3 дневен излет на яз. Антон Ивановци ( Въча ) 17-20.08.2012

Модератори: bobopeli, sapuna

koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: 3 дневен излет на яз. Антон Ивановци ( Въча ) 17-20.08.2

Мнение от koko6oko »

Поста ми беше добронамерен ,всеки сам решава дали ще се развива духовно ,или цял живот ще е само един консуматор.Рибата доставя радост когато е жива,амура още повече не се възпроизвежда по естествен път.Да опазваме рибите и природата, трябва да е на първо място според мен. Радвам се ,че все повече хора се осъзнават дано доброто да победи във всеки, за да съществува това прекрасно хоби и за нашите деца.Другото е вятър и прах :P
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

koko6oko написа:Поста ми беше добронамерен ,всеки сам решава дали ще се развива духовно ,или цял живот ще е само един консуматор.Рибата доставя радост когато е жива,амура още повече не се възпроизвежда по естествен път.Да опазваме рибите и природата, трябва да е на първо място според мен. Радвам се ,че все повече хора се осъзнават дано доброто да победи във всеки, за да съществува това прекрасно хоби и за нашите деца.Другото е вятър и прах :P
Това което проповядваш на този човек ,дето е задържал 1 риба (и го навряхте на кучето в дирника) искам да отидеш на центъра на Столипиново или на Факултето.....и там да го проповядваш на мангалите ,които събират амури с чували и продават,само че тия мангасаряни не пишат в този форум,а и снимки не качват със сезалчета....то са мрежи,парашути ,търмъци....и когато успееш да ги "извисиш духовно" да не продължават с вандалските си "индийско-пенджабски" набези...тогава предполагам огромната част от този форум...ще си купува риба само и единствено от...магазина

п.с. и като човек ,който явно спазваш законите и наредбите,ти предлагам да си изтриеш втората снимка от галерията оная с ...нощния риболов.Нека погледнем първо в наща паничка,какви сме ние, и след това в чуждите... да критикуваме и разваляме темите на хората ,които са решили да ни направят съпричастни към техните преживявания
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Че в живарник и пак вързана да не избягала хахахах смятай !!!!
Пич ако е те страх да не изтървеш рибата и после да те е яд, че не си могъл да си избиеш разходите снимкте ги пускай директно в кухнята с готовата вече за консумация риба, а не тука с риби омотани в сезали.

п.п. Към разбирачите и "анти критикарите" първо се научете какво значи думата "spam" и след това коментирайте какво се правело в темата. Изразяване на мнение не е спам, но ползването на думи, които не знаеш какво означават е снобизъм. И те така :lol: :lol:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

dunavski написа: п.п. Към разбирачите и "анти критикарите" първо се научете какво значи думата "spam" и след това коментирайте какво се правело в темата. Изразяване на мнение не е спам, но ползването на думи, които не знаеш какво означават е снобизъм. И те така :lol: :lol:
Аз съм един от тия ,които наричаш анти-критикари...и сега с риск да оспамя темата,ще те критикувам.На ето тая снимка...ясно се вижда ,че не ползваш карп-дюшек и си махнал 1-3-та от люспите на това маломерно шаранче.Така че дори да си го върнал това шаранче във водата...от това шаран няма да стане.
Изображение

...а тука рибката...директно се изсипва на тревицата...и върху маратонките

Изображение
Пак казвам...Айде всеки да погледне първо себе си....и тогава да пише гадости за другите.
Лека вечер ...дунавския..
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Господине Vesko1 ,става въпрос за тези които се чувстват рибари-не махалата..впрочем за едно общество се съди по неговото малцинство.Та в твоя ред на мисли за канчето,промяната трябва да започни от всички нас.Снимката от нощния риболов не е в бг ,че съм нарушавал закона,нарушавал съм го и то много.Най лесно е да се оправдава човек с цигани мрежари, и какво ли не още....спирам до тук понеже не ме кефи да се дърля виртуално .Хайде със здраве.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”