Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Жоре, за снимки в стил "Люс" ти трябва яка оптика и як зуум.
Дано да се оборудваш, че да намажем и ние поне с плакнене на очите.
Дано да се оборудваш, че да намажем и ние поне с плакнене на очите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире,ако иска с яка съпонерка да снима,може и нова да си позволи-250лв.Иначе сега по заложните къщи излиза,фото техниката от забърсаната по морето от туристите.Днеска видях като мойта за 119лв,без пазарлък.
Риболовци.
- G.Petkov

Бъзикам се естествено
!
То само това остава, на тези години да стана и воаьор
!
!
Сега следвам цитата на Е.Бернщайн - "Движението е всичко, крайната цел - нищо !".
Иначе много се изкефих на определените вече два стила
:
- "Люс", и
- "Инку"
Люси,
Към дамите около 80-те нямам абсолютно никакакъв интерес !
Дори и академичен
!
А такъв нямам и към "девойки" далеч под моята възраст
!
То само това остава, на тези години да стана и воаьор
А, иначе ми трябват и хубав апарат, и курс по фотография, и умение да вкарам размера на снимките във форума и многоооо други неща, ама все някога ще станеGODzillata написа:... Дано да се оборудваш, че да намажем и ние поне с плакнене на очите.
Сега следвам цитата на Е.Бернщайн - "Движението е всичко, крайната цел - нищо !".
Иначе много се изкефих на определените вече два стила
- "Люс", и
- "Инку"
Люси,
Дори и академичен
А такъв нямам и към "девойки" далеч под моята възраст
- GODzillata

Ако е като твоята, пробвай я и ако всичко е наред, вземи я и ми я прати с наложен платеж, а?lusienn написа:Днеска видях като мойта за 119лв,без пазарлък.
Вчера щерката имаше рожден ден, та ето да си отрежете по едно виртуално парче от тортата.

Снощи проведохме следствен експеримент, за да установим дали видяното над СЗ НЛО е било китайски летящ/горящ балон:

Пуснахме 5 балона, днес ще се ослушвам дали ще се заговори за НЛО или пък дали пожарната е била активна през нощта.

- stonetales
- разбира нещата

Само следвам наклона на темата, Георге:)
А той към все по хубави нещица отива.
Не ставам за морски - докато се движи лодката нема нерви - закотви ли се, подема я мъртвака и си изповръщахме червата с бат Тони тази сутрин.
Попаднахме в пасаж, хванахме по килограм сафрид, ала ни се разказа играта и единодушно решихме да приключим с тази залисия завинаги.
Или от скалите или под вода!
А той към все по хубави нещица отива.
Не ставам за морски - докато се движи лодката нема нерви - закотви ли се, подема я мъртвака и си изповръщахме червата с бат Тони тази сутрин.
Попаднахме в пасаж, хванахме по килограм сафрид, ала ни се разказа играта и единодушно решихме да приключим с тази залисия завинаги.
Или от скалите или под вода!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- ninastefanina
- сериозен играч

А бяхме приятелиG.Petkov написа:
Люси,
Дори и академичен!
!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- stonetales
- разбира нещата

Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Е Кире,не било като мойто фотото,било фуджи S 5700,цената отпред ме е объркала защото го гледах отдалече.Днес минах за секунди и то било друго-добре изглежда,ама е с 4 АА батерии.Трябва да си купиш и зарядно с зареждащи такива и прави по 450 снимки и то бързи
Пиши в нета за интервюта и снимки с него и си готов.Понеже никой не чете тук ти казвам къде е в Люлин на кооперативния-по бързите печелят
А тоя камъка да не влиза пийнал в морето,и нема ядове.И мен ме плашиха,ще ти стане лошо ще повръщаш-пък нищо не усетих,свикнал съм да ме клати лодка по язовирите.Само тука нищо не ви разбирам-какво почна кога и на кой ред да се настаним в киносалона 
Пиши в нета за интервюта и снимки с него и си готов.Понеже никой не чете тук ти казвам къде е в Люлин на кооперативния-по бързите печелят Риболовци.
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

lusienn написа:Само тука нищо не ви разбирам-какво почна кога и на кой ред да се настаним в киносалона
В кино салона,най-добре е на балкона.....ако има такъв де.
Винаги,трябва да бъдем предпазливи,от преки слънчеви лъчи и загуба на течности,когато сме на плажа.

При опит за разговор,с красиви девойки... е много вероятно да удариш на КАМИК

Обаче заговориш ли ги в стил ''Инку'',нещата се променят,и направо заспиват от ''кеф''.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- GODzillata

Абе Инку моЕ да избяга заради непоносимостта си към снимки, ама ако бай 100-ян продължи с монокините, че и надолу
, целият форум ще започне да влиза в тази тема.

