Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
bachoivo къде точно се намира онази буна?(ако не е тайна)
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Амурът от предната страница е хванат на царевица с аромат на мед.
Хубави излети е направил бачо Иво. И аз забелязвам, че на фидер започнаха да излизат таранки (едри).
Направих 3 дневен излет, но ще изчакам да ми пратят снимките и тогава ще пиша
Чух, че под Рига правят убийствени риболови на морунажи, платики на директни 7-ци.
Наслука!
Хубави излети е направил бачо Иво. И аз забелязвам, че на фидер започнаха да излизат таранки (едри).
Направих 3 дневен излет, но ще изчакам да ми пратят снимките и тогава ще пиша

Чух, че под Рига правят убийствени риболови на морунажи, платики на директни 7-ци.
Наслука!
-
- новобранец
на яз. съединение тази седмица много слаб риболов за два дена две платики има няма 400-500гр няколко кустурчета , три таранки и две червеноперки.
Добър вечер някой може ли да ми каже дали тая Събота и Неделя е ходил Баниска и да дъде малко инфо дали има GSM на собственика.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес един приятел двамата с по едно фидерче за 10 часа риболов около 5кг дунавска разна, като преобладаваха платики по 300-400гр. Една по йедра имаше и няколко хубави дунавски таранки. Отделно бяхме метнали по една сопа на попово прасенце, но освен две сомета по 300-400гр (пратени да викат батковците си) нищо друго.
Рибите кълвяха на периоди от по 10-15 мин и след това отрязваха за по час-два. Ама поне сянката беше дебела и бирата студена
Снимки няма-фотото не беше мен, а с тел-а са кофти
Рибите кълвяха на периоди от по 10-15 мин и след това отрязваха за по час-два. Ама поне сянката беше дебела и бирата студена

Снимки няма-фотото не беше мен, а с тел-а са кофти
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Е, както обещах пратиха ми снимките 
Риболова бе 17-19.08. Доволно даде платики едрички, 2 шарана единия 5,800, другия 3кг. и едно амурче 7,500. Рибите удариха на царевица с мед. Дълбочина 7,6 м. Фидерът е ясен, 4 неотразени удари на бял червей, предполагам по-едри шаранчета ( 2 късания, 1 откачане и 1 изправяне).
Направихме малко хубави снимки затова ги слагам тук. Насладете се на красотата на ДУНАВА!

Риболова бе 17-19.08. Доволно даде платики едрички, 2 шарана единия 5,800, другия 3кг. и едно амурче 7,500. Рибите удариха на царевица с мед. Дълбочина 7,6 м. Фидерът е ясен, 4 неотразени удари на бял червей, предполагам по-едри шаранчета ( 2 късания, 1 откачане и 1 изправяне).
Направихме малко хубави снимки затова ги слагам тук. Насладете се на красотата на ДУНАВА!

Стефчо кълве на облез и на вратни пържоли 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, kutinchev, браво - страхотни риби, страхотно преживяване

Dnes zad korabnata,12 platiki i edin som 4 kilograma,i mnogo oblez-i mnooooogo zagar na tova slanze
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера бях пак на Реката. За фидера е ясно - някоя и друга платика, някоя и друга каракуда. Манджа на СтарФиш, с жито, бял, царевица и трохи вътре. Основно 0,25, повод 0,16, кука 12, след това и 10. Стръв бял, торен, медена царевица
Освен фидера на дъното регистрирах едно бебе сомче, пуснато да расте и да вика батко си. Батко му дойде баш в най-голямата жега, но не бил мой - откачи се на няколко метра от брега. Но поне ми вдигна адреналина в 4 след обяд
Не че беше кой знае колко голям, но все пак.....нали. И двата удариха на мида.
Доволно се получи предвид високата температура (около 27) и постоянното спадане на водата.
Другата седмица след захлаждането пак....

Доволно се получи предвид високата температура (около 27) и постоянното спадане на водата.
Другата седмица след захлаждането пак....
- potrebitel_666
- новобранец
Колеги,
ще помоля някой, който е запознат с месността около КТМ да разясни как точно се стига долу до водата! Всичко, което знам е, че трябва да спрем колата до безмитна зона и след това да запалим джапанките, но не ми е ясно точно от каде се минава! Има ли някакви пътечки??? Благодаря предварително на отзовалите се колеги
П.С.: От скоро живея в града и ми е малко мъгляво! Поради тази причина моля за помощ! Отново благодаря
ще помоля някой, който е запознат с месността около КТМ да разясни как точно се стига долу до водата! Всичко, което знам е, че трябва да спрем колата до безмитна зона и след това да запалим джапанките, но не ми е ясно точно от каде се минава! Има ли някакви пътечки??? Благодаря предварително на отзовалите се колеги
П.С.: От скоро живея в града и ми е малко мъгляво! Поради тази причина моля за помощ! Отново благодаря
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги някой с някакво инфо от вчера и днес...след жегите ? Благодаря !
-
- вече хвърля и на тежко
Днес 18.00ч. до мръкване бях на Мартен на Марината буна. Успях да хвана само десетина платики размер "шамарче", успели да се вредят между нахалните папардаци. Платичките се върнаха там, откъдето дойдоха, а попчетата са някъде между камъните на буната
Лових само на фидер със 70 грамова хранилка, храна Jaxon Feeder /много ми допадна/, стръв шарен и торен червей. Шарения го слагах след малко топче стиропор на куката, за да огранича леко кълванетата на попчетата, но не помогна много
Плувкаджиите и дънарите наоколо също нямаха сериозни успехи, само дребосък. Това е, другия път повече