прибрана въдица на суходол

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivan.g.andonov
фен клуб-скобар

Re: прибрана въдица на суходол

Мнение от ivan.g.andonov »

това го правят и бедни и богати.да дам пример с мен.бях на почивка за 3 дена в един комплекс до с. усойка"Кабей" му викат и там имаше до хотела язовирче за което гостите не плащаха нищо и можеше да си оставяш такъмите на брега без проблем защото си на 50м. от басейна на хотела.така се случи че имах успех и успях да наловя около 4кг. каракутки и си ги държах в язовирчето до като си тръгна .когато си тръгвах дойдоха нови почиващи и съответно и нови рибари.отивам да си взема рибките който бях измерил с кантарче преди това/3.700/ и ме посрещат новите с въпроса колко са рибките защото те били извадили живарника и ги видя ли,казах им а те ми отговориха че това не може да бъде и т.н. взех си живарника от водата и видях че са прави .нямаше ги по-големите и вече бяха около 2.600.е това е не бяха гладни и бедни а бяха просто боклуци който са свикна ли да взимат от другите без разрешение.те такъв е и тоя свъдичката на детето БОКЛУК
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Добре: Имам конструктивни предложения : 1/Малкият да има пред вид,че не трябва да да си оставя въдицата без наблюдение,независимо да ли е за без пари,или е скъпа;2/Малкият,щом е под 18 години,не трябва да отива/ или да стои /сам на риболов на брега на водоема-ако е бил 10 годишен,къде е блял възрастният му придружител? 3/Мангал или не мангал,извършителят не е хванат на местопрестъплението,което означава,че полицията няма да се преумори да търси откраднат предмет на такава ниска стойност,особено около София,така,че е безсмислено темата да продължава.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

INCUBUS написа:Добре: Имам конструктивни предложения : 1/Малкият да има пред вид,че не трябва да да си оставя въдицата без наблюдение,независимо да ли е за без пари,или е скъпа;2/Малкият,щом е под 18 години,не трябва да отива/ или да стои /сам на риболов на брега на водоема-ако е бил 10 годишен,къде е блял възрастният му придружител? 3/Мангал или не мангал,извършителят не е хванат на местопрестъплението,което означава,че полицията няма да се преумори да търси откраднат предмет на такава ниска стойност,особено около София,така,че е безсмислено темата да продължава.
Брате Инкубусе, сал с 3-тата ти точка нещо ми се мъти.... :?. То при нас и с доказани престъпления и прибрани милиони па си се отърват, а какво остава за една въдица, независимо от цената и. Единствената гадост в случая е, че е на дете. Па и на какво ли ще се научи това дете за нататък...дали няма да я подкара по същия начин :idea: :?:
Иначе като се знам и аз колко съм разпилян по брега, няма да се учудя ако ревна някой ден.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Моето мнение е, че веднага е трябвало да се обадите в полицията и да търсите отговорност - търсете си правата, ако ли не се примирете, купете още по-хубава въдица на детето си и бъдете по-бдителни следващия път.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
бобобоб
новобранец
новобранец

Мнение от бобобоб »

orion30 написа:Трошиш стъклото и си взимаш въдичката. Ако още не ти е минал ядът режеш и четирите гуми в борда, разреза около 4-5см напречно на радиуса/да не може да се лепи/ и така.
Вадиш щанга от твоята кола или голям гаечен ключ/голям номер от 40 нагоре/ или за гуми и чакаш злополучния крадец, който ще довтаса след няколко минути тъй като алармата вече е писнала или досега е гледал скришом кат мишок. Възможно и най вероятно е "мутрата" с черно А4 крадяща детски въдички да се направи на жертва след като му причиниш лека телесна повреда с щангата или ключа. Не го бий по главата да не се гътне. Ръце крака и ребра са добър избор. Докато млатиш е разрешено и допустимо да отправяш словесни заплахи със сексуален привкус към роднините му от женски пол. Добре е да имаш свидетели на твоя страна за евентуалното дело. Най вероятно ще те оправдаят на база риторсия. :D
Съгласен на 1000 000% :axe: :axe: :axe: !!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

С.Върбанов написа:Срамота :twisted:
Срамота е ако го барнем и го наеб....пред всички, е това е срмота. :axe:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”