Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Привет
Модератор: dantho.mihov
Привет
Привет от Петрич!Града е малък и се намира в най-южните части на България на границата с Македония и Гърция.В селата край града има много водоеми,където предимно се ловят шарани и гърбуши.Нов съм във форума , както и в риболова.
НАСЛУКА !!!
НАСЛУКА !!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Добре дошъл колега
ПЕТРИЧ: рая за всеки риболовец - кеф ти Струма,кеф ти Гърция,кеф ти Охрид,кеф ти Преспа , а за нас ...
НАСЛУКА колега

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- новобранец
Добре дошъл на борда колега.И така вече щом си тука да те питам за едно инфо.Тука в София чух,че като влезеш в Гърция имало някакъв язовир с много риба и най важното ловиш си без да плащаш.Софийските зевзеци ми я сведоха тази информация та реших аджеба ти като си от Петрич баце дали не знаеш нещичко за този Гръцки гьол.
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
колега , бащата на един авер ходи няколко пъти там.в момента немога да ти дам много информация , но обещавам до 1 2 дни да ти кажа всичко , което разбераCRAZY_FISHER написа:Добре дошъл на борда колега.И така вече щом си тука да те питам за едно инфо.Тука в София чух,че като влезеш в Гърция имало някакъв язовир с много риба и най важното ловиш си без да плащаш.Софийските зевзеци ми я сведоха тази информация та реших аджеба ти като си от Петрич баце дали не знаеш нещичко за този Гръцки гьол.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: