Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
а г-д колко са големи каракудите то количеството е добро
ми каракудите варираха от 300г до 500г
ми каракудите варираха от 300г до 500г

колеги някои има ли инфо каде може да идем за щука ?
Някой може ли да сподели информация за Брягово ? Как се стигаше до там от Пловдив , каква е таксата , какво излиза и т.н.
Благодаря !
Благодаря !
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Брягово е забранен за риболов, колега от 1.08.2012
Риболовец,а не рибар съм аз!!
А някаква идея къде около Пловдив ( 50тина км ) можем да отидем да си начешем крастата ? Платено имам предвид.
-
- разбира нещата
За платено между Куртово конаре и Кричим има 3 рибарника. На който и да идеш няма да сбъркаш,а иначе ако идете на пясъка пак няма да сбъркатеportokal написа:А някаква идея къде около Пловдив ( 50тина км ) можем да отидем да си начешем крастата ? Платено имам предвид.

Благодаря
. Утре ще тръгнем към Кричим тогава и ще решим къде да ловим.

- fishermaniac
- новобранец
- Обратна връзка:
На Правище някой хващал ли е нещо по-голямо,каракуда или шаранче някое,че аз от това микро не мога да отида да проверя лично.Благодаря за отзовалите се.
-
- сериозен играч
И ние имаме къща на Мътеница!И аз се влюбих във въпросния горен язовир,там ми бе прещапулника в риболова,но за съжаление е забранен и няма абсолютно никакви изгледи да бъде разрешен!бобобоб написа:Напълно подкрепям!Въпреки че имам къща в селото,този язовир го отбягвам заради ИЗНЕРВЯЩИТЕ условия!Преди години(като дете) го посещавах,но никога не е бил особено привлекателен за мен!Нямам търпение да разрешат горния(любим ми е) и ще подам прясно инфо!Поздрави!!!dobrin_dinev написа:Няма такъв язовир!Че таксата е 5 лева,пет е,но в тази такса влизат само 3 кг. каракуда,всичко друго се плаща!Ако искаш да ти образуват "една торба с нерви" отивай!batinkov78 написа:Този с такса 5 лв и каквото хванеш ли

-
- ще става разбирач
Ами този под стената на Алмалъка- (топачово дере) разрешен ли е ?
Изобщо по тоя край риба не остана .. където и да го мислите .. само Пясъка ако му разбирате , разбира се.
Един ден живот и здраве Кавака да си смени статута и спортния риболов в пловдивско ще придобие съвсем нов облик.
Изобщо по тоя край риба не остана .. където и да го мислите .. само Пясъка ако му разбирате , разбира се.
Един ден живот и здраве Кавака да си смени статута и спортния риболов в пловдивско ще придобие съвсем нов облик.
късмет работа . .
-
- ще става разбирач
На острова и трофея какви са условията и как се стига до тях?Днес смятам да посетя единия 

То риба има ама водата е повече.
острова и трофей се стига лесно патятт за войводиново , малко преди да стигнеш селото от лявта страна има табела за спортен риболов , след това фашташ по патя и само на право има табели лесно и просто .
трофей 5 лв такса
острова 3 лв такса
и 2-те са добри успех
трофей 5 лв такса
острова 3 лв такса
и 2-те са добри успех
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
[/quote]
И ние имаме къща на Мътеница!И аз се влюбих във въпросния горен язовир,там ми бе прещапулника в риболова,но за съжаление е забранен и няма абсолютно никакви изгледи да бъде разрешен!
Ти да не би да имаш друга информация!?
[/quote]
Откакто почти го пресушиха(направо ми се сви гърлото като го видях)преди 3-4години и след това го зарибиха,всяка година разправят че от "догодина" ще го пускат за спортен ама нейсе!Така че и аз не знам точно какво ще се случи.Най-вероятно като им изтече договора за аренда ще си оберат рибата,а ние ще чакаме да се завъди отново каракуда,червеноперка и подобни да има къде да се похвърля 2-3 часа!
Ангел81,ако говориш за този дето му викат военния,от 10 години не ми е стъпвал крака там,а и не съм чувал нищо за статута му.
Колеги ходи ми се на канален риболов,интересува ме дребна риба(тъй или иначе я пускам)перки,каракудки,чаушан!Нещо до 20тина км от Пловдив?Някой,нещо в предвид?!?!?Поздрави и благодаря!!!
И ние имаме къща на Мътеница!И аз се влюбих във въпросния горен язовир,там ми бе прещапулника в риболова,но за съжаление е забранен и няма абсолютно никакви изгледи да бъде разрешен!

Откакто почти го пресушиха(направо ми се сви гърлото като го видях)преди 3-4години и след това го зарибиха,всяка година разправят че от "догодина" ще го пускат за спортен ама нейсе!Така че и аз не знам точно какво ще се случи.Най-вероятно като им изтече договора за аренда ще си оберат рибата,а ние ще чакаме да се завъди отново каракуда,червеноперка и подобни да има къде да се похвърля 2-3 часа!
Ангел81,ако говориш за този дето му викат военния,от 10 години не ми е стъпвал крака там,а и не съм чувал нищо за статута му.
Колеги ходи ми се на канален риболов,интересува ме дребна риба(тъй или иначе я пускам)перки,каракудки,чаушан!Нещо до 20тина км от Пловдив?Някой,нещо в предвид?!?!?Поздрави и благодаря!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
-
- разбира нещата
Здравей колега. Преди 2-3 години посещавахме канала " Правата вада ", посока като подминеш разклона за Скутаре и продължиш към Раковски се пада от дясно на пътя. На 5 км. от Пловдив.Колеги ходи ми се на канален риболов,интересува ме дребна риба(тъй или иначе я пускам)перки,каракудки,чаушан!Нещо до 20тина км от Пловдив?Някой,нещо в предвид?!?!?Поздрави и благодаря!!!
Здравей колега. Преди 2-3 години посещавахме канала " Правата вада ", посока като подминеш разклона за Скутаре и продължиш към Раковски се пада от дясно на пътя. На 5 км. от Пловдив.[/quote] Правата вада я изключвам като вариант(това ми е селския канал,царацовец съм)!Направих и тестове последния месец и.......гола вода и хардал!Някой да знае как е хавата на Войсилския или тоя след Графа!Абе нещо там да излиза от време на време и да е по спокойно(това май не може да стане,хем да има риба,хем да е спокойно,бразилците веднага ще надушат
)!Не ми се ходи на платено,тряа все пак и билета да влезе в употреба!Поздрави!!!

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