Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Къде да отидем до Пловдив ? прясно инфо. ако може
-
- ще става разбирач
Току що се връщам от платения на Отец Паисиево , нещо не уцелхме деня обаче на тоя язовир. Пристигнахме към 6 сутринта и докато разпъвахме такъмите един от по ранно дошлите колеги изкара 2 шаранета по около кило и половина на дънните, НО това беше началото на края - никой нямаше пипане от тоя момент докато си тръгнем в 13,30, и си останахме валат. По приказките на другите колеги които ловяха около нас се чуваше , че е имало и друг път такива дни и рибата е ставала по активна чак към късния следобед, но ние не останахме да проверим.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
аз пък туко що сядам на компютъра след дълаг и изтощителен риболовен ден макар и с доста риби и добри емоции много дълго продалжи риболовния ден за повечето колеги мога да кажа да посетят водоема край село войводиново рибарник острова се казва днеска бях там улових околко 7 шарана на щека както и 1 амур който след 2 часа борба така и не изкарах доста голяма риба може би над 10-те кг ....макар и голямата жега , рибите не им пречи да се хранят цял ден имаше калванета макар и групирани в определни интервали стравта е предимно царвица и малко тежка захранка която къпирах това е всчико надявам се да съм бил полезен
на съфорумците снимки има но не ми се качват 

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
- новобранец
А каква е таксата?mb4life написа:аз пък туко що сядам на компютъра след дълаг и изтощителен риболовен ден макар и с доста риби и добри емоции много дълго продалжи риболовния ден за повечето колеги мога да кажа да посетят водоема край село войводиново рибарник острова се казва днеска бях там улових околко 7 шарана на щека както и 1 амур който след 2 часа борба така и не изкарах доста голяма риба може би над 10-те кг ....макар и голямата жега , рибите не им пречи да се хранят цял ден имаше калванета макар и групирани в определни интервали стравта е предимно царвица и малко тежка захранка която къпирах това е всчико надявам се да съм бил полезенна съфорумците снимки има но не ми се качват
скромните 3 лв
продава се безалкохолно каккто и бира сякаква цените са народни много точен собственик , лично съм мноого доволен и пак бих посетил водоема при първа вазможност ,мисля че каракудата е безплатна както и други видове мирни риби ,шарана се заплаща по 5 лв кг това е , Успех на всички

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Кой от всичките рибарници е това,колега?
село Войводиново рибарника се казва " острова" ето и малко снимки от вчерашния риболов намира се след като минше канала ведната в ляво има и табела трудно ще го збъркаш

НАДЯВАМ СЕ СНИМКИТЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВСИЧКИ , НЯМА КАК ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ СИГУРНО ,
РИБИТЕ НЕ СА ГОЛЕМИ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЧЕСТИ И ПРАВЯТ СТРАХОТЕН КЕФ ДОСТА БОРБЕНИ ШАРАНЧЕТА

НАДЯВАМ СЕ СНИМКИТЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВСИЧКИ , НЯМА КАК ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ СИГУРНО ,
РИБИТЕ НЕ СА ГОЛЕМИ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЧЕСТИ И ПРАВЯТ СТРАХОТЕН КЕФ ДОСТА БОРБЕНИ ШАРАНЧЕТА
Вчера бях на яз.Момина Баня (Хисаря) и равносметката е от 09:00-17:00 с 2 пръчки на перо 16кг. каракуда можеше и повече но поради проблем с колата пристигнахме късно.
а г-д колко са големи каракудите то количеството е добро но и размера да е добар че не си струва за некфи брамбазаци
, не искма да обида никои 

Някой скоро да е ходил на Мътеница ?
-
- новобранец
Този с такса 5 лв и каквото хванеш ли 

-
- сериозен играч
Няма такъв язовир!Че таксата е 5 лева,пет е,но в тази такса влизат само 3 кг. каракуда,всичко друго се плаща!Ако искаш да ти образуват "една торба с нерви" отивай!batinkov78 написа:Този с такса 5 лв и каквото хванеш ли

добрине кажи някои язовирче , кадето може да се направи динамичен риболов
Относно Момина баня!Събота отново там си чесах крастата!20кг само каракуда(100-300гр,има и по едри но при мен този ден бяха основно такива) с една директна пръчка!Доволка съм,тази седмица май пак ще съм там!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Напълно подкрепям!Въпреки че имам къща в селото,този язовир го отбягвам заради ИЗНЕРВЯЩИТЕ условия!Преди години(като дете) го посещавах,но никога не е бил особено привлекателен за мен!Нямам търпение да разрешат горния(любим ми е) и ще подам прясно инфо!Поздрави!!!dobrin_dinev написа:Няма такъв язовир!Че таксата е 5 лева,пет е,но в тази такса влизат само 3 кг. каракуда,всичко друго се плаща!Ако искаш да ти образуват "една торба с нерви" отивай!batinkov78 написа:Този с такса 5 лв и каквото хванеш ли
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