Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Бушляк
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Язовир Бушляк
Здравейте колеги,
По Перник се носят някакви слухове за едри каракуди по Бушляк,дали има нещо вярно.Утре се чудя къде да покъпя червея за 5-6 часа.
По Перник се носят някакви слухове за едри каракуди по Бушляк,дали има нещо вярно.Утре се чудя къде да покъпя червея за 5-6 часа.
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Бушляк
Колега предполагам няма да имаш нищо против един въпрос в твоята тема?
Какъв му е статута на този язовир? Ако е платен, каква е таксата?
Станаха два въпроса
.....

Какъв му е статута на този язовир? Ако е платен, каква е таксата?
Станаха два въпроса

- nocalled
- научил се да хвърля
последно ходих преди 2 месеца може би.
лових близо до къщата на лудия човек, там има и табела че е частна собственост и риболово от брега не се таксува.
докато бях там не мина никой да събира пари, преди минаваха и взимаха по 3 лв на пръчка.
каракуди имаше...но ги ловиха предимно съседите до мен
лових близо до къщата на лудия човек, там има и табела че е частна собственост и риболово от брега не се таксува.
докато бях там не мина никой да събира пари, преди минаваха и взимаха по 3 лв на пръчка.
каракуди имаше...но ги ловиха предимно съседите до мен

you'd better run...
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Градско каракуди излизат предимно на жито, иначе раците ти .............. мамата, ловят ги по към кулата. Дано съм бил полезен
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото. Ама аз днес постъпих като онази патка дето мислила,мислила и се удавила,отидох на Конска да си начешвам шаранокрастата,та останах с една есетра,и две скъсани куки,откакто връзвам куки на косъм за пръв път ми се къса повода,и то два пъти.
- emo vasilev
- сериозен играч
Е таков дзвер на Бушляк нема , иначе се чу , че Симо Велинов го бил взел под аренда , па се отказал ..... За каракудите - то се знае , май само те си останаха .....!drebens написа:та останах с една есетра,
Последно промяна от emo vasilev на Нед Авг 26, 2012 7:46 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е там верно нема такова чудо.И аз чух за Симо Велинов,и до там.Бушляк май остана единствения неизпускан до дупка язовир,тра може и да има нещо поостанало,ама от преди няколко години ми е останало че е пълно с раци,та едва ли става много за риболов на шаран и амур.
-
- научил се да хвърля
Някой ловил ли е там целенасочено гадовете с щипки, на какво излизат?
-
- ще става разбирач
Вчера ги лових, и то яко -6 броя, измежду красиви каракуди и едри перки.
Рибата се вляе много от храната, свободен е, имаше доста хора, и ще е жалко ако скапаните копеляци -мрежарите, пак го почнат.
Хищник, май само дребен костур, абе що ли пиша?
Рибата се вляе много от храната, свободен е, имаше доста хора, и ще е жалко ако скапаните копеляци -мрежарите, пак го почнат.

Хищник, май само дребен костур, абе що ли пиша?

Вчера си викам да отида да убия 2-3 часа на бушляка и оп на отбивката табела - Спортен риболов яз.Бушляк. Отидех до язовира на секаде табелки забранено къпането, полових си никой не доиде да иска такса, но ми се струва че това скоро ще се промени.Та некой има ли информация какво става ?

- daanndo
- фен клуб-скобар
Утре мисля да отскоча до там,ще пиша после
-
- научил се да хвърля
Някаква скорошна информация за язовира?
Три пъти съм ходил тази година -2 преди забраната и нищо.Бях там и на откриването-01 .06..Водата беше много висика,целият язовир обрасъл с водорасли-не можеше да се хвърли на дъно .На плувка не пипашеЗа около два часа никой нищо не хвана и аз отидох на друго място.Сега не зная как е , но предполагам,че още водата не е спаднала. Миналата година даваше по някоя каракуда 200-300 гр и перки и то в найголемите жеги. Сутрин рано там по принцип не кълве.
Язовира е частен от 2 години, концесията е за още 3 години. Арендатора е Мони "Вратаро", такси не се събират и няма да се събират засега. Ако го зарибят тогава ще започнат да събират такса, но е малко вероятно. Риба има в изобилие, като стръвта е предимно жито или царевица, защото има много слънчевки. Излизат доста едри каракуди и червеноперки, а за уклея не коментирам. Подаването на малко захранка има доста силен ефект.
Извинявай, за Симеон Велинов ли става въпрос?kateri4ok написа: Арендатора е Мони "Вратаро",