Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
За да съм точен в 10ч и 27мfelippemassa написа:Колега, това от външната страна на вълнолома ли е и рано сутринта ли ти удари? Иларийките редки ли са?

-
- разбира нещата
Здравейте колеги,
искам да попитам от кога най рано може да се лови зарган на север от Варна?
Кога най рано може да се очакват да пристигнат? Ловил съм в края на септември и октомври,ноември също.В края на август дали ще са тук?
Кога най рано може да се очакват да пристигнат? Ловил съм в края на септември и октомври,ноември също.В края на август дали ще са тук?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Определено в края на Август трябва да почнат да ядат по-сериозно.Иначе единични бройки има почти по всяко време .Аз направих сефтето преди около месец може би.Иначе онзи ден бях на Равда за около 2 часа до тъмно но нямах ни удар.
Качествени чепарета Borkata

Много е относително кога ще започне сезона колега. В общи линии ако водата започне да захлажда това ще накара рибата да започне да се храни. Поне по южното черноморие е нормално това да се случи след 20-25 август. Рибата започва да се групира това вече е сигурно,приятел е видял такива пасажи в които рибите са вече повече на брой. Но ако трябва да ти дам съвет смело започвай с пробите след 20 август - така или иначе щом си планирал да си там. Рано сутрин до към 10 часа - може да случиш и на илария и платерина по това време смесена с пасажите зарган. Това прави риболова още по интересен.mario67 написа:Здравейте колеги,
Уточни малко,колко на север щото и Кранево е на север и Шабла е, има значение. В района на Шабла и сега си ловят по 5-10 риби докато задуха сутрешния северняк(къде 8.30-9.00) ама в Каварна вземат единични риби (за следобедни резултати инфо нямам)mario67 написа:Здравейте колеги,
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

прясно инфо от Шабла(паметника) време 6:00, морето тепсия. С първото хвърляне платеринка 29 см, две празни хвърляния и се почна ...няма празно.Резултата- 4 платерини, 8 заргани( 4 каиша)-удачно начало на сезона. В 8:30 дигна вълна и това беше.В девет си пиех кафето на балкона.

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес отскочих до Черноморец да понамокря бомбардите , ми намокрих ги и си направих сефтето за тая година.От 06:30 до 12:30 5бр.Зарган и 2бр.Платерина

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Браво Пешо! Отлично начало си направил на зарганолова!
[quote="Pe6o_Tikvata"]Днес отскочих до Черноморец да понамокря бомбардите , ми намокрих ги и си направих сефтето за тая година.От 06:30 до 12:30 5бр.Зарган и 2бр.Платерина
Абе Пешо ти с калкулатор ли ги сметна, че са 5 броя зарганите щото на мене на 6 ми приличат откъдето и да погледна снимката...
Абе Пешо ти с калкулатор ли ги сметна, че са 5 броя зарганите щото на мене на 6 ми приличат откъдето и да погледна снимката...

-
- новобранец
- Обратна връзка:
аз искам да попитам извън темата като се ходи на комбиниран риболов зарган платеринаPe6o_Tikvata написа:Днес отскочих до Черноморец да понамокря бомбардите , ми намокрих ги и си направих сефтето за тая година.От 06:30 до 12:30 5бр.Зарган и 2бр.Платерина
как се закача червея? 2 куки ли слагате на повода или ...ако е с една кука през главата да виси като за зарган или се нанизва като при дъно
Като за зарган.burgazliq написа:аз искам да попитам извън темата като се ходи на комбиниран риболов зарган платеринаPe6o_Tikvata написа:Днес отскочих до Черноморец да понамокря бомбардите , ми намокрих ги и си направих сефтето за тая година.От 06:30 до 12:30 5бр.Зарган и 2бр.Платерина
как се закача червея? 2 куки ли слагате на повода или ...ако е с една кука през главата да виси като за зарган или се нанизва като при дъно
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Да ви кажа честно бях убеден че са 5 а то били шест ама ще хвърля единия за да докарам бройката

И аз го обичам това място, дава си риба по никое време.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
С тея заргани май ша запаля гората на някои хора