Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
@Люс, 115 кила живо тегло съм.
@Жоре, не видях да я има написана на табло, по мое мнение...около 45 до извора и може би около 29-30-32 по-натам.
@Жоре, не видях да я има написана на табло, по мое мнение...около 45 до извора и може би около 29-30-32 по-натам.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Абе на село ми го разправят в кръчмата.Значи от мойто село половината са от Перник и се познават.Братчеда на баща ми също е рибар запален,ама сигурно не знае за форумите.Сега разбрах че се е пенсионирал на 52 години първа категория,и риболова е пред него.Та ако знаете за бате Ангел-миньора,и леяра-живее до реката-много поздрави и наслука от мен.Та нещо чух за някакви места къде се предават от човек на човек.Хващат се към 3 сутринта и ги разцепват едрите изумруди по половинка.
Риболовци.
- G.Petkov

Абе на масата и аз ги ловя едни едри-едри,
Ама нали видя в кофичката какво има - вечеря за двама, ама не много ящни
!
Ама нали видя в кофичката какво има - вечеря за двама, ама не много ящни
- stonetales
- разбира нещата

Днес, както и да ви звучи това - ще давам уроци по варене на ракия, за износ в Турция:)
Буквално.
Буквално.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Ебрееееее.....Понаспах се малко.Е малко щото е жега ..да му е.а пут...а майчина.И сънувах сомове големи ..и пак да му е.а пу..а.а майчина.И на тоя Фанри,и на него да му Е.а м..а.а
През изминалият ден,и красивата тъмна нощ,служейки на себе си,наблягах на ''бяла върла''ракия.
Около един и половина часа..сабалето,милата ми комшийка,която никак не-е лоша,
звънна на звънеца.
Видях я през шпионката,че беше тя.Не и отворих,защото не-спази едно основно правило...........В къщи,се звъни три-пъти,затова остана не-нае...а.
Коуеги...много убави снимки...правите.Да сте живи и здрави. Гооооорда стара плаааанина:....иска ми се ,ама не-мога.......виноват

През изминалият ден,и красивата тъмна нощ,служейки на себе си,наблягах на ''бяла върла''ракия.
Коуеги...много убави снимки...правите.Да сте живи и здрави. Гооооорда стара плаааанина:....иска ми се ,ама не-мога.......виноват
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- GODzillata

Бай 100-яне, к'во не можеш...да оправиш комшийката ли?lovo-бай СТОЯН написа:...затова остана не-нае...а.![]()
![]()
....иска ми се ,ама не-мога.......виноват![]()
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- ninastefanina
- сериозен играч

И аз ги сънувам,ма файда нямаlovo-бай СТОЯН написа:И сънувах сомове големи ..
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Заеби,станааме за резилGODzillata написа:Бай 100-яне, к'во не можеш...да оправиш комшийката ли?
Този сладур,ми е познат от някъде,сигурно и него съм го сънувал. Ше се сетаninastefanina написа:И аз ги сънувам,ма файда няма
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Да,но.......за кратко!!!!INCUBUS написа:........Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив
@ Ице ,надявам се,че вече сме доста близки виртуални приятели и няма да имаш нищо против подобно обръщение
Та да си дойдем на нашенската тема,като любител на руското кино ти препоръчвам този :Гибель империи / Гибелта на Империята ,разбира се,ако не си го гледал!? Доста серийки е/10 /,а това предполага удобно излягане на диванчето и с чашка в ръка МП и АЙ-насладата ще бъде пълна,пей сърце!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- stonetales
- разбира нещата

Дааааа........
Темата требе да се нарече:
"Кръчма на края на света"
със киносалон или поне някаква огромна мултимедия - да потъваме в разглеждане на образи, докат си дръпваме от любимите питиета. И като ни омръзне разглеждането - да притихнем в слушане на някоя история...........разказвана от всеки от нас........
Темата требе да се нарече:
"Кръчма на края на света"
със киносалон или поне някаква огромна мултимедия - да потъваме в разглеждане на образи, докат си дръпваме от любимите питиета. И като ни омръзне разглеждането - да притихнем в слушане на някоя история...........разказвана от всеки от нас........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov

Камък,
Спри се бре,
За втори път предлагаш да се сменя името на темата
!
Не може
,
Темата си е кръстена - от "Прехода" не може да се откажем.
И гледам - цяла страница без снимки ...
!
Още тази вечер ще корегирам този недостатък с илюстрации на една от многото форми на служене на себе си
!
Спри се бре,
За втори път предлагаш да се сменя името на темата
Не може
Темата си е кръстена - от "Прехода" не може да се откажем.
И гледам - цяла страница без снимки ...
Още тази вечер ще корегирам този недостатък с илюстрации на една от многото форми на служене на себе си
- ninastefanina
- сериозен играч

И да кажеш,като се сетишlovo-бай СТОЯН написа:Този сладур,ми е познат от някъде,сигурно и него съм го сънувал. Ше се сетаninastefanina написа:И аз ги сънувам,ма файда няма![]()
![]()
![]()
![]()
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
А добър вечер на всички.Е тука днеска много топло стана,и не върви работата-по София е мъртвило и всичко се е скрило-само катаджийте не-дебнат за светлини,по ъглите.Днеска видях че пуснаха новата отсечка на мотрисите с метрото от обеля по ломско до Лозенец.Дано да падне още трафика и да се поизчисти въздуха и да вдишваме по чист такъв,както е станало в Перник.Перник не е вече мръсно-станал е по зелен град-има Била,Лидъл,Кауфланд-същото като при нас-ама нема работа-един пазар със 100 продавача и друго не видях.Тука нещо Перничани си мълчат напоследък,да не са дошли в София на работа,не знам ама си траят.
Риболовци.
- G.Petkov

