Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ПиперлЯнтра
Re: ПиперлЯнтра
Еати чушките...най-много тях сте снимали.Браво,страхотен излет!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Верно излета си е повече за кулинарна тема.
Супер релакс си си изкарал.
Радвам се ,ако идейката за "Храма на обречените" е дошла от моята за Индианата Джоунс !

Супер релакс си си изкарал.
Радвам се ,ако идейката за "Храма на обречените" е дошла от моята за Индианата Джоунс !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Повярвай ми адаш,така е! 
За Кулинарната - ми какво да ви кажа,имаше си доволно рибки,но не и от моите.Резонно си излизаха кефали по кило,кило и нещо на косъма,с директния си къцах уклейчета за бирката.След като четири дена нямаше индкация за шаран или амур в реката се наложи преустройване на монтажа и започнаха сометата.В интерес на истината на пиявиците се бодяха както каракуди,така и кефали и мрени.Сомовете бяха в диапазона 4 - 15кг , но да си кажа честно изобщо не ме радват.Аз си искам моите си риби и ще ги дочакам!Ще ги накарам да ми се реваншират за тези седем дена нерви!Ей го де е септември!

За Кулинарната - ми какво да ви кажа,имаше си доволно рибки,но не и от моите.Резонно си излизаха кефали по кило,кило и нещо на косъма,с директния си къцах уклейчета за бирката.След като четири дена нямаше индкация за шаран или амур в реката се наложи преустройване на монтажа и започнаха сометата.В интерес на истината на пиявиците се бодяха както каракуди,така и кефали и мрени.Сомовете бяха в диапазона 4 - 15кг , но да си кажа честно изобщо не ме радват.Аз си искам моите си риби и ще ги дочакам!Ще ги накарам да ми се реваншират за тези седем дена нерви!Ей го де е септември!

-
- разбира нещата
Ааааа,отивам да хапна!!!С повечко лютичко!!! 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Баце ти имаш ламаринен стомах,честно.
За излета евала.Хапване,пийване всичко както си му е редът.
Но да ти кажа честно,най-се смях на това за водата за какво сте я взели.хахахахахах
За излета евала.Хапване,пийване всичко както си му е редът.
Но да ти кажа честно,най-се смях на това за водата за какво сте я взели.хахахахахах
..........как за какво ,да си мият лютите чушкиКрасимир Атанасов написа: Но да ти кажа честно,най-се смях на това за водата за какво сте я взели.хахахахахах

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
По лют репортаж не бях чел , какви са тия стомаси , жлъчки , ами като си помисля за "Митницата" направо ужас.Колкото до риболова - перфектен .Браво.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Евала за репортажа!!!
-
- сериозен играч
Супер риболов
Тези чушлетя как ли излизат отзад

Тези чушлетя как ли излизат отзад

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Колега незнам как го правиш ,но твойте излети винаги са описани по чудесен начин,а пък и никога без риба.Евала !
-
- кандидат преподавател
Излетите на ...този човек,е,кво, винаги от класа,с определен стил,макар в случая да има индийско-пакистанско залитане по лютивината
Редно е да има винаги екзотика - друга е тръпката ,имаше и оня любител на бутилката с пиячката,сравнено с въдиците му и кълването;имаше и връхлитане на скакалци,но определено,тва с боб-чорбата и сланинката в буркани хвърля оркестъра в партера
С такава кулинарна подготовка,по-млади братко,с такъв запас от пивки течности /тя и водата сутрин освен за миене си е трябвала и за пиене -как се гаси стомашно-чревно-анален пожар от чушкхел!
За това има чар в поведението ти,специфично е,търсиш си рибите и толкоз
.Аз,след кат набарам уклеи с директен,изпадам просто в транс
-няма и да се сетя извъобще,че съм бил тръгнал например за няква друга риба...Бъди щастлив,риболовната Валхала е твоя със сигурност !

Чудесен излет.,,Шипков риболов,,+10 кила ракия....+чушки...../сигурно, като пръднеш,на гащите дупка става/

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Такива хубави думи не съм чувал дори и от половинката си,когато безпричинно съм и давал по сериозни парични суми,извън законоустановените държавни празници,духовни и лични такива!INCUBUS написа:...Бъди щастлив,риболовната Валхала е твоя със сигурност !

- Vesko1
- сериозен играч
Оооо те половинките ,каквато и сума да им дадеш...все не им стига за чанти и "парцали".Мойта ми беше набарала една товарителница от Еконт,като слагала прането в пералнята ...за едни риболовни такъми,и за малко да получи световъртеж от цифрата.Вика..."ама ти нали каза ,че ония работи стрували само 100лв...".....sapuna написа:Такива хубави думи не съм чувал дори и от половинката си,когато безпричинно съм и давал по сериозни парични суми,извън законоустановените държавни празници,духовни и лични такива!INCUBUS написа:...Бъди щастлив,риболовната Валхала е твоя със сигурност !![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.