Дивото....зове! 3-та серия...риби и релакс

Модератори: bobopeli, sapuna

xubavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Дивото....зове! 3-та серия...риби и релакс

Мнение от xubavo »

Браво супер излет ! :drinkers:
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
Don4o_62 написа:.............а преди Весо да идат,едни Асеновградчани са направили за 5-6 дена 80-100 кг шаран и амур,било е тотално разбиване :wink: ,но всяко начало си има и край :wink: ,важно е момента да се улучи :D
На "буруна" бяха тея,даже местния фолклор "хортува" че са продавали,но не ми се вярва....знам,точно като се връщахме от миналата седмица предния излет.Ама както и да е...и ние не сме капо ....Шаранджийството ,не е за всяка уста лъжица....който си го може си го може.Но лично на мен 100 кила риба не ми трябват.Шаран от фризер...е като гума след 2 седмици.А след месец мирише на гранясало.1 риба ми стига... :)
Ето това е истината :prayer: :supz: :smt023 .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:
Vesko1 написа:
Don4o_62 написа:.............а преди Весо да идат,едни Асеновградчани са направили за 5-6 дена 80-100 кг шаран и амур,било е тотално разбиване :wink: ,но всяко начало си има и край :wink: ,важно е момента да се улучи :D
На "буруна" бяха тея,даже местния фолклор "хортува" че са продавали,но не ми се вярва....знам,точно като се връщахме от миналата седмица предния излет.Ама както и да е...и ние не сме капо ....Шаранджийството ,не е за всяка уста лъжица....който си го може си го може.Но лично на мен 100 кила риба не ми трябват.Шаран от фризер...е като гума след 2 седмици.А след месец мирише на гранясало.1 риба ми стига... :)
Ето това е истината :prayer: :supz: :smt023 .
:oops:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Весе, уточнявам - истината е че една риба стига, а не пълненето на торбите, хеле с маломерки-хулиганчета. Па и прекалено големите също за мен са ми малко множко.
1. Що съм сам и няма кой да се занимава.
2. Що обикновено ходя пеш и не ми се носи.
3. Не си падам търгаш да търся да го продавам/не ламтя за пари/.
Та ако с тоз емотикон визираш моя милост, това е обяснението ми.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:Весе, уточнявам - истината е че една риба стига, а не пълненето на торбите, хеле с маломерки-хулиганчета. Па и прекалено големите също за мен са ми малко множко.
Не бе...емотикона е за мен.А това са и моите принципи.Дори повечето пъти не взимам никаква риба,или ако взема нещо го раздавам на приятели,особено плевелната .Имахме идеята 2-те най едри риби ,да ги преместим при Станчо на Монстерлейк да радват там и други риболовци, но нямаше как да ги транспортираме 50 км...нямаше да издържат.Още като извадихме първите 3 риби и веднага се завъртяха разни "дебелокожи" нахалници..."Продай ни та продай ни..." Ами аз не съм рибарски магазин я-отказах.После имахме уговорка с едно барче в селото на 3-тия ден да вземем 2 туби лед оттам за хладилните чанти.Колегата като се върна разправя...оня собственика и той искал да купи....мрънкал "продайте ми"...
Гладен народа за риба Вик...не мога да ги разбера.Ами...хванете си бе!
:D
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа:Весе, уточнявам - истината е че една риба стига, а не пълненето на торбите, хеле с маломерки-хулиганчета. Па и прекалено големите също за мен са ми малко множко.
...........................................................................................................
....................................................................................................................
Гладен народа за риба Вик...не мога да ги разбера.Ами...хванете си бе!
:D
Що бе Весе, има си много по-добро решение - БИЛА му се вика... :wink: или ЛИДЪЛ, кой к`вот си избере.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера бях на язовира да повлача малко,и на едно място такава чудесия видях от струпване на риби :roll: ,но само с лодка се отива и трябва да се разпъва на 180 м. горе долу :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

С интерес четя излетите ти колега и се радвам, че този път си изпреварил пишман рибарите , и си хванал чудесни риби .Поздрави))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:Вчера бях на язовира да повлача малко,и на едно място такава чудесия видях от струпване на риби :roll: ,но само с лодка се отива и трябва да се разпъва на 180 м. горе долу :wink:
Дончо...по принцип сонара дава около 50% от шанса да намериш мястото,където да извадиш риба.На нашия сонар струпването го даваше в самото дере..на около 8 метра.Ако бяхме забили пръчките на тая дълбочина..нямаше да извадим нито 1 риба.Ние направихме хранителното петно на 3м,върху "тераса",дистанцията беше над 200м...и затова сутрин и привечер имахме кълванета,когато рибата излиза да се храни на плиткото.
Но ти като бивш шаранджия ги знаеш тея работи.Обяснявам го за по младите колеги,как да си избират място.
С интерес четя излетите ти колега и се радвам, че този път си изпреварил пишман рибарите , и си хванал чудесни риби .Поздрави))
Мерси колега! :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Весо ясно ми е :D и правилно сте го търсили,но ти говоря за риби на 20 м. от брега, но брега не е бряг а отвесни скали :wink: ,те затова и седят там :D ,щото няма кой да иде освен да мине и замине някой с лодка :D ,а разпъването трябва да става от отсрещния бряг,но пак трябва кирка да си изкопаш място и въже да се вържеш вечер да не паднеш :roll: ,като на Михалково :wink: ,но такъв риболов мерси,дето ще си връзвам чашата и транзистора за някое дърво, да не ми се търкулнат в язовира :D вече по далеч от лодката не отивам и по високо от жена не се качвам :D
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:......но такъв риболов мерси,дето ще си връзвам чашата и транзистора за някое дърво, да не ми се търкулнат в язовира :D вече по далеч от лодката не отивам и по високо от жена не се качвам :D
:D остаряваш друже...недей така,то това е тръпката..да спиш на отвесен склон си е "гъзария".Че и шарански стол няма да ти трябва.В интерес на истината срещу нашето място са скали около 65 градуса наклон...и там преди 2 седмици едни местни от селото ги наблюдавах ,как спаха директно на земята под наклон.И в интерес на истината..извадиха доста шарани пичовете....знаят си местата.Колегата вика...На риба не отивам,но на такова място бивак не правя.
Та и ние търсим вече мекото и ..лекото..;Р
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

С.Върбанов написа::lol:
Върбанов,не се смей че и на Копринка ги има тия работи на скалите по надолу от твойто място,с въжета са се спускали едно време като нямаше лодки :lol: ,а миналата седмица кума ми викаше,като лешояди бяха накацали по скалите :lol: и дремят,че уж там давало най много :wink:
във Сряда сигурно ще сме следобед на онова място :wink: да хванем някоя риба да пръжнем,та ако искаш ела да се видим :drinkers:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Хиени са признавам :lol: щом ми се обадиха да не отивам днес ,че местата ми щели да се освободят чак след 3 дни смятай за какво говорим :lol: , а инфото ми е прясно - всеки ден ! Ужас , сега трябва да ходя по чукарите със спининга пак :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

С.Върбанов написа:Хиени са признавам :lol: щом ми се обадиха да не отивам днес ,че местата ми щели да се освободят чак след 3 дни смятай за какво говорим :lol: , а инфото ми е прясно - всеки ден ! Ужас , сега трябва да ходя по чукарите със спининга пак :D
То твоето тепърва предстои....а моята отпуска свърши и май чак..около 6-ти септември ми се очертава излет ...там почивните дни.Ама няма как.... :?
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”