Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 дневен излет на яз. Антон Ивановци ( Въча ) 17-20.08.2012
- Vesko1
- сериозен играч
Re: 3 дневен излет на яз. Антон Ивановци ( Въча ) 17-20.08.2
Вие поне само сте го вързали...при нас има едни "риболовци" ,идват със живарник от 5 лв.... и като закачат нещо над 3 кила шаран...му режат с клещи шиповете на перките горе и долу.Абсолютно нехуманно действие,което не оправдавам.Ама разни хора-разни идеали.alankulu1987 написа:Ето един точен коментарVesko1 написа:Амурчето е добро.Адмирации.А на критиците не обръщай внимание...все пак имате 1 риба на 3.ма души....а като избяга ,капото не е приятно.Всеки няма възможността да си купи правоъгълен живарник от 60+ лева.Имал съм случаи с фалшив живарник да ми избягат 3 шарана и 1 амур...и тогава дори няма какво да се покаже като снимки.Вържи си "единствения поп" да е мирно селото.....Така е колега,хубавите живарници са по сумати пари. Ние хем го бяхме вързали и в живарника ( един 2 метров живарник ) стоя хайвана,че "страх лозе пази"
И на нас са ни бягали и знаем колко в гадна тръпката.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Don4o_62
- учете се от него
Връзвай рибите с каквото можеш,само да е здраво
,аз един път поради липса на какво да е въже,навързах 4 прашки от резервните на жената да вържа рибата
,не ги слушай философите,защото като помъкнеш багаж на лодка,най малкото нещо което искаш е един огромен живарник
Откъде се захожда с лодка и има ли проблем.....

Откъде се захожда с лодка и има ли проблем.....
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Сори за оспамването ама не се сдържах..Don4o_62 написа:аз един път поради липса на какво да е въже,навързах 4 прашки от резервните на жената да вържа рибата![]()

Извинявам се още веднъж,че оспамвам темата!
- vladobe
- научил се да хвърля
Тука скандал стана хахаха за един сезал! Добър е амура браво. Все такива прасенца!
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Еваларко Ви праим......
Не е важно колко си живял.А как си живял.
-
- учете се от него
Рибето е добро, с оглед на това че ще си го взема, а не релийзва не е от голямо значение сезала, но снимките със сезала не са хубави - това предполагам е имал в предвид критика по-горе.
Пък за крокодила не съжалявай, другия път ще си подготвен
Пък за крокодила не съжалявай, другия път ще си подготвен

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз съм забелязал, че като нося живарник не хващам риба... суеверие или?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.....до това място се стига само с лодка,аланколу не знае,но обикновено там работниците от хижата,редовно си пускат мрежите,так че неговия успех е още по-значителен за мене,поздравления за успеха и колеги,по-добре да не критикуваме излишно,колкото повече рибари на това място,толкова по-малко мрежи на него.Иначе едно време най-доброто шаранско място на язовира,но след като забраниха минаването по стената на язовира достъпно с само с лодка.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- научил се да хвърля
Браво за амура, хубава риба и приятен излет се е получил.
Защо не оставиш една банкова сметка, че да ти преведат малко парички. Ще си купиш един нов хубав живарник "марков'' и другият път като качваш снимки ще те хвалят и няма да им пречи сезала.
Защо не оставиш една банкова сметка, че да ти преведат малко парички. Ще си купиш един нов хубав живарник "марков'' и другият път като качваш снимки ще те хвалят и няма да им пречи сезала.
- ninastefanina
- сериозен играч
Хубаво амурче евала.
пп.А спрете се да спамите по темите на хората!
пп.А спрете се да спамите по темите на хората!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз имам едно таквози суеверие, живарник вече доста време нямам и рибката си я пускам обратно, а ако си струва фото, кратка фотосесия и пак у водЪтЪТедо написа:аз съм забелязал, че като нося живарник не хващам риба... суеверие или?

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Имам 3 метров,но братчеда предпочете да си го държи в неговия. Както и да е,амура вече е във фризера. Стига вече с хейтване,а дайте малко подкрепа.С.Върбанов написа:А не помислихте ли да си купите по хубав и здрав живарник защото все пак това е хобито , което практикувате ....
-
- разбира нещата
Знам знам колегааксел написа:.....до това място се стига само с лодка,аланколу не знае,но обикновено там работниците от хижата,редовно си пускат мрежите,так че неговия успех е още по-значителен за мене,поздравления за успеха и колеги,по-добре да не критикуваме излишно,колкото повече рибари на това място,толкова по-малко мрежи на него.Иначе едно време най-доброто шаранско място на язовира,но след като забраниха минаването по стената на язовира достъпно с само с лодка.

- kodek
- ще става разбирач
Не се коси, имам приятел с който ходим от време-навреме заедно за риба, той моментално я разфасова на водоема, не ползва живарник.Когато е решил,че ще вземе рибата за консумация ,било костур,шаран,каракуда веднага я дере и разфасова на място и в хладилната чанта.alankulu1987 написа:Имам 3 метров,но братчеда предпочете да си го държи в неговия. Както и да е,амура вече е във фризера. Стига вече с хейтване,а дайте малко подкрепа.С.Върбанов написа:А не помислихте ли да си купите по хубав и здрав живарник защото все пак това е хобито , което практикувате ....
Браво за амура.
- Vesko1
- сериозен играч
Закона позволява до 1 риба над 3 килограма на ден...да се задържи.Ти си решаваш ,дали да я задържиш,така че аз лично не виждам колегата с нещо да е нарушил закона.Да ти е сладко пиalankulu1987 написа: Имам 3 метров,но братчеда предпочете да си го държи в неговия. Както и да е,амура вече е във фризера. Стига вече с хейтване,а дайте малко подкрепа.
ч....ако всички бяха като теб да взимат само по една риба,язовирите ни щяха да пращят от риба...червенката щеше да ги хване рибите ,толкоз нагъсто щяха да са.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.