Директен обикновен4-5м КЪСА СГЛОБКА тънка лайсна?!?!?!?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Директен обикновен4-5м КЪСА СГЛОБКА тънка лайсна?!?!?!?
Търся си такава тояжка,ей така,да ми се подмята из колата за бързи проби по каналчета и т.н.!Преди време имах такава закупена за смешните4-5лв от........ магазин за 1 лев
!Вършеше ми готина работа,но остана на едно място!Та си търся нещо такова до 10-20лв!Ако някой знае от къде в Пловдив мога да си закупя такава ще съм му безкрайно благодарен да ме светне(може и на Л.С.)!Поздрави!!!

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Re: Директен обикновен4-5м КЪСА СГЛОБКА тънка лайсна?!?!?!?
Гледах ги колега,ама май наистина е по добре да се разходя до там специално за да питам за такъв!Под къса сглобка имам в предвид50-60см!Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
-
- научил се да хвърля
иди при Статко на бул.Източен.
Той ми е до гъза(живея до Биллата),ама при него точно не вярвах да има и така и не ходих!За сметка на това обиколих около 50% от магазините в Пловдив(включително и складовете),изгорих около 10 литра бензин,подшушнаха ми за Руския пазар и вече съм собственик на SIWEIDA,4м т.д.-70см!По принцип беше 26кинта ама пича ми го даде за 20,ЧЕ ДАЖЕ ЖЕНАТА МИ ГО КУПИ И СЪМ СИ НА ДАЛАВЕРА ОТ ВСЯКЪДЕbedo63 написа:иди при Статко на бул.Източен.

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Да не пускам нова тема,ще питам в тази пък дано някой благоволи да отговори!Някои виждал ли е някъде да предлагат 2(два)метра директен!Предварително благодаря!Наслука!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
- murphymet74
- ще става разбирач
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз ти подсказах нещо ,но и в темата.2м директни са си типично състезателни въдици има ги само в един магазинбобобоб написа:Да не пускам нова тема,ще питам в тази пък дано някой благоволи да отговори!Някои виждал ли е някъде да предлагат 2(два)метра директен!Предварително благодаря!Наслука!!!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бат Ицо разбрах те
!Не държа 2ката да е къса сглобка.Не ми трябва и за състезания,а по скоро за адекватно облавяне под надвиснали върби и т.н.Взех да попадам на места където ми се иска да имам точно такава тояжка,да се бъзикам по успешно с чаушана!Благодаря на всички които помогнаха в изясняването на избора ми!Като се окомплектовам ще се похваля
!Наслука!!!

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