Oтзиви за воблерите ГОЛДИ

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Oтзиви за воблерите ГОЛДИ

Мнение от Мунчо »

Специално аз започнах през 2003, когато гореупоменатия и скъп на сърцето ми Павлундрий ми подари един, понеже ми се видяха прекалено нехаризматични и не пожелах да си купя(нали съм от Габрово).
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Toва за 3ките май ще излезе вярно, онзи ден за 25 мин 4 удара и нито една хваната риба :( С какви да ги сменя, можел и да ме посъветвате>?
tedo43
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tedo43 »

Don4o_62 написа:и сега всеки ще хукне да купува Голди :lol: ,уловисти са за Марица,но има и по уловисти от тях :wink:
Не само по Марица и по Осъма си ги бива :)
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

ourglory написа:Toва за 3ките май ще излезе вярно, онзи ден за 25 мин 4 удара и нито една хваната риба :( С какви да ги сменя, можел и да ме посъветвате>?
В идеалния случай - с "Оунър".
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Днес бях на язовир Огоста и когато видях, че по традициония метод с плувка няма да се хване по- голяма от 15-20 см. мирна риба, реших да опитам на въпросното Goldy Vibromax с цвят МТ.
Е казвам ви няма такова "прибиване"- 10 хвърляния= 1 клен, 6 костура (бобой) и 2 почти до брега, след това заваля.
Найстина невероятно, просто буквално за няма и 10 мин хванах 7 риби, а преди това 2 часа нищо (по някоя и друга таранка) Още немога да повярвам колко уловиста е тази примамка!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Изводи от един риболов не може и не трябва да се правят. Я си представи, че повече нищо не хванеш на нея? :) :) :)

Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Xa-xa-xa нейскам да си представям такива неща :) Найстина този път бе 1вия, в който успях да хвана риба на този воблер, но утре мисля пак да опитам (дано да не вали), този път ще отида на място, където има и щуки. Да видим там как ще се справи...
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Вчера бях на същото място. Естествено костура не бе останал групиран на същото място и след 2-3 часа старателно търсене, така и не успях да хвана повече от 5-6 риби, от които два клена.
wobler4o
новобранец
новобранец

Мнение от wobler4o »

определено е доста уловист воблер ползвам оранжевия и този с точката засега много кефал една водна змия и една кротушка налапа задната кука
Аватар
venci_29
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от venci_29 »

Кажете откъде сега в България може да се купят тия Много уловисти играчки !!! Да взема да си купя цялата им серия! И ако може обяснете какви има ,като размер,потъващи,плаващи и т.н. ,абе всичко за тях за да знам какви да си взема :?:

Благодаря ви!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

http://www.riboco.com/index.php?cat=200 ... 1%80%D0%B8
Всички "Вибромакс" и "Файтър" ловят. По-големите лично не съм ги пробвал, понеже са встрани от интересите ми.

Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Мда, Голдита само в Рибоко има. Аз лично съм търсил, другаде не ги предлага. Което е странно за мен, защото са от евтините качествени воблери, доказано уловисти са и се ползват с добро име сред риболовците, което пък трябва да значи добър оборот за магазините. Каква е причината за ограниченото предлагане?

П.С. Същото важи и за Джако, тях пък ги има само във Видракс. :roll:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

В оникновен рибарски магазин видях само в Елена преди седмица почти всички разцветки.По Търново ги няма както и по бая други магазини в околноста ,защо така след като са доказани бойци(че и евтини)? Казаха ми че били спрени от производство ама вярно ли е след като в нета ги има? :drinkers: :drinkers: :drinkers:
firesnow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firesnow »

venci_29 написа:Кажете откъде сега в България може да се купят тия Много уловисти играчки !!! Да взема да си купя цялата им серия! И ако може обяснете какви има ,като размер,потъващи,плаващи и т.н. ,абе всичко за тях за да знам какви да си взема :?:

Благодаря ви!
Е те ТУК бая е обяснено :D
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

В Монтана ги има почти навсякъде, само че струват 8 лева.. :|
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”