Мачов комплект

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
matey49
новобранец
новобранец

Re: Мачов комплект

Мнение от matey49 »

Вземи този, който ти препоръчва Христо колега, няма да сгрешиш.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Пълно е с теми за избор на мач,също и на макара за този риболов!Когато въпроса е ясен и автора има представа,какво иска ги оставям.
Почистих темата,също така Haga получава едно предупреждение.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да уточним нещо относно предложението ми за мач, не съм конкретизирал какъв е и на коя фирма.Колеги пускат линкове директно към он-лайн магазини с конкретни предложения,значи те могат ,а аз понеже съм търговец не мога, и както по горе написах, не съм посочил нищо конкретно.Не виждам с нещо да съм нарушил правилата във форума.И в крайна сметка стремежа ми е колегата да получи за парите си най-доброто,надявам се и другите ,които помагат с линкове да мислят като мен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
lsimeonov
новобранец
новобранец

Мнение от lsimeonov »

Здравейте колеги, имам питане към Вас, предстои ми покупката на мач прът. Практикувам риболова на плувка, предимно стационарна, предпочитани от мен места са реки и от скоро ходя по затворени водоеми, където заради по- големите дълбочини ми се налага да ползвам подвижни плувки и с моя 3 метров телескоп наместа не ми е удобно. След доста четене и поради ограничени средства, клоня към покупката на мач прът на Тика - Уинър или Пресервър, те са в рамките на бюджета ми, но също искам да Ви питам заслужават ли си 30лв. повече за Кристала на Тика и малко като на лайк да ми обясните защо и каква е разликата между тези пръти? Благодаря!
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Вземи си едно боло 5-6 метра и си свиркай ,щом ходиш и по реки и ловиш със стационарна плувка ,ще бъде по добрият вариант от мача
lsimeonov
новобранец
новобранец

Мнение от lsimeonov »

Мисля, че за мен мача ще е по универсална пръчка, все пак аз за реката си имам сега, търся нещо с което да я заменя или да мога да ползвам ваглери. На Искъра където ходя е с дълбочина 8-10 метра и се лови на дистанция от минимум 20 метра. Та просто се чудех за разликата в пръчките на Тика и заслужава ли си да събирам за Кристал мач или другите две ще ми свършат работа. Рядко купувам и предпочитам да е качествено, според бюджета разбира се.
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Виж това , може да ти харесат:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=66810
:wink:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз ловя с тези а за слайдери и тежки ваглери са безупречни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

lsimeonov написа:Здравейте колеги, имам питане към Вас, предстои ми покупката на мач прът. Практикувам риболова на плувка, предимно стационарна, предпочитани от мен места са реки и от скоро ходя по затворени водоеми, където заради по- големите дълбочини ми се налага да ползвам подвижни плувки и с моя 3 метров телескоп наместа не ми е удобно. След доста четене и поради ограничени средства, клоня към покупката на мач прът на Тика - Уинър или Пресервър, те са в рамките на бюджета ми, но също искам да Ви питам заслужават ли си 30лв. повече за Кристала на Тика и малко като на лайк да ми обясните защо и каква е разликата между тези пръти? Благодаря!
Основната разлика на Кристал с другите е по-малката акция, мача е по-фин и удоволствието дори на по-малки рибки ще ти доставя повече удоволствие.
lsimeonov
новобранец
новобранец

Мнение от lsimeonov »

Благодаря колеги, малко може да ви дотегне от мен, но ми препоръчват да си взема shimano catana cx match поклатих я малко, доста мек ми изглежда върха, може ли да ми кажете нещо повече за нея, по- добър вариант ли е от Тика Кристал, за нея ми казаха, че тиките специално са доста чупливи. Искам пръчка, с която да изпитвам удоволствие и от малки риби, но да може да се справи с такива от по 3-4 килограма.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”