Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ходих предната седмица и малко се разочаровах , хванах две шаранчета по кило и имаше супер дребни шаранчета които кълвяха като луди , смених куката с големи но не помогна , реших да опитам на дъно на пружина , пак излизаха по 3 малки шаранчета на веднъж ( 100 гр ) иначе дават да се пали огън опекохме пържоли , но за първи път е толкова зле риболова , явно в жегата шарана не беше толкова активен , иначе се виждаха да подскачат хубави парчета по 2 - 3 килца , това е и максимума на големината на шарана там мисля че до към 3.5 кг , по големи няма .Имат подвижно барбекю което може да се ползва , випа не е много голям иначе за излет е хубавоdjambaza написа:dim dim , еваларка за поста колега![]()
Заинтригува ме Зомбата с това инфо за тоя прословут Засмяновски ВИПАко скоро си ходил колега, сподели малко информация, защото незнам къде да го диря тоя ВИП и как да се подготвя за язовира. Предпочитам фидера и тежкото, за тях най-вече се интересувам. И дали може да се пали огън за скаричка, да не е като Тръстиково, яко ристрикции

Вчера минах през Одринци по обед, около стената 4-5 коли с улов таранка и някои дребен шаран .По активен улов сутринта
Преди два дни на Манастир на телескоп на брега на стената предимно таранка и едно амурче. Малко по-навътре на подвижна плувка колего хващаха шаранчета около кило. Такса 10 лева на човек, риба не може да се взема още седмица, понеже била на антибиотици. Отделно се плаща иначе рибата по 5 лева килото. Другия път няма да е там определено, някакви отзиви за Николаевка големия, на развъдниците знам, че е 10 лева и само таранка.
Остана ли риба на Добротич?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- вече хвърля и на тежко
току що се връщам от Блъсково . Резултата за 20 часов риболов 0;1 за рибата(без кълване) .... видях няколко изкарани риби , но нищо кой знае какво . Пазача почна да се оправдава че "ДО ВЧЕРА КЪЛВЕШЕ ,АМА КАКВО И СТАНА ИЗВЕДНЪЖ СПРЯ" . Нещо което ми направи лошо впечетление е изкарания такъм за трал който се оплети в въдиците ми.. Не смятам да посетя язовира отново
наслука колеги

Ivan_nikolov написа:току що се връщам от Блъсково . Резултата за 20 часов риболов 0;1 за рибата(без кълване) .... видях няколко изкарани риби , но нищо кой знае какво . Пазача почна да се оправдава че "ДО ВЧЕРА КЪЛВЕШЕ ,АМА КАКВО И СТАНА ИЗВЕДНЪЖ СПРЯ" . Нещо което ми направи лошо впечетление е изкарания такъм за трал който се оплети в въдиците ми.. Не смятам да посетя язовира отновонаслука колеги
Ето къде има риба...
http://vbox7.com/play:33facbc880
http://vbox7.com/play:51356a14b6
http://vbox7.com/play:4054d6d6cc
Здравийте, колеги. Вчера се върнах от Николаевка големия, от събота 6:00ч до неделя 15:00ч само две таранки. Голяма мъка е тоя язовир. Иначе таксата е 10 лв. на човек, имаш право на 5 пръчки. Рибата не се плаща, ама то няма и риба.
Наслука на всички
Наслука на всички
-
- новобранец
в добавка и още нещо-може и да няма пръчки ,но всеки присъстваш си заплаща 10 лева,сиреч в една кола приятели един с пръчки ,но всеки се таксува.като се добави и голямата мръсотия около водата-вие си преценете...
Rokhan написа:Здравийте, колеги. Вчера се върнах от Николаевка големия, от събота 6:00ч до неделя 15:00ч само две таранки. Голяма мъка е тоя язовир. Иначе таксата е 10 лв. на човек, имаш право на 5 пръчки. Рибата не се плаща, ама то няма и риба.
Наслука на всички
Голяма мъка,казваш...Ето какво казват специалистите
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/08/ ... a/?ref=rss
А язовира е зарибен отново на 22.08.2012г.
http://vbox7.com/play:33facbc880
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте, ето малко инфо за Николаевка 7-мия развъдник преди около 10 дена.
Използвах захранка само в началото, като след това стрелях само царевица от консерва и ловях на бял червей. Та това е от мен.

Тази снимка е от втория риболов пак на същото място.

Таранките са доста едри, като доста от рибите са с тегло до 500-600 грама.
Използвах захранка само в началото, като след това стрелях само царевица от консерва и ловях на бял червей. Та това е от мен.

Тази снимка е от втория риболов пак на същото място.

Таранките са доста едри, като доста от рибите са с тегло до 500-600 грама.
Здравейте колеги някои има ли инфо за засмяново ,че във сряда мислим с приятели да направим едно излетче
Какво става с тази Николаевка направо незнам, ние 2 пъти ходихме само по 1 таранка хванахме и нищо друго.
Ходихме 1 път на Засмяново и там нищо но бях на нощен и то за малко след като нищо не клъвна си тръгнахме.
Немога да ръзбера как ние като ходим никой нищо не кваща на язовира а след това като отворя форума и .......
Ходихме 1 път на Засмяново и там нищо но бях на нощен и то за малко след като нищо не клъвна си тръгнахме.
Немога да ръзбера как ние като ходим никой нищо не кваща на язовира а след това като отворя форума и .......
колега felippemassa какви са условията за риболов на седмия развъдник на николаевка
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Условията са 10 лв, за 3 пръчки, но миналия път имаше с хора и с по 5.elmaniqk написа:колега felippemassa какви са условията за риболов на седмия развъдник на николаевка
teq tigri pone da ne gi ka4vat teq tolstolopi da se izlagat 6 4oveka tralili tri dena i klipove ka4vat da va............i ribarite