Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

ПРОБЛЕМ С ЛОДКА.
Модератор: sapuna
-
- новобранец
ПРОБЛЕМ С ЛОДКА.
Колеги много моля за помош.Днес си спуках лодка и незнам каде и как дая оправя. Спуканото е към 10см.цепка,става вапрос за уфимка 22. Моля за никакво съдеиствие.БЛАГОДАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.[/b]
Последно промяна от moncho772000 на Чет Дек 16, 2010 7:48 am, променено общо 2 пъти.
-
- новобранец
ПРОБЛЕМ С ЛОДКА.
Мерси много за савета. А да знаеш каде може даго направя това.
Последно промяна от moncho772000 на Чет Дек 16, 2010 7:47 am, променено общо 1 път.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ПРОБЛЕМ С ЛОТКА.
Сори от ГАБРОВО съм търси помощ от колеги от Софияmoncho772000 написа:Мерси много за СЪВЕТА да знаеш КЪДЕ може да го направя това.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- научил се да хвърля
много ще ти е трудно да поправиш Уфимката, особено ако е от новите, които имат само една имитация на плат. С вулканизатор не става - прегаря след 1 риболов е чао. Мойеш да пробваш с лепило за гума от практикер и гума от друга уфимка или гумирани ръкавици - домакински жълти от дебелите - всякаква друга гума не става. лепи се първо вътре после от вън - като сандвич но вътрешното трябва да ги изчакаш
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Като си взе лодката не ти ли дадоха комплект за залепване -- голямо парче от същия плат и лепило, както и инструкции за ремонт? Аз имам същата както и комплект.
Предлагам ти да отидеш в магазин кадето ги продават и да ги питаш конкретно - ако и те нямат, да те насочат към продавачите на едро.
Предлагам ти да отидеш в магазин кадето ги продават и да ги питаш конкретно - ако и те нямат, да те насочат към продавачите на едро.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- kosatkata
- ще става разбирач
Колега с вулканизация не ставаПо добре не пробвай изобщо щото ще развалиш лодката съвсем.Материала от който е направена не е гума а нещо като гъвкава пластмаса и при вулканизиране на по малка температура не се лепи , а при голяма температура материала прегаря.Казвам го от личен опит.Не се майтапя.Аз мойта я залепих по следния начин.Вземах от аптеката най широката лента лейкопласт (мисля беше 5см.) , зачистих повърхността на лодката с шкурка , нанесох тънък слой лепило на HENKEL , след като изчаках малко да оветря лепнах една лента от лейкопласта , след това притиснах лепенката за около15минути с леглото и повторих същата операция с още един пласт от лепило и лейкопласт.Така си ползвам лодката без проблем след това.Утре ще погледна какво точно е лепилото и ще пиша.Тов което разбрах е че самото лепило трябва да е еластично като това обущарското.След това разбарах че и това което ползват гумаджиите за студените лепенки става само че то е в доста големи развасовки(някакви метални кутии) и излиза доста скъпо.
-
- новобранец
мерси за инфото.
Самоче става въпрос за цепка около 10см.Ако сам я залепя , катоя надуя нимали да се цепне-повече.