Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
Модератор: sapuna
- ribarq
- сериозен играч
Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
Заглавие: Re: Риболов с Парашут
От: С.Върбанов
Изпратено на: Съб Авг 25, 2012 10:24 am
До: ribarq
Съобщение
Заглавие: Риболов с Парашут
С.Върбанов написа:
Какво инфо пестиш бе пич и за какво ? Мога и имам правото да пиша където си поискам - за това се нарича форум , а не лина галерия ! Не мога да ги разбера такива , като теб честно !??!? Няма да се мъча да му чета поста 2 часа само защото е неграмотен и не му се разбира какво пише , а се нарича Българин ! Отворен ли е похлупака им сипвам доволно и мерудия и сол , ако щеш ! Пести си инфото на мен не ми е нужно защото не ловя риба в Лондон , а там където ловя знам какво и как ! Аман от такива , като теб така ли не разбрахте ,че всеки има ПРАВО да пише каквото си иска по тия форуми когато нещо не му харесва ? Казва се - СОБСТВЕНО МНЕНИЕ - ЗАПОМНИ ГО !
----------------------------------------------//---------------------------------------
Тази дума ПИЧ я използвай в твоето село...тука всички си имаме имена или прякори.
Форума трябва да е място за стабилна дискусия, източник на информация и средство за забавление. Имаш право да си сереш във кенефа но не и тука във форума!
Такива като мен не можеш да ги разбереш явно,защото умствения ти багаж не го позволява!Кой се нарича Българин и кой не.....не ти влиза в компетенцията....скоро ще ти се затвори похлупака!
"Мъдър е този, който знае не много, а нужното-Есхил "
Нещо си в голяма грешка,относно правата ти във форума nariba.com ....
А относно nariba.com и другите ти форуми в който си регистриран е тази ,че тука всички се уважаваме,дори повечето се познаваме лично...Претендираш за някакво собствено мнение а не уважаваш мнението на колегите си и ги критикуваш .....КОЙ БЕШЕ ТИ ? ? ? С КАКВО ПРАВО ГО ПРАВИШ ? ? ?
Нарушени са не само форумните правила в постове на потребителя С.Върбанов, но и са налице доста обидени потребители,включително и аз от този индивид!Нека модераторите да разгледат 2118 поста на потребитeля и да вземат някакво адекватно решение
От: С.Върбанов
Изпратено на: Съб Авг 25, 2012 10:24 am
До: ribarq
Съобщение
Заглавие: Риболов с Парашут
С.Върбанов написа:
Какво инфо пестиш бе пич и за какво ? Мога и имам правото да пиша където си поискам - за това се нарича форум , а не лина галерия ! Не мога да ги разбера такива , като теб честно !??!? Няма да се мъча да му чета поста 2 часа само защото е неграмотен и не му се разбира какво пише , а се нарича Българин ! Отворен ли е похлупака им сипвам доволно и мерудия и сол , ако щеш ! Пести си инфото на мен не ми е нужно защото не ловя риба в Лондон , а там където ловя знам какво и как ! Аман от такива , като теб така ли не разбрахте ,че всеки има ПРАВО да пише каквото си иска по тия форуми когато нещо не му харесва ? Казва се - СОБСТВЕНО МНЕНИЕ - ЗАПОМНИ ГО !
----------------------------------------------//---------------------------------------
Тази дума ПИЧ я използвай в твоето село...тука всички си имаме имена или прякори.
Форума трябва да е място за стабилна дискусия, източник на информация и средство за забавление. Имаш право да си сереш във кенефа но не и тука във форума!
Такива като мен не можеш да ги разбереш явно,защото умствения ти багаж не го позволява!Кой се нарича Българин и кой не.....не ти влиза в компетенцията....скоро ще ти се затвори похлупака!
"Мъдър е този, който знае не много, а нужното-Есхил "
Нещо си в голяма грешка,относно правата ти във форума nariba.com ....
А относно nariba.com и другите ти форуми в който си регистриран е тази ,че тука всички се уважаваме,дори повечето се познаваме лично...Претендираш за някакво собствено мнение а не уважаваш мнението на колегите си и ги критикуваш .....КОЙ БЕШЕ ТИ ? ? ? С КАКВО ПРАВО ГО ПРАВИШ ? ? ?
