Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с.Ябълково
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
с.Ябълково
Здравейте колеги. Става дума за язовира, който се намира между селата Горски извор и Ябълково. На пътя има табела спортен риболов такса 4лв. и язовира остава 100-200метра в дясно. В неделя мисля да го посетя но нямам никаква информация (какво излиза,каква стръв е подходяща). Благодаря ви предварително

Най-далеч достига онзи,който не знае накъде е тръгнал.
--- Оливър Кромуел ---
--- Оливър Кромуел ---
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Re: с.Ябълково
Не си губи времето.Окосена ливада е.
- krasentotev
- научил се да хвърля
Здравейте,днес по Хоби Тв даваха риболов от там и показаха доста добри шарани.Ако някой знае какъв е регламента за риболов ,нека сподели.До колкото разбрах от предаването става въпрос за язовира който е с трита ръкава.

10 лв за 3 дънни и мисля една плувка. 1 кг шаран безплатно нагоре доплащаш. Каракудата е бонус. Доста добре е зарибен. Пада се втория гьол като идваш от Горски извор.
-
- вече хвърля и на тежко
Много добър язовир за спортен риболов,чист и добре поддържан.Момчетата,които го стопанисват постоянно го доразвиват в положителна посока.Условията са точно такива,каквито е описал колегата randu,като основните риби са шаран и каракуда,но водоема държи добри екземпляри костур,бяла риба и амур.Има и толстолоб.Може да се лови еднакво успешно на дъно и плувка.Лично имам изкаран шаран около 7кг на фидер.Водоема е с разнообразен релеф като има дълбочини от порядъка на 5-6метра.Заслужава си да се посети.Това е от мен,надявам се да съм бил полезен на колегите,които имат намерение да отидат на това място.