Хасидере - Бяла Риба 2012

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Хасидере - Бяла Риба 2012

Мнение от stoilkatastz »

Е поне си призна колегата,а не да овърта насам натам.Иначе калическа бяла риба.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Единствен кусур де може да се върже е за времето, иначе тройка със стръв рибе си е разрешено от всякъде и по стари и по нови закони, а рибата си е успех от всякъде.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
mckiller
новобранец
новобранец

Мнение от mckiller »

sapuna написа:
Ivkou написа:@ivalpetkov Технологията ли ... ми корда 0.35мм , малка тройка, без олово и с разпъване с лодка, малък слънчок
@С.Върбанов , 02:00
Ако 02:00 е АМ , то .... !
И тройките май вече са заменени от двойки!
Тъй като ми сигнализират на лични за нарушения в темата,съм длъжен да направя тази забележка!
Извинявам се за ОФА ама не го ли разрешиха вече нощният риболов от брега? Гледах преди около месец по Хоби ТВ един филм на Калоян и той каза, че съвсем скоро време любителският риболов от брега през нощта ще бъде разрешен.
Изображение
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Явно .... няма смисъл!
Допитай се до Кало и след като ти потвърди,вземи,че ме цитирай!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
mckiller
новобранец
новобранец

Мнение от mckiller »

Колега не виждам със какво те засегнах толкова много. Не знам и питам. Има ли нещо лошо в това. Казах какво съм гледал и попитах.
Изображение
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

mckiller написа:Колега не виждам със какво те засегнах толкова много. Не знам и питам. Има ли нещо лошо в това. Казах какво съм гледал и попитах.
Не е разрешен. Разрешиха 2 сопи на река и тройка само със стръв рибе/жабе/.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Колегата е писал инцидентно за този язовир още преди две-три години.До един момент,язовирчето е било ведомствено / със само връзкарски посещения /,а още по-преди невъзможно,тъй като се намира "на майната си"за повечето от вас,в бившата гранична зона,горе на един баир,до който пътя не се поддържа и траповете са значими.Жегата през деня е страхотна.От край време там се лови риба само по бракониерски-само в тъмната част на денонощието.В един момент е станало обаче собственост на общ.Златоград.От доста време,ОбНС-Златоград се мъчи да го даде на някого под аренда,ама поради споменатите гаднярски географски и климатични условия,не могат да намерят дори и поне един кандидат.Стои си безстопанствено,та тъй.Като изключим много неща и се абстрахираме от нарушението,можем да кажем -много добър екземпляр на бяла риба за двете области-Смолянска и Кърджалийска :wink:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Там ,преди време , се е ловяло с дънна въдица "Дунарит-400" :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Kaligula85
новобранец
новобранец

Мнение от Kaligula85 »

mckiller написа:
sapuna написа:
Ivkou написа:@ivalpetkov Технологията ли ... ми корда 0.35мм , малка тройка, без олово и с разпъване с лодка, малък слънчок
@С.Върбанов , 02:00
Ако 02:00 е АМ , то .... !
И тройките май вече са заменени от двойки!
Тъй като ми сигнализират на лични за нарушения в темата,съм длъжен да направя тази забележка!
Извинявам се за ОФА ама не го ли разрешиха вече нощният риболов от брега? Гледах преди около месец по Хоби ТВ един филм на Калоян и той каза, че съвсем скоро време любителският риболов от брега през нощта ще бъде разрешен.
И аз вчера гледах едно предаване, ловяха щуки на Йовковци и каза, че вече бил разрешен, но само на определени места. Пък дали е така...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”