Нарушени са не само форумните правила в постове на потребителя С.Върбанов, но и са налице доста обидени потребители,включително и аз от този индивид!Нека модераторите да разгледат 2118 поста на потребитeля и да вземат някакво адекватно решение
-
- разбира нещата
Re: Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
за какво въобще му обръщаш внимание?до сега трябваше да разбереш че просто си е такъв..имаше цяла тема за неговите постове и все тая..явно е компетентен по всички въпроси и никой няма право да бъде с различно от неговото мнение..в спора се ражда истината..
- ribarq
- сериозен играч
Чувствам се обиден и за това пиша цяла тема,да видят всички потребители а не само модераторите ! За да може всички който се чувстват засегнати от постовете на въпросния потребител или обидени да пишат ! Не да не му обръщаме внимание а точно обратното трябва да стане...всички да обърнат внимание на "такова поведение" независимо от това дали е С.Върбанов или друг член на форума !ionko_terziev написа:за какво въобще му обръщаш внимание?до сега трябваше да разбереш че просто си е такъв..имаше цяла тема за неговите постове и все тая..явно е компетентен по всички въпроси и никой няма право да бъде с различно от неговото мнение..в спора се ражда истината..
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Още нищо не сте видели
Не желая да коментирам каквото и да е написано от лицето Върбанов или 50cent,ника с който се подвизаваше преди време,игнорирал съм го отдавна
и съвета ми е същия-игнориране.Не си струва да си хабите нервите заради него,не заслужава дори и това внимание 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ribarq
- сериозен играч
Понеже съм опериран от срам ще цитирам л.с.
п.с. 95 % от постовете ти във форума са (offtopic)
Не ми се занимава да се ровя в архивите и да цитирам твой неуместни постове,защото ще ми отнеми доста време ....
С.Върбанов написа:![]()
![]()
може да се почувстваш обиден когато някой ти изкрещи на светофара педераст или подобно защото явно си чувствителна личност , но за ПИЧ нещо не мога да разбера
Половината ми мнения няма как да ги видиш и да искаш защото са лични съобщения , или в групата ! Другото ми село освен в това в което живея е Бургас
![]()
Да не ти цитирам цялото излияние защото е идиотско - можеш да се обидиш , ако искаш , но ще цитирам само части :
познавам повече хора в този форум от теб в това трябва да си сигурен !
" Форума трябва да е място за стабилна дискусия, източник на информация и средство за забавление. Имаш право да си сереш във кенефа но не и тука във форума! "
В случая сереш ти не Аз ! Форума си е място за такава дискусия !
И последно :
" Такива като мен не можеш да ги разбереш явно,защото умствения ти багаж не го позволява! "
Кое точно не мога да ти разбера ? Това ,че в случая ме обиждаш ти , а не аз теб ! Но за думата ПИЧ , което обръщение не е обида , а по скоро обратното , но явно ти наистина не си пич и затова се засягаш , забравих ,че си нежен по душа и лесно раним - извинявай , ако пак си се засегнал , но това е твоето мнение и имаш право да си го споделиш или на лс или публично , както и Аз моето ! Ако не искаш да четеш нищо от това което пиша си има опция за това - потърси я щом си наясно с форума![]()
п.п.Ако искаш и това можеш да го качиш в темата ти , ако не те е срам разбира се![]()
И не разбрах какво беше това излияние от твоя страна след напълно уместна забележка от моя страна
п.с. 95 % от постовете ти във форума са (offtopic)
Не ми се занимава да се ровя в архивите и да цитирам твой неуместни постове,защото ще ми отнеми доста време ....
- antivik
- кандидат преподавател
Бе що не си се разбирате на ЛС-та, а занимавате цялата общност с личните си разправии...
Пишете си ЛС-та и се псувайте колко ви е мерак, кой ви спира
, а така да ни карате без да искаме да ви ставаме съдии...бе оправяите си се сами.

