Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За костур?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Басимуимамата ! Зимъска кат нема що да се прави взаимното похапване си е резон ама сега в най-рибното време от месеци ?!?
Начи остават две седмици до забраната за риболов на балканка и сивен ! Защо не помислите по въпроса а си се апете уекинко ? Те аз се замислих

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Тъй, тъй балканка (при тва хубава).Павел Иванов написа:- Тъй , това да се приема кат жълта лампичка предвестник на катинарче !!!
Басимуимамата ! Зимъска кат нема що да се прави взаимното похапване си е резон ама сега в най-рибното време от месеци ?!?
Начи остават две седмици до забраната за риболов на балканка и сивен ! Защо не помислите по въпроса а си се апете уекинко ? Те аз се замислих![]()
Кога хваната преди два дни (и тва добре).
А аз на кой да оставя зъбатите?

Е днес пак ги навестих, и те ми навестиха блясните.
А относно спорът.
Че нали в него се ражда истината.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- новобранец
- Павел Иванов
Лорде, няма нужда да влизаш така остро! Сега разбираем е спреведливия ти гняв, като корифей, ама все пак не с лошата!
Аз намирам постовете на Його за изключително полезни, за мен поне, предполагам и за други ще се такива, ако от писатели се превърнат в читатели...
ето пък аз какви кустурчета си ловя на ултралайт...

и кефалчета:

Аз намирам постовете на Його за изключително полезни, за мен поне, предполагам и за други ще се такива, ако от писатели се превърнат в читатели...

и кефалчета:

Много тъ обичкам, като си лош!Павел Иванов написа:- Тъй , това да се приема кат жълта лампичка предвестник на катинарче !!!
...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Мунчо написа:Лорде, няма нужда да влизаш така остро! Сега разбираем е спреведливия ти гняв, като корифей, ама все пак не с лошата!
и кефалчета:
Много тъ обичкам, като си лош!Павел Иванов написа:- Тъй , това да се приема кат жълта лампичка предвестник на катинарче !!!
...
Аз "корифей"!
Ха, ха, ха...
Благодаря.
В интерес на истината и на мен са ми полезни.
И за тва ги чета.
Я кво хубаво костурче, на рублексче (ууу супер

Инак и на мен ми харесва да е лош и за тва гледам да го идосвам.

Кефалчето не те ли кефи?
Блесницата не е Рублекс, а нейната имитация Бай Боре. На практика са еднакви, така че всеки може да се обърка. Това е от старите Борета - вече няма такива, уви...

Блесницата не е Рублекс, а нейната имитация Бай Боре. На практика са еднакви, така че всеки може да се обърка. Това е от старите Борета - вече няма такива, уви...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
Мунчо написа:Кефалчето не те ли кефи?![]()
Кефалчето също ме кефи

Макар че за мен е грехота да бода такива "трофейни екземпляри".
А блесната знам, че е копие на Рублекс (просто тъй я нарекох за по-удобно и лаконично) щот и тук си имаме от тях, че дори и меднички като тази.
Ако са ти на привършване не е проблем да те снабдя.

Някакъв местен "корифей" на блесно-производството ги "пече" и с най-голямо удоволствие ще ти "пекне" необходимото количество.
За тях също мога да кажа, че са уловисти за костуреца, че и за кефалеца и за пъстървата.
Изобщо уловиста блесна.
Сега остава някой да почне да праве и Пантер Мартини и ще се прочуе нащо градче.

Също като Габрово.

Абе грехота, но уви, не мога да им въздействам -само такива се хващатlorda написа:...
Кефалчето също ме кефи![]()
Макар че за мен е грехота да бода такива "трофейни екземпляри".
...

Омерта,аз така се запалих!На Пясъчник от брега хвърлях кастмастера много на вътре,защото е тежък и има две-три основни водения на,които ако наблегнеш ще се изкефиш максимално!Пробвай да заметнеш по-навътре и остави Мастера да потъне.След,това дръпни странично и полека обери!Ако удара не последва в началото,най-вероятно ще удари пред теб на брега.Така имитираш плуваща рибка.Втория начин е след,като потъне Мастера,да дръпнеш рязко-агресивно пръчката на горе и след това оставяш да потъне обратно на долу,като гледаш кордата да е плетеняк за по голяма чувствителност.Така имитираш умиращо рибе!
Пробвай и се похвали с успехи!Костура винаги предпочита живо рибе,но ако са много и агресивни,то кастмастера ще успее да вади два пъти повече от такъма на рибе!
Вервай ми!

Прътлето е St.Croix Avid 5'6" 1/32 - 3/16 Оz,
Макарето Shimano Biomaster SR 1000
Влъхънцето монофил Fortex 0.146
баси, сигурно съм екстрасенс!!!!!
Макарето Shimano Biomaster SR 1000
Влъхънцето монофил Fortex 0.146
баси, сигурно съм екстрасенс!!!!!
- Павел Иванов