Нещо го закъсах напоследък - много чанч, а няма екстри, и риболов също, изнервих се , налегна ме безсънието и реших:
-Аре, на топлите минерални басейни
!
Да ме отпусне малко, да ме се наместят центровете на нервната система
!
И първо на минералния плаж на Панчарево.
Жегата не ме бъркаше, даже сутринта температурата на водата беше доста над тази на въздуха и като се топнеш, не ти се излиза щото навън е по-хладно. Малко е неудобно - ама си признавам, че се топнах и в детския басейн, където е + 32 С. Шумотевицата е страшна - от деца и техните майки и дядовци
, дядовците преобладаваха
, ама много обичам топлата вода!
И на пързалката в големия басейн се пуснах, изгледаха ме с ням укор
!

Обаче имаше и риби, та да споделя и това, че винаги когато нямам въдица, виждам много и едри рибоци
!
До брега на комплекса беше пълно с напичащи се на слънцето кефали, каракуди, шаранчета и уклей, ама много и напълно спокойни.
Ако влезе някой мухар с лодка от към езерото и размаха шнура, ще направи работата, щото кефалите, сутринта разбира се, реагираха стръвно на парченца от дърво и обикновени плюнки
!
На обяд, обаче, този интерес изчезна, но се появиха двама "ентусиасти" от брега и естествено не хванаха нищо !
Ето ги и рибките :

И след два дни отидох на минералния комплекс на с. Рударци. Никага не бях ходил там, но останах много доволен, с изключение на това, че водата не беше топла, а всички наоколо твърдяха, че е минерална и даже наливаха на чешмата в туби.
Нямам мобилна лаборатория, приемам твърденията за истина.
Иначе много просторно място, големи и много чисти басейни, абе навсякъде беше много чисто и поддържано, ресторанта беше също ни нахрани добре и на прилични цени.
За жегите много става този комплекс. Като захладнее, може би не, но сега беше горещ ден през август
:

Тук рибки нямаше, ама девойките бяха в изобилие, само възрастта и скромността ми попречиха да снимам многото млади и хубави български момичета, с прекрасни фигури, ама ще се изуча и аз в "Стил Люс" и тогава ще изплакна и вашите очи
!
Само това успях да хвана :

Нй-големият проблем е, че на басейните и то когато си служа на себе си всичко е много добре подредено, ама после в реалната действителност - съвсем не е "фън".
Като никога досега, не ме е привличала така, идеята за едно рентиерство - само да се яви някое забравено наследство, а
!
-Аре, на топлите минерални басейни
Да ме отпусне малко, да ме се наместят центровете на нервната система
И първо на минералния плаж на Панчарево.
Жегата не ме бъркаше, даже сутринта температурата на водата беше доста над тази на въздуха и като се топнеш, не ти се излиза щото навън е по-хладно. Малко е неудобно - ама си признавам, че се топнах и в детския басейн, където е + 32 С. Шумотевицата е страшна - от деца и техните майки и дядовци
И на пързалката в големия басейн се пуснах, изгледаха ме с ням укор
Обаче имаше и риби, та да споделя и това, че винаги когато нямам въдица, виждам много и едри рибоци
До брега на комплекса беше пълно с напичащи се на слънцето кефали, каракуди, шаранчета и уклей, ама много и напълно спокойни.
Ако влезе някой мухар с лодка от към езерото и размаха шнура, ще направи работата, щото кефалите, сутринта разбира се, реагираха стръвно на парченца от дърво и обикновени плюнки
На обяд, обаче, този интерес изчезна, но се появиха двама "ентусиасти" от брега и естествено не хванаха нищо !
Ето ги и рибките :
И след два дни отидох на минералния комплекс на с. Рударци. Никага не бях ходил там, но останах много доволен, с изключение на това, че водата не беше топла, а всички наоколо твърдяха, че е минерална и даже наливаха на чешмата в туби.
Нямам мобилна лаборатория, приемам твърденията за истина.
Иначе много просторно място, големи и много чисти басейни, абе навсякъде беше много чисто и поддържано, ресторанта беше също ни нахрани добре и на прилични цени.
За жегите много става този комплекс. Като захладнее, може би не, но сега беше горещ ден през август
Тук рибки нямаше, ама девойките бяха в изобилие, само възрастта и скромността ми попречиха да снимам многото млади и хубави български момичета, с прекрасни фигури, ама ще се изуча и аз в "Стил Люс" и тогава ще изплакна и вашите очи
Само това успях да хвана :
Нй-големият проблем е, че на басейните и то когато си служа на себе си всичко е много добре подредено, ама после в реалната действителност - съвсем не е "фън".
Като никога досега, не ме е привличала така, идеята за едно рентиерство - само да се яви някое забравено наследство, а
Абе те рентиерките са известни по централните софийски улици,няколко еврейки са и са на 80 години.Примерно една от тях държи 10 магазина по пиротска-едно време и плащахме 1000 долара за 1 магазин месечно. 
Риболовци.