Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

@Люс, 115 кила живо тегло съм. :mrgreen:

@Жоре, не видях да я има написана на табло, по мое мнение...около 45 до извора и може би около 29-30-32 по-натам.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе на село ми го разправят в кръчмата.Значи от мойто село половината са от Перник и се познават.Братчеда на баща ми също е рибар запален,ама сигурно не знае за форумите.Сега разбрах че се е пенсионирал на 52 години първа категория,и риболова е пред него.Та ако знаете за бате Ангел-миньора,и леяра-живее до реката-много поздрави и наслука от мен.Та нещо чух за някакви места къде се предават от човек на човек.Хващат се към 3 сутринта и ги разцепват едрите изумруди по половинка.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Абе на масата и аз ги ловя едни едри-едри,
Ама нали видя в кофичката какво има - вечеря за двама, ама не много ящни :lol: !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Днес, както и да ви звучи това - ще давам уроци по варене на ракия, за износ в Турция:)

Буквално.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Ебрееееее.....Понаспах се малко.Е малко щото е жега ..да му е.а пут...а майчина.И сънувах сомове големи ..и пак да му е.а пу..а.а майчина.И на тоя Фанри,и на него да му Е.а м..а.а :D

През изминалият ден,и красивата тъмна нощ,служейки на себе си,наблягах на ''бяла върла''ракия. :wink: Около един и половина часа..сабалето,милата ми комшийка,която никак не-е лоша, 8) звънна на звънеца. :roll: Видях я през шпионката,че беше тя.Не и отворих,защото не-спази едно основно правило...........В къщи,се звъни три-пъти,затова остана не-нае...а. :drinkers: :drinkers:

Коуеги...много убави снимки...правите.Да сте живи и здрави. Гооооорда стара плаааанина:....иска ми се ,ама не-мога.......виноват :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lovo-бай СТОЯН написа:...затова остана не-нае...а. :drinkers: :drinkers:

....иска ми се ,ама не-мога.......виноват :drinkers: :drinkers:
Бай 100-яне, к'во не можеш...да оправиш комшийката ли? :wink: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

lovo-бай СТОЯН написа:И сънувах сомове големи ..
И аз ги сънувам,ма файда няма :oops:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

GODzillata написа:Бай 100-яне, к'во не можеш...да оправиш комшийката ли?
Заеби,станааме за резил :drinkers: :drinkers:

ninastefanina написа:И аз ги сънувам,ма файда няма :oops:
Този сладур,ми е познат от някъде,сигурно и него съм го сънувал. Ше се сета :roll: :roll: :roll: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

INCUBUS написа:........Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив :)
Да,но.......за кратко!!!! :lol:
@ Ице ,надявам се,че вече сме доста близки виртуални приятели и няма да имаш нищо против подобно обръщение :D
Та да си дойдем на нашенската тема,като любител на руското кино ти препоръчвам този :Гибель империи / Гибелта на Империята ,разбира се,ако не си го гледал!? Доста серийки е/10 /,а това предполага удобно излягане на диванчето и с чашка в ръка МП и АЙ-насладата ще бъде пълна,пей сърце! :drinkers:
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Дааааа........
Темата требе да се нарече:

"Кръчма на края на света"

със киносалон или поне някаква огромна мултимедия - да потъваме в разглеждане на образи, докат си дръпваме от любимите питиета. И като ни омръзне разглеждането - да притихнем в слушане на някоя история...........разказвана от всеки от нас........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Камък,
Спри се бре,
За втори път предлагаш да се сменя името на темата :D !
Не може :D ,
Темата си е кръстена - от "Прехода" не може да се откажем.

