Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ПиперлЯнтра
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
ПиперлЯнтра
След седмична обиколка по морските краища,най накрая дойде време и за малко почивка.Полагаше ми се поне седмица на реката.И понеже наистина ми се полагаше,реших да си я подаря.Не бе кой знае колко запомнящ се излет,но в чревният ми тракт определено остави много трайна следа.
След АмурлЯнтра и ШаралЯнтра бе редно да има continue ...
... и то започна с товаренето на багажа!Снимки на комбито няма да поствам,но ще опиша що годе подробно основната покъщния и провизионна база.Всичко от което се нуждаехме с аверчето бе 10л ракия , 20л вода/за миене/ , 24 галона Болярка и Астика , две шишета мента , спрайт , 2кг люта шипка/разнообразна/ , един хляб , няколко кила мезелъци , два буркана сланинка , маринован сафридец , лук, чесън , доматки , патладжани /доста още такива подобни зарзавати/ и останалото къмпинг оборудване!С няколко думи - една бордова ГАЗ-ка/дълга база/ багаж,който съумяхме да напъпчем в Лъвчето!И ... ами сега накъде?Янтра бе натровена преди около седмица и риболов нямаше почти никакъв.Е да,ама ние бяхме длъжни да проверим!
По обяд в понеделник/13.08/ пристигнахме е тук:

Красиво и девствено/почти/ място!Поналожи се да поокосим,поокопаем,поочистим и след два часа слязохме към Храма на Обречените:

При ниво и течение,достойно само на по великата река Дунав нямаше какво друго да се прави,освен да се засяда!Две-три кила царевица,разполагане по работните места и изваждане на тефтерчето с кулинарните рецепти!
Менюто за седмицата представям общообзорно,че вече и аз не помня кога колко шипки съм изял:
- боб чорбица,сланинка,препечени филийки,салам Камчия и по 4-5 люти чушлета

салатки

рибки на клечка с люти чушлета

туй,онуй по скарата с люти чушлета

рибена чорбичка /кефал с люти чушлета/

още някои подробности с люти чушлета

При толкова лютивина нямаше как да не отделя малко и за шараните!Диманския лют G-Force трябваше да бъде малко подсилен:

И тъй ... подлютени,спокойни,напълно релаксиращи не усетихме кога минаха четири дни!Риби няма,чушките намаляваха,а аз освен да пощраквам насам натам нямаше какво друго да правя!

и особено тези,от любимият ми жанр:

И ... дойде време да си тръгваме!Неделя по обяд е и искаме неискаме трябва да напускаме Влажната Лютивина!Обещахме и да се върнем отново и да се реваншираме на местните шарани и амури!
За да не кажете пък,че съм съвсем капо ето и две-три снимки на рибки!Не са мой тип,но колкото-толкова е рекъл Мечо Пух!

И ... чао на реката!До следващата седмица!
След АмурлЯнтра и ШаралЯнтра бе редно да има continue ...
... и то започна с товаренето на багажа!Снимки на комбито няма да поствам,но ще опиша що годе подробно основната покъщния и провизионна база.Всичко от което се нуждаехме с аверчето бе 10л ракия , 20л вода/за миене/ , 24 галона Болярка и Астика , две шишета мента , спрайт , 2кг люта шипка/разнообразна/ , един хляб , няколко кила мезелъци , два буркана сланинка , маринован сафридец , лук, чесън , доматки , патладжани /доста още такива подобни зарзавати/ и останалото къмпинг оборудване!С няколко думи - една бордова ГАЗ-ка/дълга база/ багаж,който съумяхме да напъпчем в Лъвчето!И ... ами сега накъде?Янтра бе натровена преди около седмица и риболов нямаше почти никакъв.Е да,ама ние бяхме длъжни да проверим!
По обяд в понеделник/13.08/ пристигнахме е тук:

Красиво и девствено/почти/ място!Поналожи се да поокосим,поокопаем,поочистим и след два часа слязохме към Храма на Обречените:

При ниво и течение,достойно само на по великата река Дунав нямаше какво друго да се прави,освен да се засяда!Две-три кила царевица,разполагане по работните места и изваждане на тефтерчето с кулинарните рецепти!
Менюто за седмицата представям общообзорно,че вече и аз не помня кога колко шипки съм изял:
- боб чорбица,сланинка,препечени филийки,салам Камчия и по 4-5 люти чушлета

салатки

рибки на клечка с люти чушлета

туй,онуй по скарата с люти чушлета

рибена чорбичка /кефал с люти чушлета/

още някои подробности с люти чушлета

При толкова лютивина нямаше как да не отделя малко и за шараните!Диманския лют G-Force трябваше да бъде малко подсилен:

И тъй ... подлютени,спокойни,напълно релаксиращи не усетихме кога минаха четири дни!Риби няма,чушките намаляваха,а аз освен да пощраквам насам натам нямаше какво друго да правя!

и особено тези,от любимият ми жанр:

И ... дойде време да си тръгваме!Неделя по обяд е и искаме неискаме трябва да напускаме Влажната Лютивина!Обещахме и да се върнем отново и да се реваншираме на местните шарани и амури!
За да не кажете пък,че съм съвсем капо ето и две-три снимки на рибки!Не са мой тип,но колкото-толкова е рекъл Мечо Пух!

И ... чао на реката!До следващата седмица!

-
- научил се да хвърля
Re: ПиперлЯнтра
Направо завидях за чудесната кулинарна изява. Браво страхотен излет 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- трапера
- сериозен играч
То можеш да я пуснеш и в кулинарния раздел
Екстра излет сте направили.Само мога да си мечтая за такава риболовна отпуска.
След толкова шипка сигурно е било много скоростно

Екстра излет сте направили.Само мога да си мечтая за такава риболовна отпуска.
След толкова шипка сигурно е било много скоростно

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Vesko1
- сериозен играч
Отново един страхотно силен репортаж!Люти манджи,ракиджос...и (вода за миене)...какво му трябва на човека повече.А и сомчетата къртят...
Браво и наслука ...следващата седмица... 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- вече хвърля и на тежко
Е това е риболов - тип Шипка!!! 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Адаш, постовете ти стават запазена марка ми се струва, няма такъв тертиплийски излет просто ... кефите НА МАКС!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Евалла за снимките и гозбите!
Както се казва - "я да му клъвнем ние, пък рибите ако щат..."
Както се казва - "я да му клъвнем ние, пък рибите ако щат..."

LET'S GO!
-
- вече хвърля и на тежко
Ех, този човек бе, направо му завидях на рибената чорба с лютите чушки. Браво страхотен излет!
Класика в жанра !!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- ninastefanina
- сериозен играч
Да ти завиди човек-благородно де.Като гледам и ще станеш сомаджия 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"