Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

какво да права даите савет
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
какво да права даите савет
колеги развали ми се газовия хладилник а сега в понеделник на 20 заминавам на широка поляна за седмица даите савети как се справяте с продуктити в жегата какво и как го ползвате
ако има скоро ходили там магазина дали работи които и там на язовира
- slayder
- ще става разбирач
Re: какво да права даите савет
Напиши го по грамотно и някой може да ти отговори!
Дава ли? И дава и взема.
Колеги,развали ми се газовия хладилник.Сега в понеделник на 20ти заминавам на "Широка Поляна" за седмица.Дайте съвети как се справяте с продуктите в жеката,какво ползвате и как го ползвате!ro6ko_2003 написа:колеги развали ми се газовия хладилник а сега в понеделник на 20 заминавам на широка поляна за седмица даите савети как се справяте с продуктити в жегата какво и как го ползвате
Ако има скоро ходили на мястото,има един магазин,искам да попитам работи ли още?
Ето вече е обработено

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бутилки от или със минерална вода във фризера - после в чантата , но за 1 седмица няма шанс нищо да те спаси !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
амониева селитра...
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Поправи си хладилника ,иначе губиш...
Колега, зарязвай хладилника във вас.Магазина си е още там,работи и има от пиле мляко.
Върнах се преди 15 дена.
Върнах се преди 15 дена.
Само риба и футбол са ми в главата
- gorskia
- научил се да хвърля
Магазина работи , кръчмата и фурната също . Само събота и неделя идва човека с зеленчуците . Ако искаш мога да ти подаря термобокс . На мен ми карат по 4до 5 дни , зависи колко често ги отваряш .

приблизителни размери 50х50х35 см.
Поздрави

приблизителни размери 50х50х35 см.
Поздрави
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!