Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хасидере - Бяла Риба 2012
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Re: Хасидере - Бяла Риба 2012
Е поне си призна колегата,а не да овърта насам натам.Иначе калическа бяла риба.
- antivik
- кандидат преподавател
Единствен кусур де може да се върже е за времето, иначе тройка със стръв рибе си е разрешено от всякъде и по стари и по нови закони, а рибата си е успех от всякъде.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Извинявам се за ОФА ама не го ли разрешиха вече нощният риболов от брега? Гледах преди около месец по Хоби ТВ един филм на Калоян и той каза, че съвсем скоро време любителският риболов от брега през нощта ще бъде разрешен.sapuna написа:Ако 02:00 е АМ , то .... !Ivkou написа:@ivalpetkov Технологията ли ... ми корда 0.35мм , малка тройка, без олово и с разпъване с лодка, малък слънчок
@С.Върбанов , 02:00
И тройките май вече са заменени от двойки!
Тъй като ми сигнализират на лични за нарушения в темата,съм длъжен да направя тази забележка!
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Явно .... няма смисъл!
Допитай се до Кало и след като ти потвърди,вземи,че ме цитирай!!!
Допитай се до Кало и след като ти потвърди,вземи,че ме цитирай!!!
Колега не виждам със какво те засегнах толкова много. Не знам и питам. Има ли нещо лошо в това. Казах какво съм гледал и попитах.
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
- antivik
- кандидат преподавател
Не е разрешен. Разрешиха 2 сопи на река и тройка само със стръв рибе/жабе/.mckiller написа:Колега не виждам със какво те засегнах толкова много. Не знам и питам. Има ли нещо лошо в това. Казах какво съм гледал и попитах.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Колегата е писал инцидентно за този язовир още преди две-три години.До един момент,язовирчето е било ведомствено / със само връзкарски посещения /,а още по-преди невъзможно,тъй като се намира "на майната си"за повечето от вас,в бившата гранична зона,горе на един баир,до който пътя не се поддържа и траповете са значими.Жегата през деня е страхотна.От край време там се лови риба само по бракониерски-само в тъмната част на денонощието.В един момент е станало обаче собственост на общ.Златоград.От доста време,ОбНС-Златоград се мъчи да го даде на някого под аренда,ама поради споменатите гаднярски географски и климатични условия,не могат да намерят дори и поне един кандидат.Стои си безстопанствено,та тъй.Като изключим много неща и се абстрахираме от нарушението,можем да кажем -много добър екземпляр на бяла риба за двете области-Смолянска и Кърджалийска 

- pacho109
- сериозен играч
Там ,преди време , се е ловяло с дънна въдица "Дунарит-400" 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
И аз вчера гледах едно предаване, ловяха щуки на Йовковци и каза, че вече бил разрешен, но само на определени места. Пък дали е така...mckiller написа:Извинявам се за ОФА ама не го ли разрешиха вече нощният риболов от брега? Гледах преди около месец по Хоби ТВ един филм на Калоян и той каза, че съвсем скоро време любителският риболов от брега през нощта ще бъде разрешен.sapuna написа:Ако 02:00 е АМ , то .... !Ivkou написа:@ivalpetkov Технологията ли ... ми корда 0.35мм , малка тройка, без олово и с разпъване с лодка, малък слънчок
@С.Върбанов , 02:00
И тройките май вече са заменени от двойки!
Тъй като ми сигнализират на лични за нарушения в темата,съм длъжен да направя тази забележка!