И гледам - цяла страница без снимки ... :lol: !
Още тази вечер ще корегирам този недостатък с илюстрации на една от многото форми на служене на себе си :lol: !
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

lovo-бай СТОЯН написа:
ninastefanina написа:И аз ги сънувам,ма файда няма :oops:
Този сладур,ми е познат от някъде,сигурно и него съм го сънувал. Ше се сета :roll: :roll: :roll: :drinkers: :drinkers:
И да кажеш,като се сетиш :wink:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
lusienn

Мнение от lusienn »

А добър вечер на всички.Е тука днеска много топло стана,и не върви работата-по София е мъртвило и всичко се е скрило-само катаджийте не-дебнат за светлини,по ъглите.Днеска видях че пуснаха новата отсечка на мотрисите с метрото от обеля по ломско до Лозенец.Дано да падне още трафика и да се поизчисти въздуха и да вдишваме по чист такъв,както е станало в Перник.Перник не е вече мръсно-станал е по зелен град-има Била,Лидъл,Кауфланд-същото като при нас-ама нема работа-един пазар със 100 продавача и друго не видях.Тука нещо Перничани си мълчат напоследък,да не са дошли в София на работа,не знам ама си траят.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Нещо го закъсах напоследък - много чанч, а няма екстри, и риболов също, изнервих се , налегна ме безсънието и реших:
-Аре, на топлите минерални басейни :D !
Да ме отпусне малко, да ме се наместят центровете на нервната система :lol: !

И първо на минералния плаж на Панчарево.
Жегата не ме бъркаше, даже сутринта температурата на водата беше доста над тази на въздуха и като се топнеш, не ти се излиза щото навън е по-хладно. Малко е неудобно - ама си признавам, че се топнах и в детския басейн, където е + 32 С. Шумотевицата е страшна - от деца и техните майки и дядовци :lol: , дядовците преобладаваха :lol: , ама много обичам топлата вода!
И на пързалката в големия басейн се пуснах, изгледаха ме с ням укор :oops: !

Изображение

Изображение

Изображение

Обаче имаше и риби, та да споделя и това, че винаги когато нямам въдица, виждам много и едри рибоци :mrgreen: !
До брега на комплекса беше пълно с напичащи се на слънцето кефали, каракуди, шаранчета и уклей, ама много и напълно спокойни.
Ако влезе някой мухар с лодка от към езерото и размаха шнура, ще направи работата, щото кефалите, сутринта разбира се, реагираха стръвно на парченца от дърво и обикновени плюнки :lol: !
На обяд, обаче, този интерес изчезна, но се появиха двама "ентусиасти" от брега и естествено не хванаха нищо !
Ето ги и рибките :

Изображение

Изображение

Изображение

И след два дни отидох на минералния комплекс на с. Рударци. Никага не бях ходил там, но останах много доволен, с изключение на това, че водата не беше топла, а всички наоколо твърдяха, че е минерална и даже наливаха на чешмата в туби.
Нямам мобилна лаборатория, приемам твърденията за истина.
Иначе много просторно място, големи и много чисти басейни, абе навсякъде беше много чисто и поддържано, ресторанта беше също ни нахрани добре и на прилични цени.
За жегите много става този комплекс. Като захладнее, може би не, но сега беше горещ ден през август :D :

Изображение

Изображение

Изображение

Тук рибки нямаше, ама девойките бяха в изобилие, само възрастта и скромността ми попречиха да снимам многото млади и хубави български момичета, с прекрасни фигури, ама ще се изуча и аз в "Стил Люс" и тогава ще изплакна и вашите очи :lol: !
Само това успях да хвана :

Изображение

Изображение

Изображение

Нй-големият проблем е, че на басейните и то когато си служа на себе си всичко е много добре подредено, ама после в реалната действителност - съвсем не е "фън".
Като никога досега, не ме е привличала така, идеята за едно рентиерство - само да се яви някое забравено наследство, а :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе те рентиерките са известни по централните софийски улици,няколко еврейки са и са на 80 години.Примерно една от тях държи 10 магазина по пиротска-едно време и плащахме 1000 долара за 1 магазин месечно. :P

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”