Кайлъшките язовири

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Кайлъшките язовири

Мнение от David Kamenov »

Здравейте колеги търся малко инфо за язовирите в кайлъка дето са до Плевен доколкото знам малкия са го подарили на някого но ако някой има някаква информация относно риба на каква стръв има на Големия ще съм благодарен.

И да дам малко инфо без снимки за Дунава и р.Искар преди устието. Значи така с баща ми обикаляхме 3 дена имаше колеги доста повече дни са седяли никакви удари на нещо едро колеги захранвали са с по 50 кила и нагоре царевица без никакъв удар на Вадините и на двата се оплакват че няма никакви риба нито кълвания. Река Искър хванахме една червеноперка и едно кефалче на плувка на дъно нищо. На Сомовит пак р.Дунав само попчета на дъно на червей след пристанището надявам се да съм помогнал на всички с инфото и ходих на един близък язовир до нас да си начешем крастата с червеноперки утре съм на Големия в кайлъка очаквам информация Благодаря Предварително и Наслука.
Риболова е хоби.Наслука :)
ipp1969
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Кайлъшките язовири

Мнение от ipp1969 »

КОЛЕГА КАЙЛЪКА НЕ ДАВА,СТАВА ДУМА ЗА ГОЛЕМИЯ.ПРИЯТЕЛИ СА ОТ ПЕТЪК НА ГРЕБНАТА БАЗА ОТЗАД КЪМ ОПАШКАТА НА ЯЗОВИРА.ЧАК ВЧЕРА СА ИМАЛИ ЕДИН УДАР И НЕ СА ГО ХВАНАЛИ,ОТКАЧИЛО СЕ НА КОСЪМ ЦАРЕВИЦА.ДАЖЕ И ТАРАНКАТА НЕ ПИПАЛА.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.АЗ ДНЕС СЕ ПРИБРАХ ОТ ИСКАРА С ЕДНА МРЯНА КИЛО,А КОЛЕГАТА С ДВЕ.ЛОВИХМЕ НА ФИДЕР НА СТРЪВ БЯЛ И СЛАДКА ЦАРЕВИЦА.И АЗ НЕСЪМ ДОВОЛЕН ОТ РЕКИТЕ,.АКО ХОДИШ НА КАЙЛЪКА ПРОБВАЙ МЕСТАТА ОТ ЗАВЕДЕНИЕТО В ДЯСНО НА ОКОЛО СТОТИНА МЕТРА ИМА ЕДНО МЯСТО ТО Е НАЙ-ШИРОКОТО ОТ СИЧКИ МЕСТА ТАМ.ПРОБВАЙ В ДЯСНАТА МУ СТРАНА ДО ПОДНАЛАТА ВЪРБИЧКА.ОТ МЕНЕ ТОЛКОС И НАСЛУКА.
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

........СПРИ ДА КРЕЩИШ ,колега :smt009
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Хубава информация ми даваш ама аз един ден бях се запътил там покрай полянките ако знаеш че видях сигурно над 10 кила Толстолоб ако не се лъжа дължина колкото колелото на човека които го носеше беше не знам на какво го бе хванал но беше огромен абе ще пробвам ама няма да е утре че трябва да пътувам за малко до село и ще е във вторника риболова ако има нещо ще пиша :)
ipp1969
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ipp1969 »

ЗА ТОЛОСТОЛОПИТЕ УМИШЛЕНО НЕ ТИ ПИСАХ ЗАЩОТО ГИ ЛОВАТ САМО НА ДАРАК.ПО ПРИНЦИП ХВЪРЛЯТ ТАПИ СЪС ПРОЖИНИ,НО НИТО СЪМ ЧУЛ НИТО ВИДЯЛ НЯКОЙ ДА Е ХВАНАЛ ТАКА РИБА НА ЯЗОВИРА С ТОЗИ МЕТОД.ЗА ЯЗОВИРА ОСНОВНАТА СТРЪВ Е СЛАДКА ЦАРЕВИЦА И НАЙ ВЕЧЕ ЖИТО.УСПЕХ.
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега ipp1969, спри да крещиш! Правилата са за зачитане, а не за погазване! В този форум се пише с големи букви САМО ако се караш някому!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
ipp1969
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ipp1969 »

E това с малките букви не го знаех.ще си взема забелешка за напред,извинявам се за сички мои статии с големи букви..
Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

И аз знам че ги ловкат с голи тройки ама дано сега да иде някои от ИАРА да ги види тези хубавци :axe: :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”