Е добре,де сега си спомням че в казармата да не ние скучно им казвах на новобранците-Лека нощ гълъбчета и те всички в хор ми отговаряха Гу-Гу-Гут
Питай Жоро-Алкохола дали го помни това,бЯХМЕ 2 години заедно в едно спално 30 човека.Е бай Гроздан от клипа беше първи по клЍонка,после Канибала и Жоро.В клипа сме всички
http://www.vbox7.com/play:04948a2f&start=3 Бай гроздан каза да ги пазя за спомен,щото като свърши сома и станем старци,нема за кво да си говориме.
Риболовци.
- G.Petkov

GODzillata написа:.., ама ако бай 100-ян продължи с монокините, че и надолу...
Хубаво включване на бай Стоян !
А на Камъка ще споделя, че и аз имам непоносимост към лодките, или ще ми духа, или ще ме пече, дори и да има сенник, отразената от водата светлина ме дразни и ми пречи, та затова си изхвърлих лодката/гуменярка/ да не се изкушавам, а пък докато я напомпам и после спусна - ебати чанча
Ама забелязвам някакъм уклон в автора на стила "Люс" към стила "Инку":
Значи снимки може, а киносалон не може, аlusienn написа:...Само тука нищо не ви разбирам-какво почна кога и на кой ред да се настаним в киносалона
Иначе клипа на Люсиен много важи!
Люси, кой е автора, бе ?
Абе сина ми е всеки ден на компа от 8 години.Та с неговите авери си правят клипове и озвучаване и ми нагласи една програмка за клипове къде ти си нареждаш по музиката снимките и ме остави да ги реда.Пита ме само коя песен да върви,и викам пусни оная от филма-Да изчезнеш за 60 секунди,дръпна я за секунди и вика ти си
Ама сега съм забравил вече как ставаше.На компа седим по малко от половин час дневно.
Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

ХА ХА:)
Люсс, не те е въртял мъртвак на котва, затова си толкова стабиуен с лодките:)
А - след 6 часа сън, в 05.00 няма как да съм пиян.
Забелязал съм - ако съм на греблата или двигателя и гледам настрани - всичко е наред. Загледам ли се в такъм или към мрежата надолу - започва световъртежа и гадното.
Абе - насила морски не се става, пък и винаги различно се случват нещата.
Но пък под водата ми върви повече:

НАкрая взе та ми свърши бутилаката с газта в кухнята, точно докато се пържеше и сутрешния сафрид. Не бях забелязал това и сафрида се понапил с олио. Отговорих бързо и делово на ситуацията - обградих тоз кефал със недопържен сафрид и се получи някаква мечтаа ситуация под капака, който блести на втората снимка:)
А, до мен е "jorestes" от Булти форума:)
Люсс, не те е въртял мъртвак на котва, затова си толкова стабиуен с лодките:)
А - след 6 часа сън, в 05.00 няма как да съм пиян.
Забелязал съм - ако съм на греблата или двигателя и гледам настрани - всичко е наред. Загледам ли се в такъм или към мрежата надолу - започва световъртежа и гадното.
Абе - насила морски не се става, пък и винаги различно се случват нещата.
Но пък под водата ми върви повече:
НАкрая взе та ми свърши бутилаката с газта в кухнята, точно докато се пържеше и сутрешния сафрид. Не бях забелязал това и сафрида се понапил с олио. Отговорих бързо и делово на ситуацията - обградих тоз кефал със недопържен сафрид и се получи някаква мечтаа ситуация под капака, който блести на втората снимка:)
А, до мен е "jorestes" от Булти форума:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
tolio_pm
- разбира нещата

До "бащата" на темата:
Камик,при следващи "съмнения" относно състоянието до което може да те доведе сулгана,еле пък в закотвена лодка(независимо дали си повишил скоропостижно промилите или си у ред)има едно "универсално"решение-"ДИМЕНХИДРИНАТ" на АКТАВИС-едно хапче час преди влизане,останалото в джоба и при първи "симптоми"-пак (някъде къде 4 лв. беше-по спомен)
ПП:Никой не е "избягал" от "качката"(виждал съм 65 год. "морски вълк" как захранва,при условие че никога до сега не му се било случвало)
Поздрави и умната в "синьото"ей:)
Камик,при следващи "съмнения" относно състоянието до което може да те доведе сулгана,еле пък в закотвена лодка(независимо дали си повишил скоропостижно промилите или си у ред)има едно "универсално"решение-"ДИМЕНХИДРИНАТ" на АКТАВИС-едно хапче час преди влизане,останалото в джоба и при първи "симптоми"-пак (някъде къде 4 лв. беше-по спомен)
ПП:Никой не е "избягал" от "качката"(виждал съм 65 год. "морски вълк" как захранва,при условие че никога до сега не му се било случвало)
Поздрави и умната в "синьото"ей:)
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.