Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 дневен излет на яз. Антон Ивановци ( Въча ) 17-20.08.2012
-
- научил се да хвърля
Re: 3 дневен излет на яз. Антон Ивановци ( Въча ) 17-20.08.2
Поста ми беше добронамерен ,всеки сам решава дали ще се развива духовно ,или цял живот ще е само един консуматор.Рибата доставя радост когато е жива,амура още повече не се възпроизвежда по естествен път.Да опазваме рибите и природата, трябва да е на първо място според мен. Радвам се ,че все повече хора се осъзнават дано доброто да победи във всеки, за да съществува това прекрасно хоби и за нашите деца.Другото е вятър и прах 

- Vesko1
- сериозен играч
Това което проповядваш на този човек ,дето е задържал 1 риба (и го навряхте на кучето в дирника) искам да отидеш на центъра на Столипиново или на Факултето.....и там да го проповядваш на мангалите ,които събират амури с чували и продават,само че тия мангасаряни не пишат в този форум,а и снимки не качват със сезалчета....то са мрежи,парашути ,търмъци....и когато успееш да ги "извисиш духовно" да не продължават с вандалските си "индийско-пенджабски" набези...тогава предполагам огромната част от този форум...ще си купува риба само и единствено от...магазинаkoko6oko написа:Поста ми беше добронамерен ,всеки сам решава дали ще се развива духовно ,или цял живот ще е само един консуматор.Рибата доставя радост когато е жива,амура още повече не се възпроизвежда по естествен път.Да опазваме рибите и природата, трябва да е на първо място според мен. Радвам се ,че все повече хора се осъзнават дано доброто да победи във всеки, за да съществува това прекрасно хоби и за нашите деца.Другото е вятър и прах
п.с. и като човек ,който явно спазваш законите и наредбите,ти предлагам да си изтриеш втората снимка от галерията оная с ...нощния риболов.Нека погледнем първо в наща паничка,какви сме ние, и след това в чуждите... да критикуваме и разваляме темите на хората ,които са решили да ни направят съпричастни към техните преживявания

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Че в живарник и пак вързана да не избягала хахахах смятай !!!!
Пич ако е те страх да не изтървеш рибата и после да те е яд, че не си могъл да си избиеш разходите снимкте ги пускай директно в кухнята с готовата вече за консумация риба, а не тука с риби омотани в сезали.
п.п. Към разбирачите и "анти критикарите" първо се научете какво значи думата "spam" и след това коментирайте какво се правело в темата. Изразяване на мнение не е спам, но ползването на думи, които не знаеш какво означават е снобизъм. И те така

Пич ако е те страх да не изтървеш рибата и после да те е яд, че не си могъл да си избиеш разходите снимкте ги пускай директно в кухнята с готовата вече за консумация риба, а не тука с риби омотани в сезали.
п.п. Към разбирачите и "анти критикарите" първо се научете какво значи думата "spam" и след това коментирайте какво се правело в темата. Изразяване на мнение не е спам, но ползването на думи, които не знаеш какво означават е снобизъм. И те така

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Vesko1
- сериозен играч
Аз съм един от тия ,които наричаш анти-критикари...и сега с риск да оспамя темата,ще те критикувам.На ето тая снимка...ясно се вижда ,че не ползваш карп-дюшек и си махнал 1-3-та от люспите на това маломерно шаранче.Така че дори да си го върнал това шаранче във водата...от това шаран няма да стане.dunavski написа: п.п. Към разбирачите и "анти критикарите" първо се научете какво значи думата "spam" и след това коментирайте какво се правело в темата. Изразяване на мнение не е спам, но ползването на думи, които не знаеш какво означават е снобизъм. И те така![]()
...а тука рибката...директно се изсипва на тревицата...и върху маратонките
Пак казвам...Айде всеки да погледне първо себе си....и тогава да пише гадости за другите.
Лека вечер ...дунавския..

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- научил се да хвърля
Господине Vesko1 ,става въпрос за тези които се чувстват рибари-не махалата..впрочем за едно общество се съди по неговото малцинство.Та в твоя ред на мисли за канчето,промяната трябва да започни от всички нас.Снимката от нощния риболов не е в бг ,че съм нарушавал закона,нарушавал съм го и то много.Най лесно е да се оправдава човек с цигани мрежари, и какво ли не още....спирам до тук понеже не ме кефи да се дърля виртуално .Хайде със здраве.