Пишете си ЛС-та и се псувайте колко ви е мерак, кой ви спира

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- ribarq
- сериозен играч
БЕ някой да иска да станеш съдия ?antivik написа:Бе що не си се разбирате на ЛС-та, а занимавате цялата общност с личните си разправии...![]()
Пишете си ЛС-та и се псувайте колко ви е мерак, кой ви спира, а така да ни карате без да искаме да ви ставаме съдии...бе оправяите си се сами.

Кого ще занимавам и кого не си е лично моя работа ...БЕ ! Акъл си имам достатъчно ...

Така ,че наслаждавай се из между редовете

Колеги стига сте се занимава ли със този ПРЪТ.
- antivik
- кандидат преподавател

въй, въй, въй на риба точка ком. Алоооо София вика Лондон и Стара Загора през Бургас. Сопрете се бре. Вместо да ловите риба, кой по Темза, кой по Тунджа и да си мерите улова, взехте, че се изпокарахте? Лондонския фишермен явно постовете на Старозагорския рибар са ти интересни и затова ги четеш, инак как ще пуснеш подобна тема? Старозагорския рибар, ти вместо да се кефиш, че ти четат постовете (кои полезни , кои не) се заяждаш с пишман ингилизина? Я си спретнете един риболовен дуел, нейде по средата - да речем у Француско, и там с въдица в ръка се разберете по рибарски 

По-голям шаран от рибаря няма...
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
pacho69 написа:въй, въй, въй на риба точка ком. Алоооо София вика Лондон и Стара Загора през Бургас. Сопрете се бре. Вместо да ловите риба, кой по Темза, кой по Тунджа и да си мерите улова, взехте, че се изпокарахте? Лондонския фишермен явно постовете на Старозагорския рибар са ти интересни и затова ги четеш, инак как ще пуснеш подобна тема? Старозагорския рибар, ти вместо да се кефиш, че ти четат постовете (кои полезни , кои не) се заяждаш с пишман ингилизина? Я си спретнете един риболовен дуел, нейде по средата - да речем у Француско, и там с въдица в ръка се разберете по рибарски

- antivik
- кандидат преподавател
pacho69 написа:въй, въй, въй на риба точка ком. Алоооо София вика Лондон и Стара Загора през Бургас. Сопрете се бре. Вместо да ловите риба, кой по Темза, кой по Тунджа и да си мерите улова, взехте, че се изпокарахте? Лондонския фишермен явно постовете на Старозагорския рибар са ти интересни и затова ги четеш, инак как ще пуснеш подобна тема? Старозагорския рибар, ти вместо да се кефиш, че ти четат постовете (кои полезни , кои не) се заяждаш с пишман ингилизина? Я си спретнете един риболовен дуел, нейде по средата - да речем у Француско, и там с въдица в ръка се разберете по рибарски

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Паче когато ме нападат без причина обикновено реагирам , в случая доста семпло 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ту Би Ор Нот Ту Би дат ис дъ куещчън?" Великият Кузма Прутков го е перифразирал по начин, който напълно пасва на нищожната ни човешка същност. Няма да цитирам перифразираното, да не вземе някой да се обиди, форума е място където всеки изказва мнения, друг ги чете и добавя коментар, но в никакъв случай не е място за откровени нападки и дрязги - това го казвам на Ингилизкия фишермен. Сигурен съм, че ако случайно се засекат с Върбанов на някой водоем, и някой от тях двамата има каквато и да е нужда от нещо, дори и чаша ракия, другия ще помогне. Риболова момчета е удоволствие, дайте да не го разваляме?
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- научил се да хвърля
Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.А него кой ще го научи ,че тук всеки си решава сам за себе си как да живее. Г-н НИКОЙ,нямаме нужда от теб,излез малко от форума,има и друг свят ,както ти беше казал веднъж един колега.И този свят не е никак лош ,опитай,пък току виж ти харесало