,макар че е въпрос на време да стана
ама доста хора работят с около 2.70м в лодката и твърдят,че по-голяма дължина им пречела.Незнам.Нека други споделят.Все пак пръчката е супер 

Качествени чепарета Borkata

Sea bass = лаврак (от което съдя, че е морска), beastmaster = господар на зверовете. След като е 3 метра не бих я нарекъл "кастингова". Предполагам, че е среднотежък спининг, удобен за скали (заради дължината си).
-
- научил се да хвърля
Здравей имам същата пръчка 70гр.-120гр., но в размер 3,30м. Тази е втората, защото първата се разцепи по дължина и гаранцията ми я покри. За сега, освен че ми се скапа макародържача(по моя вина) други оплаквания нямам. Ползвам я за спининг за момента, но по-нататък ще и намеря по-добро предназначение
Сопата е здрава и без проблем може да вдигнеш от водата риба от 2-3кг. без да се притесняваш, че ще се счупи.
Работи идеално с примамки от 40-60гр. с повече не сам я натоварвал.
Друго за момента не се сещам, ако те интересува нещо друго питай

Сопата е здрава и без проблем може да вдигнеш от водата риба от 2-3кг. без да се притесняваш, че ще се счупи.
Работи идеално с примамки от 40-60гр. с повече не сам я натоварвал.
Друго за момента не се сещам, ако те интересува нещо друго питай

Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...